29 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 20:12

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Νοέμβριο

Κριός: Ο Νοέμβριος ξεκινάει κάτω από τη σκέπη της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό (30/10), η οποία σας φέρνει σε επαφή με την εσωτερική σας δύναμη και δημιουργεί χώρο για θεμελιώδεις αλλαγές, ειδικά αν αυτές χρειάζονται σε ζητήματα και υποθέσεις όπου συνεργάζεστε στενά με άλλους.

  Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο (9/11) δίνετε όλη σας την ενέργεια σε φίλους και σχέσεις, με πιθανή έκβαση μια νέα συνεργασία μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας περίγυρο. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14/11 πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη κι ασχολείστε με όλα όσα σας παρέχουν ασφάλεια. Ο μήνας κλείνει με Νέα Σελήνη στον Τοξότη (29/11) η οποία ευνοεί ταξίδια και νέα φιλόδοξα σχέδια.

Ταύρος: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 14/11, κι έτσι ολοκληρώνονται οι εσωτερικές σας αναζητήσεις που είχαν ξεκινήσει με την προηγούμενη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό (30/11). Τώρα περισσότερο από ποτέ, νιώθετε έντονη την ανάγκη να δημιουργήσετε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σας, ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με το γάμο, τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 9/11 διευκολύνει τις διαδικασίες σε καθημερινές σας εκκρεμότητες ή ακόμα και σε ανεύρεση εργασίας. Οικονομικά θέματα τακτοποιούνται και με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 12/11.

Δίδυμοι: Τη σφοδρότητα των υποχρεώσεων που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο βιώνετε με τον Κρόνο στον Τοξότη έρχεται κάπως να απαλύνει η είσοδος της Νέας Σελήνης εκεί (29/11), βοηθώντας σας να αντιληφθείτε όλα τα νέα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας για να διαχειριστείτε σχέσεις, γάμο, συνεργασίες. Τα πράγματα γίνονται ακόμα περισσότερο ευνοϊκά μέσα στο Νοέμβριο με την είσοδο και του Άρη στον Υδροχόο (9/11), όπου πλέον το τρίγωνο Άρη και Δία με τον Ήλιο σας σάς δίνει δυνατότητες διαφυγής, και κυριολεκτικά (με ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό) αλλά και μεταφορικά (με τη σύλληψη νέων ιδεών που α φορούν το μέλλον).

Καρκίνος: Παρά τη μελαγχολία που συνήθως συνοδεύει την μετάβασή μας στο χειμώνα, το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σας δημιουργεί μια πολύ όμορφη εσωτερική ατμόσφαιρα και βιώνετε συναισθήματα αγάπης και συντροφικότητας (ειδικά μόλις ο Ποσειδώνας ξαναμπεί στην κανονική του πορεία στις 20/11). Με τον Ήλιο στο Σκορπιό ως τις 22/11 η δημιουργικότητα, ο ρομαντισμός, η σχέση σας με τα παιδιά σας βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό τους επίπεδο. Λύσεις μπορεί να προκύψουν και σε οικογενειακά ζητήματα με τον Άρη στον Υδροχόο (9/11). Δείξτε προσοχή σε θέματα με φίλους με την Πανσέληνο στις 14/11.

Λέων: Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο στις 9/11 και δυναμώνει τις διεκδικήσεις σας στο γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά μέσα από τον τομέα της επικοινωνίας (τρίγωνο με Δία). Είναι πολύ πιθανό  μέσα στο Νοέμβριο να έχετε συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να προβείτε σε μια νέα συνεργασία, η οποία ωστόσο θα είναι έτοιμη να πάρει σάρκα και οστά μέσα στο Δεκέμβρη. Τα αισθηματικά σας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας με τη σύνοδο Αφροδίτης/Κρόνου μέχρι και τις 11/11 και δημιουργούν προϋποθέσεις για μια νέα αισθηματική ιστορία με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29/11.

Παρθένος: Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 14/11 είναι ένα καλό τάιμινγκ για να ολοκληρώσετε ένα φιλόδοξο σχέδιό σας για το μέλλον, να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να αξιοποιήσετε την επαφή σας με ανθρώπους από μακριά. Μεγάλη κινητικότητα στα οικογενειακά σας και δυνατότητες αλλαγής σπιτιού με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29/11. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 12/11 μπορείτε να απολαύσετε ένα καινούριο φλερτ ή μία δημιουργική απασχόληση που θα σας ανανεώσει. Τέλος, η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία (20/11) δημιουργεί αναταράξεις σε σχέσεις και συνεργασίες και πιθανές παρεξηγήσεις στους τομείς αυτούς.

Ζυγός: Ο Δίας στο ζώδιό σας έρχεται να συναντήσει τον Άρη στον Υδροχόο στις 9/11 και μία πολύ ευνοϊκή ροή ενέργειας ξεκινά στα αισθηματικά σας και τη δημιουργική σας έκφραση. Αν ασχολείστε με τη συγγραφή ή με πράγματα που απαιτούν έμπνευση, ο Νοέμβριος είναι κατάλληλος για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε εξάπτει τη φαντασία σας. Σπουδές, εμπόριο και κοντινά ταξίδια είναι επίσης στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29/11. Η επάνοδος του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στις 20/11 μπορεί να δημιουργήσει  εκκρεμότητες ή μια πρόσκαιρη ευαισθησία στον τομέα της υγείας.

Σκορπιός: Η παλίρροια των συναισθημάτων σας που είναι σε άνοδο από τον Οκτώβριο έρχεται και κορυφώνεται στις 14/11 με την Πανσέληνο στον Ταύρο, η οποία παγιώνει καταστάσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.  Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο (9/11) ασχολείστε με οικογενειακά θέματα, ίσως και με εντάσεις που προκύπτουν στην οικογένεια λόγω γενικότερης ασυμφωνίας απόψεων. Ωστόσο με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 20/11 θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε πολλές στιγμές δημιουργικότητας και φλερτ παρά τις όποιες εντάσεις. Τέλος, πολλά θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα οδεύουν σε γρήγορο κλείσιμο μέχρι το τέλος του μήνα.

Τοξότης: Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας έως και τις 11/11, περίοδος που σας χρειάζεται για να ‘κλειδώσετε’ κάποιες αξίες και να μπορείτε πλέον να τις θέσετε σε εφαρμογή με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας (29/11). Παρασκήνιο και παρεξηγήσεις δε θα λείψουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία (20/11), μιας και θα ξαναβγούν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα έπρεπε να έχουν οριοθετηθεί. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14/11 ένταση μπορεί να προκύψει και στη δουλειά, το σίγουρο πάντως είναι ότι θα πρέπει να σταθεροποιήσετε όσες καταστάσεις βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα.

Αιγόκερως: Ο Άρης φεύγει  από το ζώδιό σας στις 9/11 έπειτα και από την επεισοδιακή του σύνοδο με τον Πλούτωνα τον προηγούμενο μήνα, η οποία προκάλεσε εντάσεις και απώλειες σε διάφορους τομείς. Ωστόσο το Νοέμβριο στο ζώδιό σας μπαίνει η Αφροδίτη (12/11), οπότε από την μια πλευρά αυξάνεται η γοητεία σας, από την άλλη ασχολείστε δυναμικά με τις σχέσεις αλλά και τις αξίες σας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 14/11 είναι ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας, τη σχέση σας με τα παιδιά σας, τη δημιουργική σας έκφραση. Η δε δημιουργική σας φαντασία βρίσκεται στο απόγειό της με Ποσειδώνα σε ορθή πορεία (20/11). Διαισθητικές προσεγγίσεις στις 29/11.

Υδροχόος: Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 9/11 και ώρα για διεκδίκηση και δράση σε όποιον τομέα το έχετε ανάγκη. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος σας με τον Άρη είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις, ωστόσο με έναν λογικό χειρισμό μπορείτε να στρέψετε το αποτέλεσμα υπέρ σας. Στήριξη στις προσπάθειές σας λαμβάνετε το Νοέμβριο κι από το Δία, ο οποίος για τους επόμενους δέκα μήνες τουλάχιστον θα είναι εστιασμένος στο να σας δείχνει τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Η Πανσέληνος στις 14/11 δημιουργεί εντάσεις στην οικογένεια κι αποκαλύπτει πτυχές που σας δημιουργούν την ανάγκη για ασφάλεια. Η Νέα Σελήνη στις 29/11 ανοίγει πόρτες σε κοινωνικούς κύκλους.

Ιχθύες: Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας ξαναμπαίνει σε ορθή πορεία (20/11) κι αναπροσαρμόζει τους στόχους και τα σχέδιά σας. Για το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου δέχεστε την εύνοια του Ήλιου από το Σκορπιό, που σας στηρίζει συναισθηματικά και σας κάνει πιο αποφασιστικούς. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14/11 προσέξτε τυχόν φιλονικίες με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Επίσης, δείξτε πειθαρχεία στη δουλειά σας τουλάχιστον μέχρι και τις 11/11 (σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου) και προβείτε σε ένα νέο ξεκίνημα καριέρας ή επαγγελματικών στόχων με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29/11.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)
 

blog comments powered by Disqus