20 Φεβρουάριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συναγερμό σημαίνει η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην ψηφιακή εποχή.

Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 22:00

Η Ford αποκάλυψε το νέο Focus ST

Η Ford αποκάλυψε το νέο Focus ST, το οποίο αναμένεται να προσφέρει έντονες συγκινήσεις ενός hot-hatchback σε συνδυασμό με την κομψότητα, την άνεση και την πρακτικότητα ενός οικογενειακού μοντέλου.

Στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Citroen, θα αποκαλύψει το καινοτομικό μικρό αυτοκίνητο Ami One, που θα οδηγείται και χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Η Ελλάδα συμμετέχει για 7η συνεχή χρονιά στο Mobile World Congress MWC2019, διεθνή εκδήλωση της ψηφιακής τεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Tο 6ο Συνέδριο Πληροφορικής “TECHNOLOGY FORUM”, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη (ΚΕ.Δ.Ε.Α. –Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Α.Π.Θ., ώρες 9.00-18.00).

Η Google βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία ενημέρωσης του API που χρησιμοποιείται από τις επεκτάσεις Chrome. 

Διαχειρίσιμη έκρινε τελικά η αρμόδια αρχή της Βρετανίας την όποια απειλή ασφαλείας από την Huawei, κάτι που σημαίνει ότι ο κινεζικός κολοσσός τηλεπικοινωνιακού κολοσσού θα μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς για δίκτυα σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες των ΗΠΑ να μπλοκάρουν την Huawei από τα δίκτυα 5G χωρών- συμμάχων, αν και δεν προδικάζει την τελική απόφαση των Βρετανών. 

Στο στόχαστρο των Βρετανών βουλευτών μπαίνει το Facebook. To δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και ανταγωνισμού σε αναφορά της Επιτροπής Ψηφιακής Οικονομίας, Πολιτισμού και Μέσων της Βουλής, που δόθηκε σήμερα, Δευτέρα, στη δημοσιότητα.

Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 07:43

Πώς θα αυξήσετε τους οπαδούς σας στο Instagram

Οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αποκτήσει ολοένα και μεγαλύτερη προβολή τα τελευταία χρόνια, με την πλειοψηφία των ανθρώπων

Κυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 06:28

SPHEREx: Νέα αποστολή από τη NASA

Η NASA επέλεξε μια νέα διαστημική αποστολή, που θα βοηθήσει τους αστρονόμους να κατανοήσουν τόσο το πώς το σύμπαν μας εξελίχθηκε, όσο και το πόσο συχνά είναι τα «συστατικά» της ζωής στα πλανητικά συστήματα του γαλαξία μας.

Σελίδα 1 από 463