31 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Ανοικτή είναι και πάλι από σήμερα η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να δεχθεί τις δηλώσεις για το ΟΣΔΕ 2020.

Η ισπανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα σειρά κοινωνικών μέτρων που στοχεύουν στο να αμβλύνουν τον αντίκτυπο της πανδημίας του νέου κορονοϊού, μεταξύ άλλων την αναστολή των εξώσεων ενοικιαστών.

Έντονη είναι η αντίδραση του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, μετά τη μη ένταξη των κτηνοτρόφων και των αγροτών στα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, στους νέους αντίστοιχους ΚΑΔ που ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση.

Για ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, ο καφές είναι το πρώτο πράγμα που πίνουν το πρωί, πολλές φορές πριν καν πάρουν πρωινό. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο καφές μπορεί 

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020 22:00

Μάθετε να ακούτε τον σκύλο σας

Γράφει ο Στέφας Αντώνης, Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων

Άκου τον κηδεμόνα

Το να μάθεις να ακούς μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά αν είσαι νέος στον χώρο της εκπαίδευσης σκύλων. 

Ο οίκος Chanel ανέβασε μια φωτογραφία της Coco στο Instagram πίσω από το παράθυρο του διαμερίσματός της στο Παρίσι, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του προς όλους όσοι μένουν σπίτι 

Ολοι μας τις τελευταίες μέρες ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση εξαιτίας του κορωνοϊού, Covid-19.

Η δουλειά μας είναι κάτι που καθημερινά μας «τρώει» πολύ από το χρόνο μας. Υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται πολλές ώρες μετά τη λήξη του ωραρίου τους στη δουλειά προκειμένου να τελειώσουν τις εκκρεμότητές τους και όταν μάλιστα είστε στο σπίτι λόγω καραντίνας τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν.

Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα σε πέντε δήμους για να αποφευχθεί ευρύτερη εξάπλωση της νόσου στις συγκεκριμένες περιοχές, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε καραντίνα τίθεται η δημοτική ενότητα Μεσοποταμίας του δήμου Καστοριάς από σήμερα στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει 14 ημέρες, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς. 

Ογδόντα δύο νέα κρούσματα καταγράφηκαν στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 1.314. 

Σελίδα 1 από 1926