13 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το τελευταίο έργο του Banksy πριν από τις καταστροφικές πλημμύρες της Βενετίας, βούλιαξε στα νερά. Και θα μπορούσε να είναι συμβολικό: Το παιδί του ναυαγίου, γλίτωσε από αυτό, αλλά τελικά τα νερά το καταπίνουν με άλλο τρόπο...

Το 2019 σε λίγες ημέρες θα είναι παρελθόν και η Warner Bros, προχώρησε σε ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό που κάνει για τα πρώτα χρόνια της επόμενης δεκαετίας. 

Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019 09:59

Έφυγε ο Big Bird του Sesame Street

Ο Carroll Spinney, ο θρυλικός κουκλοπαίκτης, ο οποίος για σχεδόν μισόν αιώνα έπαιζε το Big Bird και τον Oscar the Grouch στο Sesame Street, απεβίωσε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ σε ηλικία 85 χρονών.

Κεφαλονιά: Εντυπωσιακό ρωμαϊκό ναυάγιο με χιλιάδες αμφορείς στον βυθό Νέες εικόνες έρχονται στο φως από το ρωμαϊκό ναυάγιο που ανακαλύφθηκε στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς με χιλιάδες αμφορείς.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση και εμπλουτισμένο με ακυκλοφόρητα κείμενα, το βιβλίο αυτό είναι το κρυπτικό ημερολόγιο ενός υπέροχου και μαύρου κοριτσιού, που έφυγε νωρίς.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλή μουσική, χορό και χαρούμενες μελωδίες από όλο τον κόσμο, ετοίμασε για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 08:24

Έρχεται το 3ο World Class Fine Drinking Cocktail Festival

Το World Class Fine Drinking, στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival, επιστρέφει για 3η χρονιά, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην Αποθήκη Γ’, την Πέμπτη 12, Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, από τις 20:00.

Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2019 20:00

Εγκαινιάζεται αύριο το ART BAZAAR

Με… άρωμα Τέχνης συνεχίζονται στο δήμο Νεάπολης-Συκεών οι εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις.
Μετά και τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δένδρων στις Δ.Ε. Νεάπολης και Πεύκων,

Οι Ελ και Ντακότα Φάνινγκ είναι έτοιμες να κάνουν ένα νέο βήμα.

Ο διπλωμάτης και ποιητής Γιώργος Σεφέρης υπήρξε ο πρώτος Έλληνας που τιμήθηκε με Νόμπελ και συγκεκριμένα με το Νόμπελ Λογοτεχνίας. 

Σελίδα 1 από 881