29 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 08:29

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Δεκέμβριο

Κριός: Το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων συνοδεύεται για εσάς με την επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιό σας στην κανονική του πορεία

στις 29/12, οπότε είστε και πάλι πανέτοιμοι να αναλάβετε δράση και να προχωρήσετε με αυξημένη ταχύτητα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ωστόσο θα πρέπει να είστε ταυτόχρονα και πολύ προσεκτικοί κατά τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου, διότι η υπερβολική ταχύτητα μπορεί εύκολα να σας βγάλει από την τροχιά σας. Δίας και Ουρανός θα είναι σε απόλυτη αντίθεση το τελευταίο δεκαήμερο του 2016, οπότε όλη η έμφαση θα είναι ανάμεσα στους προσωπικούς σας στόχους και στις στενές σχέσεις και στο πώς αυτά τα δύο μπορούν να ισορροπήσουν.

Ταύρος: Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 19/12, κι αυτή η πλανητική επιρροή θα σας κάνει λίγο πιο προσεκτικούς σε ό,τι αφορά ταξίδια, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό ή και μακροπρόθεσμα σχέδια. Αναβολές και καθυστερήσεις είναι μέσα στο μενού του Δεκεμβρίου που όμως – παρά τη δυσλειτουργία που μπορεί να δημιουργήσουν – θα σας δώσουν τη δυνατότητα να οργανωθείτε σε αυτούς τους τομείς πιο προσεκτικά πριν κάνετε το παρακάτω βήμα.  Η Νέα Σελήνη (επίσης στον Αιγόκερω στις 29/12) θα σημάνει μια καινούρια αρχή για όλα τα παραπάνω, οπότε εστιάστε στο πώς θέλετε να προχωρήσετε έτσι ώστε να ανοίξετε νέους ορίζοντες.

Δίδυμοι: Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 14/12, ακριβώς απέναντι από τον Κρόνο που βρίσκεται στον Τοξότη, οπότε για σας το διάστημα αυτό είναι πολύ καθοριστικό όσον αφορά το ξεκαθάρισμα συναισθημάτων αλλά και καταστάσεων που παίρνουν την τελική τους μορφή έπειτα από κόπους και προσπάθειες. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 8/12 ευνοούνται σχέσεις και επαφές με το εξωτερικό. Με τον Άρη στους Ιχθύες από τις 19/12 εξελίξεις και κινητικότητα στο χώρο της δουλειάς. Ευνοϊκός ο μήνας για φλερτ και ψυχαγωγία με το τρίγωνο Δία/ Σελήνης στα μέσα Δεκεμβρίου.

Καρκίνος: Με τον Ερμή στον Αιγόκερω ανάδρομο από τις 19/12 θέματα γάμου, σχέσεων και συνεργασιών μπαίνουν στον «πάγο», μιας και διάφορες καθυστερήσεις και ματαιώσεις εμποδίζουν τα πράγματα να προχωρήσουν με σταθερό ρυθμό. Ίσως όμως μέσα από αυτό το πλαίσιο να δείτε διάφορες καταστάσεις μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, η οποία αναδεικνύει τι συμβαίνει εσωτερικά σε αυτούς τους τομείς. Καθημερινότητα και υποχρεώσεις σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, ενώ με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29/12 δημιουργείται μια καινούρια αρχή σε μία σχέση ή μία συνεργασία. Πάνω σε αυτό, δώστε βάση στα γεγονότα εκείνων των ημερών γιατί μπορεί να φέρουν την ευκαιρία που ψάχνετε.

Λέων: Ο Δεκέμβριος φέρνει σε εσάς το τρίγωνο Κρόνου/Ουρανού σε Τοξότη και Κριό αντίστοιχα, πράγμα που σημαίνει ότι αλλαγές για τις οποίες καταβάλατε προσπάθεια το προηγούμενο διάστημα τώρα μπορούν να συμβούν σχετικά εύκολα. Μικρά εμπόδια μπορεί να παρουσιάσει ο Ερμής που γίνεται ανάδρομος στις 19/12, τα εμπόδια αυτά όμως θα είναι κυρίως στο πεδίο της σκέψης, με κάποιες αμφιβολίες ή και αναποφασιστικότητα που μπορεί να νιώσετε. Η Πανσέληνος στις 14/12 σας φέρνει κοντά με φίλους και συνεργάτες. Η ενασχόλησή σας με τα παιδιά σας ή με δημιουργικές δραστηριότητες αποφέρει καρπούς αυτόν τον μήνα αν κι εφόσον τηρήσετε ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα.

Παρθένος: Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19/12 αλλά και Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 29/12 σηματοδοτούν για εσάς μια περίοδο που καλείστε να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε προσεκτικά μια αισθηματική ιστορία, ένα ρίσκο που θα θέλατε να πάρετε, μια καλλιτεχνική δραστηριότητα την οποία θα θέλατε να οργανώσετε. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 14/12 δημιουργεί εντάσεις στη δουλειά ή σε δημόσιους χώρους, γι ’αυτό θα ήταν καλό να λειτουργήσετε με εγκράτεια και ψυχραιμία. Ο Δεκέμβριος τελειώνει με τον Ουρανό σε ορθή πορεία στις 29/12, κι επηρεάζει σχέσεις και οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους φέρνοντας αλλαγές ή ακόμα κι εκπλήξεις.

Ζυγός: Ο Δίας στο ζώδιό σας έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, ο οποίος μπαίνει και σε ορθή πορεία στις 29/12. Όλο αυτό σημαίνει γρήγορες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπως και ενεργοποίηση στόχων σε όλα τα επίπεδα. Αν και ο τελευταίος μήνας του 2016, ο Δεκέμβριος θα μπορούσε να λειτουργήσει για εσάς ως καταλύτης για πολλά νέα και σημαντικά πράγματα τα οποία θα προκύψουν μέσα στο 2017. Εκκρεμότητες και αναβλητικότητα στο σπίτι και στην οικογένεια με τον Ερμή ανάδρομο από τις 19/12, αλλά και νέα ξεκινήματα ή αλλαγές στους τομείς αυτούς με τη Νέα σελήνη στον Αιγόκερω  στις 29/12.

Σκορπιός: Ο Ουρανός μπαίνει σε ορθή πορεία στις 29/12 και – παρά το γεγονός ότι δε βρίσκεται στο ζώδιο σας -, λόγω του ότι είναι στο ζώδιο του Κριού (ο οποίος έχει τον ίδιο με εσάς κυβερνήτη Άρη) σας δίνει μία ώθηση να προχωρήσετε λίγο πιο γρήγορα απ’ ό,τι το τελευταίο διάστημα, ειδικά σε θέματα καθημερινής εργασίας ή εκκρεμοτήτων.  Παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις μπορεί να μη λείψουν με τον Ερμή ανάδρομο από τις 19/12, από την άλλη πλευρά όμως σχεδόν ολόκληρο τον Ιανουάριο έχετε το χρονικό περιθώριο να ξανασκεφτείτε και να επαναξιολογήσετε λόγια, πληροφορίες, συμφωνίες. Ρομαντισμός και ανάγκη για προσωπική ευχαρίστηση με τον Άρη στους Ιχθύες από τις 19/12.

Τοξότης: Ο Ήλιος παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 20/12 και διατηρεί την ενεργητικότητά σας σε υψηλά επίπεδα. Με τη συνδρομή και του Κρόνου στον Τοξότη οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο, αν και όχι χωρίς εμπόδια ή δυσκολίες. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά σε σχέσεις και συνεργασίες σας με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 14/12, όπου ολοκληρώνονται και ξεκαθαρίζουν τα τελικά σας δεδομένα. Τα οικονομικά σας από τη μια μπαίνουν σε κατάσταση επανεκκίνησης με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29/12, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να έχετε καθυστερήσεις με τον ανάδρομο Ερμή από τις 19/12. Ένα νέο φλερτ ενδέχεται να μπει στη ζωή σας με τον Ουρανό σε ορθή πορεία από τις 29/12.

Αιγόκερως: Θεωρητικά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 7/12 φροντίζει να καλλιεργηθεί το έδαφος για καλύτερη επικοινωνία μόλις ο και ο Ερμής μπει στον Αιγόκερω στις 3/12. Ωστόσο σύντομα γίνεται ανάδρομος (στις 19/12), οπότε μέχρι και τις 6/2/17 το κομμάτι της επικοινωνίας θα είναι για εσάς υψίστης σημασίας. Αυτή θα είναι μια περίοδος όπου θα πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση όχι μόνο στις αποφάσεις σας αλλά και στο γενικότερο τρόπο σκέψης σας, μιας και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αναδρομικές αξιολογήσεις γεγονότων σε βάθος. Επίσης, η Νέα Σελήνη είναι στο ζώδιό σας στις 29/12 και σας ανοίγει νέους δρόμους στους προσωπικούς σας στόχους.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη έρχεται να συναντήσει τον Άρη στο ζώδιό σας στις 8/12, οπότε το Δεκέμβριο έχετε τη δυνατότητα και να γοητεύσετε και να διεκδικήσετε στόχους αλλά και ανθρώπους. Σημαντική βοήθεια για την υλοποίηση των σχεδίων σας λαμβάνετε από το τρίγωνο που σχηματίζει με Άρη και Αφροδίτη ο Δίας από το Ζυγό, ο οποίος φροντίζει να προσεγγίζετε τα πράγματα με περισσότερη διπλωματία απ’ ό,τι συνήθως. Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά σας, μιας και ο Άρης που θα έρθει σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σας σπρώξει σε σπατάλες. Επίσης με τον Ουρανό σε ορθή πορεία από τις 29/12 μπορεί να έχετε ξαφνικές ειδήσεις (ελπίζω ευχάριστες!)


Ιχθύες: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 19/12 κι έρχεται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα. Η συνάντηση αυτή μπορεί να λειτουργήσει είτε εποικοδομητικά (αυξάνοντας τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και την διεκδικητικότητά σας) είτε παραπλανητικά (ωθώντας σας σε πράξεις που μπορεί να σας παρασύρουν σε ουτοπίες). Η έμφαση του μήνα είναι σε σπίτι/εργασία, μιας και η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 14/12 ενεργοποιεί τον άξονα αυτόν και σας προσκαλεί να δείτε με καθαρή ματιά τα γεγονότα σε αυτούς τους τομείς.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus