24 Μάιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 21:30

Ένα βιωματικό εργαστήρι με θέμα τη συγχώρεση

Βιωματικό εργαστήρι με θέμα τη συγχώρεση: “Συγχωρώ… κάνω χώρο στην καρδιά μου να χωρέσω με σένα, με τον άλλον, με τον άλλον… Κάνω χώρο να χωρέσουμε μαζί” (Μητροπολίτης Anthony Bloom)

Αλήθεια, πόσο επιτρέπουμε στους άλλους να χωρέσουν στην καρδιά μας; Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε αδικήσει και έχουμε αδικηθεί, έχουμε πληγώσει κάποιους και έχουμε αντίστοιχα πληγωθεί. Είναι εύκολη υπόθεση η συγχώρεση; Πόσο λυτρωτική μπορεί να είναι τόσο για αυτόν που αδικεί όσο και γι’ αυτόν που αδικείται; Υπάρχουν όρια στη συγχώρεση; Άραγε η συγχώρεση συνοδεύεται από αλλαγή;

Αυτά και άλλα πολλά θα υπάρχει η ευκαιρία να συζητηθούν στο βιωματικό εργαστήρι που διοργανώνει το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις 11:00 – 13:00 στον Ι.Ν. Αγ. Άννας Χαλανδρίου (Κ. Παλαιολόγου & Αγ. Άννης).

Συντονίζουν:

Πανοσιολ. Αρχιμ. Χρύσανθος Παπαποστόλου, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ψυχοκοινωνικής Αγωγής & Στήριξης του Ιδρύματος Νεότητας & Οικογένειας Ι.Α.Α.

Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Αντώνιος Καλλιγέρης, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ποιμαντικής Γάμου & Οικογένειας του Ιδρύματος Νεότητας & Οικογένειας Ι.Α.Α. –Θεολόγος –Εκπαιδευτικός

Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος κρίνεται απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2130184419 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « «Νόμο δεν έχει» Από μόνη της δεν σώζει »