25 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Κυριακή, 01 Ιανουάριος 2017 15:30

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιανουάριο

Κριός: Το 2017 ξεκινά με τον Ουρανό σε ορθή πια πορεία στο ζώδιό σας, με αποτέλεσμα να μπορείτε από εδώ και στο εξής να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη ελεύθερα, δυναμικά, και χωρίς ενδοιασμούς. 

Όσο ο Ερμής θα παραμένει ανάδρομος  (7/1), οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα καθυστερούν, ωστόσο με την επάνοδό του σε ορθή πορεία τα γεγονότα και σε αυτόν τον τομέα θα είναι θεαματικά.  Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 σας ευαισθητοποιεί σε θέματα γύρω από την οικογένεια και το σπίτι. Όλος ο Ιανουάριος ενδείκνυται για σχέσεις και συνεργασίες.

Ταύρος: Ο Ερμής (ανάδρομος κι ορθόδρομος) θα είναι στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του μήνα, κι αυτό σας βοηθά πολύ στα πρακτικά σας σχέδια, δίνοντας το πράσινο φως να προχωρήσετε αποτελεσματικά. Ευνοεί επίσης τη σχέση σας με τα παιδιά σας, την ψυχαγωγία, την δημιουργικότητά σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 ενισχύει την επικοινωνία σας κι είναι και η περίοδος που μπορεί να λάβετε τελεσίδικες αποφάσεις. Η έναρξη του 2017 ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια, σπουδές, γενικότερη επέκταση και μεγάλα ανοίγματα. Με τη Νέα Σελήνη στις 28/1 νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι: Η νέα χρονιά ξεκινά με Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω κι αυτό για εσάς μπορεί να σημαίνει καθυστερήσεις σε καταστάσεις που θα θέλατε να κλείσουν, εμπόδια στη διαχείριση οικονομικών υποθέσεων, δυσκολία στη διαχείριση των συναισθημάτων σας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα βοηθούσε ίσως να ξαναπιάσετε κάποια πράγματα από την αρχή και να μη διστάσετε να τα δείτε από άλλη οπτική γωνία. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 φέρνει νέα δεδομένα στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και σας βοηθάει να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Μεγάλη κινητικότητα και αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος: Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω που επηρεάζει το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, δημιουργώντας εμπόδια και μικρές επιπλοκές στους τομείς αυτούς. Ταυτόχρονα όμως σας δίνει και τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε καταστάσεις που πιθανόν δε λειτουργούσαν όπως θα θέλατε, οπότε μπορείτε τώρα να επιφέρετε τις αλλαγές που χρειάζονται. Άλλωστε, η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 12/1 και σας οπλίζει με δύναμη κι αποφασιστικότητα να προχωρήσετε τους στόχους σας. Αν προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, η εποχή είναι κατάλληλη από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Προσοχή σε παρορμητικές αποφάσεις τις πρώτες μέρες του χρόνου.


Λέων: Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι τις 7/1 απαιτεί να ρυθμίσετε εκκρεμότητες στη δουλειά και την καθημερινότητά σας, όπως και θέματα υγείας που τυχόν έχετε παραμελήσει. Το δυνατό σημείο του μήνα (που ίσως σηματοδοτήσει και το γενικότερο κλίμα της χρονιάς) είναι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1, που σημαίνει μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Επίσης, μπορείτε πλέον να εκμεταλλευτείτε την επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία (από 29/12/16) και να κάνετε μεγαλύτερα ανοίγματα στα σχέδιά σας για το μέλλον. Προσοχή στα οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους για τυχόν παραλείψεις αλλά και άσκοπα έξοδα σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

Παρθένος: Ενώ γενικότερα ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί ματαιώσεις και αναβολές, η τωρινή του θέση στο ζώδιο του Αιγόκερου σας βοηθά να διεκπεραιώσετε με πρόγραμμα και μεθοδικότητα δημιουργικά σας σχέδια και να ξανασταθείτε σε κάποιες λεπτομέρειες που θα εξασφαλίσουν την τελειότητα. Φλερτ και πολλά υποσχόμενες σχέσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας τώρα στις αρχές του χρόνου, κι ίσως θ’ άξιζε τον κόπο να τα λάβετε σοβαρά υπόψη. Νέες ευκαιρίες στη δουλειά σας από τις 28/1 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ίσως και αλλαγή χώρου εργασίας. Προνοείστε για πιθανό άγχος και βάλτε την ξεκούραση στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Σχέσεις και συνεργασίες με πολλές δυνατότητες στο προσκήνιο.

Ζυγός: Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι τις 7/1 μπορεί να δημιουργήσει τριβές ανάμεσα σε εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας ή να καθυστερήσει κάποιες αλλαγές που θέλατε να κάνετε στο σπίτι σας. Το 2017 ωστόσο ξεκινά με το πεδίο ελεύθερο σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά αν θέλετε να χαράξετε νέες γραμμές ή να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος στους τομείς αυτούς (Ουρανός ανάδρομος από 29/12/16). Ο Ιανουάριος δημιουργεί και εντάσεις στον τομέα της εργασίας, ταυτόχρονα όμως μπορεί να σας δώσει και νέες ευκαιρίες με την Πανσέληνο στις 12/1. Γενικά ο μήνας προβλέπεται με έντονη κινητικότητα και χώρο για νέα ξεκινήματα σε όλους τους ζωτικούς τομείς της καθημερινότητάς σας.

Σκορπιός: Ειδήσεις που περιμένετε, μηνύματα που στέλνετε αλλά και γενικότερα όλο το πλαίσιο της επικοινωνίας παρουσιάζει μια μικρή δυσλειτουργία με τον Ερμή ανάδρομο ως και τις 7/1, οπότε καλό θα είναι να διπλοτσεκάρετε τα πάντα. Επίσης, εάν πρόκειται να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις ή χρειάζεται να υπογράψετε κάποιες συμφωνίες, καλό θα ήταν να το κάνετε προς το τέλος του μήνα. Έντονα φλερτ και απολαύσεις με Ποσειδώνα, Άρη και Αφροδίτη στους Ιχθύες, η θετική ενέργεια των οποίων ενισχύεται κι από την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 12/1. Γενικότερα λοιπόν η χρονιά ξεκινάει πολύ συναισθηματικά, αλλά και παρορμητικά με τον Ουρανό σε ορθή πορεία από τις 29/12.

Τοξότης: Το ξεκίνημα του 2017 θέλει προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, τουλάχιστον όσο ο Ερμής θα παραμένει ανάδρομος ως τις 7/1. Αλλά και στη συνέχεια θα χρειαστεί ένα διάστημα σύνεσης κι εγκράτειας, ειδικά αν πρόκειται να κάνετε άμεσα μια οικονομική συμφωνία. Ο τομέας της οικογένειας θα σας απασχολήσει τον Ιανουάριο, και δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες παρεξηγήσεις. Με τον Ουρανό σε ορθή πορεία από τις 29/12 είναι μια καλή περίοδος να υιοθετήσετε νέες μεθόδους λειτουργίας και να πετάξετε τους παλιούς, με έμφαση στους τομείς του φλερτ και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Βαθιά συναισθήματα σας κατακλύζουν και κάποιοι κύκλοι κλείνουν με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 12/1.

Αιγόκερως: Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας μαζί με Ήλιο κι Πλούτωνα για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, κι έχετε τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε τους επόμενους μήνες σύμφωνα με τις πιο μεγάλες φιλοδοξίες σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 σας δίνει καθοριστικά στοιχεία για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Με τον Ουρανό σε ορθή πορεία από 29/12/16  προχωρούν πιο γρήγορα θέματα που αφορούν καριέρα και οικογένεια. Με Ποσειδώνα, Άρη και Αφροδίτη στους Ιχθύες τον Ιανουάριο ζωντανεύει η φαντασία σας αλλά και η τάση σας για εξιδανίκευση εάν δεν την αξιοποιήσετε δημιουργικά.

Υδροχόος: Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 28/1, και το τέλος του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς σας βρίσκει έτοιμους να θέσετε καινούριους στόχους σε όλους τους τομείς. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι τις 7/1 σας κρατά λίγο στην άκρη, έως ότου καταλήξετε στο τι ακριβώς θέλετε και ποια είναι η συνολική εικόνα των πραγμάτων πριν αποφασίσετε να αναλάβετε δράση. Η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της θα είναι αρκετά κουραστική, ειδικά γύρω στην Πανσέληνο στις 12/1. Ωστόσο με την αντίθεση Δία-Ουρανού στις αρχές του έτους, η τάση για ανανέωση και νέες προκλήσεις είναι στο χέρι σας!

Ιχθύες: Άρης, Αφροδίτη και Ποσειδώνας στο ζώδιό σας σάς κάνουν ακαταμάχητους, λαμπερούς και διεκδικητικούς σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Όσο ο Ερμής θα παραμένει ανάδρομος στον Αιγόκερω (7/1) δώστε προσοχή στη σχέση με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρανοήσεων. Ο Ιανουάριος έρχεται για εσάς με μια Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 12/1 που αναζωογονεί τα αισθηματικά σας και σας χαρίζει στιγμές απόλαυσης με τα αγαπημένα σας άτομα. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 βρίσκετε μια νέα αρχή μέσα από κάτι που τελειώνει.

 

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας

blog comments powered by Disqus