24 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020 21:31

Θεσσαλονίκη: «Ναυάγιο» η παρέλαση καρναβαλιού

Όνειρο ήταν και πάει η καρναβαλική παρέλαση στην πόλη της Θεσσαλονίκης έπειτα από πολλά χρόνια. Η εταιρεία ''Thessaloniki drasis'' που ανέλαβε το εγχείρημα ανακοίνωσε σήμερα τη μη διεξαγωγή της παρέλασης καρναβαλιού.

Πολλοί ήταν αυτοί που στο άκουσμα της διεξαγωγής εκδηλώσεων για το καρναβάλι στη Θεσσαλονίκη ένιωσαν χαρά, μιας και τέτοιου είδους εκδηλώσεις τονώνουν το εξωστρεφές πρόσωπο μίας πόλης. Κάποιοι το είδαν και ως μία ευκαιρία για αύξηση των εσόδων τους, μιας και το καρναβάλι γενικότερα προσελκύει επισκέπτες και ο κόσμος που συμμετέχει,  καταναλώνει. Άλλοι πάλι, αντιμετώπισαν το εγχείρημα με σκεπτικισμό, μιας και η Θεσσαλονίκη έχει σοβαρά προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών της και μία τέτοιου είδους φιέστα, έμοιαζε με ανούσια πολυτέλεια. 

Το σχέδιο των καραναβαλικών εκδηλώσεων μάλιστα είχε παρουσιαστεί και στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος το ενέκρινε και η όλη διοργάνωση τέθηκε υπό την αιγίδα του κεντρικού Δήμου. Κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες όμως, έκαναν τους υπεύθυνους της δημοτικής αρχής να κάνει δεύτερες σκέψεις και να εξετάζει την πιθανότητα να αποσύρει την υποστήριξη της στο όλο εγχείρημα. 

Τελικά, το ναυάγιο του σχεδίου για τη διεξαγωγή παρέλασης για το καρναβάλι στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα από την εταιρεία Thessaloniki Drasis, με την αιτιολόγηση της «έλλειψης χρόνου».

Αναλυτικά η  ανακοίνωση της Thessaloniki Drasis:

"Η εταιρεία Thessaloniki Drasis και ο πρόεδρός της κ. Γρηγοριάδης Μίκης, ανακοινώνουν τη μη διεξαγωγή της φετινής αποκριάτικης παρέλασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών που προέκυψαν κατά τη φάση της προετοιμασίας και σχετίζονται αμιγώς με ζητήματα έλλειψης χρόνου"

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]