13 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άνοιξη θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών για την εγγραφή και κατάθεση δικαιολογητικών των Ελλήνων του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίζουν

Σε καθεστώς ελευθερίας βρίσκεται μετά την αθώωση του από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης 38χρονος αλλοδαπός που είχε προφυλακιστεί στις αρχές του έτους με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Την έγκριση για χρηματοδότηση ύψους 600.000 ευρώ τα οποία θα κατευθυνθούν σε Δήμους και Συνδέσμους Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Με τρεις "μάγους" της γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δημιούργησαν ενόψει των Χριστουγέννων ένα εορταστικό μενού για καλό σκοπό, συνεχίστηκαν χτες το βράδυ οι τελευταίες εκδηλώσεις του χρόνου του "Thessaloniki Food Festival" για το 2019. 

Έντεκα νέα δρομολόγια θα προσθέσει για το 2020 Aegean Airlines στο συνολικό της πρόγραμμα σε διεθνείς προορισμούς από τις βάσεις της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και τη νέα βάση της Κέρκυρας, εντάσσοντας, επίσης, τρεις νέους προορισμούς, το Μπέρμινχαμ, την Πάφο και το Μπιλμπάο. 

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με ...ρόδες, φτιαγμένο από κουτιά γάλακτος, θα “φυτέψουν” οι Γιατροί του Κόσμου στον Δενδροπόταμο στις 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Medi Rom, 

Κινητοποίηση σε κτηριακό συγκρότημα όπου στεγάζονται και τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΘ επί της οδού Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν μέλη αναρχικών συλλογικοτήτων. 

Τις τελευταίες πρόβες κάνει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ.) προετοιμαζόμενη για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα δώσει στις 20 Δεκεμβρίου, στο αθλητικό κέντρο “Μ.Τσικίνας” της ΧΑΝΘ. Είναι η όγδοη χρονιά που η Κ.Ο.Θ. εντάσσει στο πρόγραμμά της τη συγκεκριμένη συναυλία, σκοπός της οποίας είναι να ενισχυθεί το κοινωνικό έργο της Χ.Α.Ν.Θ.

Η δημιουργία θεματικών και χρονολογικών πολιτιστικών διαδρομών στη Μακεδονία, στις οποίες θα εντάσσονται η υλική και η άυλη πολιτιστική κληρονομιά, είναι μια από τις προτεραιότητες του υπουργείου Πολιτισμού, όπως μάλιστα αυτές έχουν διατυπωθεί δια στόματος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Έκριναν πως η σύζυγος του φυγόδικου στελέχους της γερμανικής Siemens Χρήστου Καραβέλα δεν πρέπει να κάνει χρήση των διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα

Σελίδα 1 από 3147