24 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΕΘΝΗ

Οι αρχές της Κίνας αναθεώρησαν σήμερα σε 25 νεκρούς και 830 κρούσματα τον απολογισμό της επιδημίας πνευμονίας που αποδίδεται σε μυστηριώδη νέο κοροναϊό.

"Βόμβες" του ΥΠΕΞ της Τουρκίας για πιθανή συνεργασία με την Ρωσία. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη του στο Ria Novosti.

Ολλανδική οργάνωση προσφεύγει κατά της Volkswagen ζητώντας να αποζημιωθούν οι Ευρωπαίοι οδηγοί για το σκάνδαλο ντίζελγκεϊτ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ επικύρωσε το νομοσχέδιο για το Brexit, καθιστώντας το νόμο του κράτους, ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση, οκτώ ημέρες πριν από την οριστική αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια απασχολεί το τελευταίο διάστημα όλον τον πλανήτη. Τώρα όμως το τηλεοπτικό δίκτυο HBO Max αποφάσισε να μετατρέψει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σε καρτούν.

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, πολύ πριν πατήσει πόδι ευρωπαίου αποίκου στην γη τους, οι Αβορίγινες της Αυστραλίας έβαζαν προγραμματισμένα φωτιά στα εδάφη τους εφαρμόζοντας μία τεχνική διαχείρισης πυρκαγιών που είχε ως στόχο την καύση των καύσιμων υλικών που βρίσκονται στις δασώδεις εκτάσεις και προκαλούν ή τροφοδοτούν τις δασικές πυρκαγιές.

Ένα νέο reality show που θα προβάλλεται στο TVNZ OnDemand, το εθνικό τηλεοπτικό κανάλι της Νέας Ζηλανδίας, συγκεντρώνει μια ομάδα millennials και Gen Z-ers με αποστολή να συγκατοικήσουν σε ένα σπίτι σε συνθήκες της δεκαετίας του 1980 για να διαπιστωθεί αν μπορούν να "επιβιώσουν".

Η ηθοποιός και ράπερ Awkwafina θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική κωμική σειρά βασισμένη στη ζωή της.

Οι ρώσοι βουλευτές ενέκριναν σήμερα ομόφωνα και έπειτα από συζήτηση που διήρκεσε λιγότερο από δύο ώρες το σύνολο της συνταγματικής αναθεώρησης που είχε παρουσιάσει μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

O υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ έθεσε εκτός νόμου την νεοναζιστική οργάνωση Combat 18 και διέταξε την πραγματοποίηση εφόδων σε χώρους της ανά την χώρα, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο.

Σελίδα 1 από 1853