25 Μάιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 23:30

Υποβολή αιτήσεων για χορήγηση κάρτας στάθμευσης μόνιμου κατοίκου στην Ε' Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Η υποβολή αιτήσεων για χορήγηση κάρτας στάθμευσης μόνιμου κατοίκου για την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα συνεχίζεται στο κτίριο επί της οδού Β.Όλγας 162 – 25ης Μαρτίου (Βίλλα Μορντώχ) μεταξύ των ωρών 08:00 – 13:30.


Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποφυγή μεγάλης αναμονής για τους δημότες μας, η προσέλευση  θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Θα προηγούνται οι δημότες που η διεύθυνση κύριας κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή εφαρμογής του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης.

Η περίμετρος της περιοχής αυτής ορίζεται από τις οδούς: Καυταντζόγλου (ζυγά κάτω από τη Λεωφόρο Στρατού) – Λεωφ. Στρατού  – Δελφών (ζυγά) – Κρήτης (ζυγά) – Μοσχονησίων (μονά) – Γρηγορίου Κυδωνιών (μονά) – Γ. Παπανδρέου (μονά) – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Χάρτης : https://www.thesi.gr/monimoikatoikoi-amea/perioches-simia-stathmefsis-katikon/

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συνεχίζεται κανονικά.Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι δημότες που διαμένουν στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα.

Για ενημέρωσή σας ως προς τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία χορήγησης κάρτας στάθμευσης μόνιμου κατοίκου, παρακαλούμε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση https://www.thesi.gr/ .

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr