24 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει ενώπιον του Β' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη των 21 κατηγορουμένων για την απώλεια των 24 ζωών στις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής τον Νοέμβριο του 2017.

Πολλοί θεωρούν ότι ένας άνθρωπος με δυνατή προσωπικότητα μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί, πολύ απλά, δεν είναι υπερήρωας κάποιου κόμικ.

Σε ασφαλές αγκυροβόλιο στη θαλάσσια περιοχή της Καλύμνου ρυμουλκείται, από ρυμουλκό σκάφος, φορτηγό πλοίο με σημαία Παναμά που χθες τα μεσάνυχτα έμεινε ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης μεταξύ Καλύμνου και Αστυπάλαιας.

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 07:22

Διακοπή νερού στην Καλαμαριά

Χωρίς νερό πρόκειται να μείνει για κάποιες ώρες σήμερα περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 07:13

Θεσσαλονίκη: Που θα γίνει διακοπή ρεύματος

Χωρίς ρεύμα πρόκειται να μείνουν σήμερα περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 06:59

Σαν Σήμερα... 24 Ιανουαρίου

Μία ημέρα σαν και αυτή, συνέβησαν τα παρακάτω γεγονότα: 

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 06:42

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά, ισχυροί βοριάδες στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες.

Αποζημιώσεις στο Ελληνικό Δημόσιο θα καλούνται να πληρώνουν όσοι κινητοποιούν τα μέσα και το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, που κρίνονται άσκοπες.

Αντιεξουσιαστές με ανακοίνωσή τους, ανέλαβαν την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ που σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση και περιβόλια στην περιοχή της Αγιάς, κινητοποιώντας τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Σελίδα 1 από 3235