28 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Κυριακή, 02 Φεβρουάριος 2020 14:26

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Φεβρουάριο

Κριός: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 8/2 είναι ευνοϊκή για τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σας, καθώς τονώνει την αυτοπεποίθησή σας σε αυτούς τους τομείς. 

Ωστόσο, από το δεύτερο μισό του μήνα με τον Άρη πια στον Αιγόκερω (16/2), εντάσεις και προστριβές δε θα λείψουν στον τομέα της εργασίας, ειδικά εάν χρειαστεί να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας.  Κατά τ’ άλλα, η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στο Λέοντα (9/2) σφραγίζει ένα μήνα όπου τα πλεονεκτήματα θα υπερτερήσουν των μειονεκτημάτων, ειδικά στο πρώτο μισό όπου θα υπάρχει και το τρίγωνο των ζωδίων της Φωτιάς (Ήλιος/Άρης/Αφροδίτη), οπότε μπορείτε να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

Ταύρος: Ο Ουρανός έχει πια απασφαλίσει στο ζώδιό σας από τον προηγούμενο μήνα, με αποτέλεσμα οι – ριζικές σε πολλές περιπτώσεις – αλλαγές να διαδέχονται η μία την άλλη, συχνά και χωρίς καμμία προειδοποίηση. Στα καλά νέα του μήνα είναι αναμφισβήτητα και η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω (16/2), που σας κάνει ακόμα πιο τολμηρούς, αλλά ταυτόχρονα και αποτελεσματικούς στις κινήσεις σας.  Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τυχόν παρεξηγήσεις ή/και παρασκηνιακή δράση στον κοινωνικό σας περίγυρο με Ερμή στους Ιχθύες ανάδρομο από 17/2. Ευνοούνται επίσης ταξίδια, σπουδές και επαφές με το εξωτερικό.

Δίδυμοι: Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας απαιτητικός όσον αφορά θέματα καριέρας και δημόσιου βίου, με την έννοια ότι θα υπάρχει κατά κόρον έλλειψη συνεννόησης αλλά και καθυστερήσεις σε θέματα που κανονικά θα έπρεπε να τρέξουν (ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες από 17/2). Κάτω από αυτό το πρίσμα τα πράγματα εξελίσσονται μέσα σε ρευστότητα και αβεβαιότητα. Στο πρώτο μισό του μήνα τα αισθηματικά σας θα εξακολουθήσουν να είναι η πρώτη προτεραιότητα, και δεν θα απουσιάσουν τριβές κι εντάσεις. Αντίστοιχα, στο δεύτερο μισό θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά θέματα που θα πρέπει να τακτοποιήσετε (Άρης στον Αιγόκερω 16/2). Δέχεστε συμπαράσταση από φίλους.

Καρκίνος: Ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω στις 16/2 και σας φέρνει σε ευθεία αντιπαράθεση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας σε θέματα εξουσίας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να βρεθείτε αντικείμενο διεκδίκησης από κάποιον που επιθυμεί να μπει στη ζωή σας. Όσον αφορά τον Ερμή που αναδρομεί στους Ιχθύες στις 17/2, μπορεί να διαπιστώσετε ψεύδη και υποκρισία στο στενό σας περιβάλλον, ή να παρασυρθείτε σε συναισθήματα που στόχο έχουν να σας παραπλανήσουν. Η ουσία είναι ότι αυτό το διάστημα δεν μπορείτε να δείτε την καθαρή εικόνα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αποφάσεις και αξιολογήσεις.  Εύνοια στα επαγγελματικά σας.

Λέων: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 9/2 κι ενεργοποιεί στο μάξιμουμ την αποδοτικότητά σας. Αρωγός στη λάμψη και το δυναμισμό σας η Αφροδίτη στον Κριό (ευνοεί αισθηματικά, οικονομικά και δημιουργικότητα) και ο Άρης στον Τοξότη (μέχρι 15/2, ευνοεί διεκδικήσεις και ατομικούς στόχους). Ωστόσο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου θα χρειαστεί να είστε σε κάποια επιφυλακή, μιας και με τον Άρη στον Αιγόκερω δε θα πρέπει να παραμελήσετε εκκρεμότητες της καθημερινότητας αλλά και την υγεία σας. Από την άλλη πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες (17/2) θολώνει το τοπίο σε συναλλαγές και δικαστικές υποθέσεις.

Παρθένος: Ουρανός σε ευθεία πορεία πια στον Ταύρο και Άρης στον Αιγόκερω από 16/2 είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να τολμήσετε, να διεκδικήσετε και να καταφέρετε πολλά στους πρακτικούς τομείς της ζωής (χωρίς αυτό να αποκλείει κι αισθηματικές επιτυχίες). Στον αισθηματικό τομέα ωστόσο τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα, μιας και ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες από 17/2 σας φέρνει αντιμέτωπους με μια ρευστότητα που δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση  βασανίζεστε από μία ασάφεια, η οποία παραμένει ως έχει μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Με την Πανσέληνο στις 9/2 κλείνουν οριστικά οι όποιες εκκρεμότητες.

Ζυγός: Η Αφροδίτη στον απέναντι από εσάς Κριό (8/2) αναζωπυρώνει τα αισθηματικά σας κι αποτελεί την αφετηρία μιας ερωτικής ενεργοποίησης που θα κλιμακωθεί μέχρι τον Απρίλιο.  Το φόκους του Φεβρουαρίου ωστόσο βρίσκεται στους τομείς της οικογένειας και της υγείας, τομείς που θα απαιτήσουν συνειδητή επαγρύπνηση και προσπάθεια στη διευθέτηση τυχόν ζητημάτων που θα προκύψουν. Οποιαδήποτε κι αν είναι η προσέγγισή σας, μη βιαστείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις και μην πτοηθείτε από πιθανά αδιέξοδα – όλες οι καταστάσεις θα ομαλοποιηθούν συν τω χρόνω. Αυξημένη η κοινωνικότητά σας και οι ευκαιρίες συνεργασίας με την Πανσέληνο στις 9/2.

Σκορπιός: Ο Άρης στον Αιγόκερω από 16/2 ενδυναμώνει την επικοινωνιακή σας δεινότητα, κι έτσι μπορείτε να πετύχετε σε σπουδές, συμφωνίες και συναλλαγές χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Ταυτόχρονα, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό στον Ταύρο, «ξεκλειδώνει» ακόμα περισσότερο τις επιθυμίες σας και σας κάνει απρόβλεπτους στις αντιδράσεις σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως ωστόσο, είναι ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες (17/2), που μπορεί να σας παρασύρει σε καταστάσεις που δεν είναι απαραίτητα αυτό που δείχνουν, με αποτέλεσμα να χάσετε άσκοπα χρόνο και ενέργεια.

Τοξότης: Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς χαρίζει αφειδώς δυναμισμό κι ενέργεια να πετύχετε τους ατομικούς σας στόχους μέχρι τις 16/2. Στη διαδικασία αυτή συμβάλλει σημαντικά και η Πανσέληνος στον Λέοντα (9/2) κι η Αφροδίτη στον Κριό (8/2), διαμορφώνοντας το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου ως το ιδανικό διάστημα για να εξελίξετε τη δράση σας. Ευνοούν επίσης σπουδές κι επαφές με το εξωτερικό. Στον αντίποδα θα λειτουργήσει όμως το δεύτερο μισό, καθώς ο Ερμής στους Ιχθύες γίνεται ανάδρομος (17/2) και δημιουργεί αστάθεια κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον – παρεξηγήσεις και παραπλανητικές ενέργειες είναι το βασικό συστατικό τους.

Αιγόκερως: Ο φετινός Φεβρουάριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσάς, πρωτίστως διότι αποτελεί τον τελευταίο ουσιαστικά μήνα του Κρόνου στο ζώδιό σας, και κατά συνέπεια το τελικό στάδιο αντικειμενικών δυσκολιών που είχατε να αντιμετωπίσετε την τελευταία τριετία. Στις 16/2 έχουμε την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας ο οποίος, σε συνδυασμό με το Δία, μπορεί κάλλιστα να σας αποφέρει υψηλές αποδόσεις των προσπαθειών σας, αρκεί να δείξετε θάρρος κι αποφασιστικότητα να ενεργήσετε και πέρα από την πεπατημένη (Ουρανός στον Ταύρο). Με Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύες υπάρχει φόβος να παρασυρθείτε από όμορφα λόγια, γι’ αυτό έχετε το νου σας σε μεγάλες υποσχέσεις.

Υδροχόος: Ο Ήλιος παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 18/2 και κρατά την ενέργειά σας σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ενισχυτικά ως προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργεί και η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 9/2, η οποία επηρεάζει θετικά κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Παράλληλα, ο φετινός Φεβρουάριος αποτελεί για εσάς ένα τέλος εποχής σε πολλά πράγματα, καθώς τον επόμενο μήνα μπαίνει στο ζώδιό σας ο Κρόνος, ο οποίος θα ξεκινήσει μία σειρά από σημαντικές αλλαγές για την επόμενη τριετία. Για την ώρα, με ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες (17/2) προσέξτε πολύ τη διαχείριση των οικονομικών σας κι ελέγξτε την τάση σας να αποκτήσετε υλικά αγαθά.

Ιχθύες: Φεβρουάριος και Μάρτιος είναι αναμφισβήτητα οι μήνες σας, με τον Φεβρουάριο να υποδέχεται τον Ερμή στο ζώδιό σας (3/2), όπου και θα γυρίσει ανάδρομος στις 17. Το πώς θα διαχειριστείτε αυτήν την πλανητική θέση ξεκινάει από την έντονη έμπνευση και δημιουργικότητα μέχρι την απόλυτη ανασφάλεια κι αβεβαιότητα στον τρόπο λειτουργία σας. Αρωγός σε αυτό το πεδίο μπορεί να αποδειχτεί ο Άρης στον Αιγόκερω (16/2), που σας βοηθά να αντλήσετε υποστήριξη από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Με την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 9/1 προσοχή σε θέματα υγείας και καθημερινής ρουτίνας.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus