20 Φεβρουάριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία και την απόφαση του να σκοτώσει τον άνδρα μου. Η ζωή μου έχει καταστραφεί. Ήρθε εδώ και λέει δικαιολογίες».

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν χιλιάδες επιβάτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά για τη μετακίνησή τους τον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2019 08:12

Θεσσαλονίκη: Έβαλαν φωτιά σε ATM στο κέντρο

Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερλωματα ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Ολυμπιάδος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για την ύπαρξη ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μισθωτούς εκπαιδευτικούς θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκδήλωση με θέμα «Κυκλοφορία και κινητικότητα στη Θεσσαλονίκη»   της «Οικολογίας - Αλληλεγγύης» θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου , στις 7.30 μμ., στον κοινωνικό χώρο «Οικόπολις», Πτολεμαίων 29Α, 5ος όρ.

Χωρίς ηλεκτροδότηση αναμένεται να μείνει σήμερα περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας για τις δικές της δέουσες ενέργειες, μηνυτήρια αναφορά του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.).

Την έναρξη του Convergences Forum στην Ελλάδα παρουσίασαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η συνιδρύτρια του World Human Forum, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, 

Είσαι τουρίστας στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορείς να την απολαύσεις γιατί σέρνεις και τις... βαλίτσες σου; Ενας χώρος με πολλά... ντουλάπια στο κέντρο της πόλης δίνει τη λύση, 

Σελίδα 1 από 3036