04 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 18:17

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Οκτώβριο

Κριός: Η Πανσέληνος του μήνα στις 16 πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στην 23η μοίρα του, στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου στις 2/10 ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος (και πάλι στο ζώδιό σας). 

Το κεντρικό θέμα για εσάς μέσα στον Οκτώβριο είναι οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα αλλά και οι αλλαγές που γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη. Απέναντί σας έχετε πια το Δία, ο οποίος μαζί με τον Ήλιο, τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (1/10) δημιουργούν πολύ μεγάλη κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, όπως και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για όλα όσα σας συνδέουν με τους άλλους. Στα μέσα του μήνα μπορείτε να διεκδικήσετε πράγματα στη δουλειά σας.

Ταύρος: Πολλή δραστηριότητα στα επαγγελματικά και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις φέρνει ο φετινός Οκτώβριος ήδη από την πρώτη του μέρα με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, η οποία σας δραστηριοποιεί σε καινούριες συνεργασίες αλλά και σε καινούριες συνήθειες (άσκησης, διατροφής κτλ). Τα αισθηματικά σας στο προσκήνιο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό μέχρι τις 17/10, οπότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Προσοχή θα χρειαστεί στις αρχές του μήνα σε θέματα που έτειναν να ολοκληρωθούν αλλά φρενάρονται ξαφνικά ή αλλάζουν πορεία εξέλιξης.

Δίδυμοι: Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό την 1η/10 φυσάει ένας νέος άνεμος στα αισθηματικά, τη δημιουργικότητα και την απόλαυση που αντλείτε από τη ζωή, η οποία ενισχύεται και από Ήλιο/Ερμή και Δία στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό που θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύ ευνοϊκό για εσάς θα ήταν να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που σας εμπνέει και βγάζει προς τα έξω την καλλιτεχνική σας φλέβα ή να απολαύσετε ένα φλερτ που εύκολα θα μπορούσε να μετατραπεί σε σχέση (ειδικά προς το τέλος του μήνα στις 30/10 με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό). Ενδέχεται ακόμα να έρθετε σε επαφή με συναισθήματα τα οποία απωθείτε για καιρό και να ζήσετε εκπλήξεις με ή από τους φίλους σας.

Καρκίνος: Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που θα μονοπωλήσουν την προσοχή σας τον Οκτώβριο, με διάθεση να επιφέρετε αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές θα μπορούσαν να σχετίζονται με μια νέα κατοικία ή ανανέωση της ήδη υπάρχουσας (Νέα Σελήνη στο Ζυγό 1/10) και τη διεύρυνση της οικογένειας με την προσθήκη ενός νέου μέλους. Σε γενικές γραμμές η έννοια της εστίας είναι αυτή που ζητά όλη σας την ενέργεια. Ο Οκτώβριος είναι επίσης ευνοϊκός για τα αισθηματικά σας, τόσο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό (μέχρι τις 17/10) αλλά και με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 30/10. Δυναμικές και οι σχέσεις ή ο γάμος σας με σύνοδο Άρη/Πλούτωνα (18/10), και οι νυν αλλά και οι πρώην.

Λέων: Τα αισθηματικά σας – ειδικά εάν ήδη υπάρχει ένα φλερτ στο προσκήνιο – παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτόν τον μήνα, κυρίως γύρω στις 30/10 με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, η οποία μπορεί να σημάνει μια καινούρια αρχή για μια σχέση. Αρκετή προσοχή θα χρειαστεί σε εκκρεμότητες σε θέματα που αφορούν το σώμα και την καλή φυσική του κατάσταση με τη σύνοδο Άρη/Πλούτωνα (κυρίως στα μέσα του μήνα), καθώς μπορεί να βγουν στην επιφάνεια δεδομένα που μέχρι τώρα λειτουργούσαν σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Η Πανσέληνος στις 16/10 φέρνει απρόσμενες θετικές εξελίξεις σε κάτι που αφορά επαφές με το εξωτερικό, σπουδές, ταξίδια ή μελλοντικά σας σχέδια.

Παρθένος: Ο Δίας είναι πλέον στο Ζυγό, και ήδη από τον προηγούμενο μήνα έχετε αρχίσει να δίνετε περισσότερη σημασία στα οικονομικά σας και σε νέους τρόπους για να τα ενισχύσετε. Μια καλή ευκαιρία γύρω από αυτόν τον τομέα προσφέρεται την 1η/10 με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, που στηρίζει συνεργασίες και φέρνει ισορροπίες. Ο Άρης στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα σας γεμίζει με ενέργεια κι αποτελεσματικότητα σε όλες τις διεκδικήσεις σας. Ειδικά γύρω στα μέσα του μήνα που θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σας στρέψει σε παιχνίδια εξουσίας προκειμένου να εκπληρώσετε τα ‘θέλω’ σας. Εκπλήξεις κι ανατροπές σε στενές σχέσεις κι οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός: Ο φετινός Οκτώβριος είναι ο μήνας κατά τον οποίο το ζώδιό σας θα έχει την απόλυτη τιμητική του, μιας και συμπίπτουν Δίας, Ήλιος, Νέα Σελήνη (1/10) κι Ερμής στο Ζυγό. Ευκαιρία λοιπόν να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, ακόμα κι ένα ολόκληρο βιβλίο! Μεγάλες εκπλήξεις κι ανατροπές σε γάμο, σχέσεις και συνεργασίες με τον Ουρανό ανάδρομο (2/10) αλλά και την Πανσέληνο στην ίδια μοίρα και ζώδιο με την αναδρόμηση του Ουρανού (16/10). Με τον Άρη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του μήνα είναι μια εποχή κατάλληλη για διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στο χώρο της δουλειάς, ειδικά εάν οι επιδιώξεις σας αφορούν μια θέση ισχύος.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας μέχρι τις 17/10 και ενεργοποιεί την συναισθηματική σας πλευρά, όπως και την ανάγκη σας για βαθιές κι ουσιαστικές σχέσεις. Μια πρώτη καλή ευκαιρία για την υλοποίηση των στόχων σας μπορεί να δοθεί με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 30/10. Με την αναδρομή του Ουρανού (2/10) και την Πανσέληνο στον Κριό (16/10) θα πρέπει να προσέξετε θέματα φυσικής κατάστασης κι εργασίας, γιατί μπορεί να προκύψουν ανατροπές εκεί που δεν το περιμένετε. Ο Οκτώβριος σας δίνει επίσης ευκαιρίες να λύσετε οικογενειακά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό.

Τοξότης: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 18/10 και τίθενται επί τάπητος αισθηματικά και οικονομικά θέματα που χρειάζονται μια πρακτική αντιμετώπιση κι ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Ειδικά προς το τέλος του μήνα αυξάνονται οι πιθανότητες να μπλέξετε σε διλήμματα ανάμεσα στις επιθυμίες και τις πραγματικές σας δυνατότητες, οπότε θα πρέπει ίσως να δείτε πώς μπορείτε να συμβιβάσετε αυτά τα δυο. Βοήθεια μπορεί να προέλθει από φίλους ή συνεργάτες σας που κρατούν τις ισορροπίες. Η Πανσέληνος στις 16/10 σας επιφυλάσσει εκπλήξεις στα αισθηματικά σας και φέρνει αλλαγές κι ανατροπές στις εξελίξεις των γεγονότων στον τομέα αυτό.

Αιγόκερως: Ο Άρης στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου σας γεμίζει με αποφασιστικότητα και δύναμη να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και ο Πλούτωνας ο οποίος – ενεργοποιημένος από τον Άρη στον Αιγόκερω, – βγάζει στην επιφάνεια ισχυρά ψυχικά αποθέματα που χρειάζεστε για την τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Νέες ευκαιρίες στο χώρο της εργασίας με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (1/10) κι έκτακτες αλλαγές κι εκπλήξεις με Πανσέληνο (16/10) στην οικογένεια ή στο σπίτι. Μέχρι τις 6/10 ο Ερμής στην Παρθένο εξακολουθεί να βοηθά την επικοινωνία σας. Τέλος, ως τις 17/10 ζείτε απολαυστικές στιγμές με φίλους και συνεργάτες.

Υδροχόος: Ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, σχέδια για το μέλλον ή ανώτερες σπουδές ευνοούνται ιδιαίτερα τον Οκτώβριο με την υποστήριξη του Δία στο Ζυγό, αλλά κυρίως με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό την πρώτη μέρα του μήνα, η οποία  φέρνει νέα πνοή σε όλους τους παραπάνω τομείς. Εκπλήξεις, απρόσμενα νέα - όπως και ξαφνικές προστριβές - είναι επίσης στο μενού του μήνα, με τον Ουρανό να γίνεται ανάδρομος στις 2/10 και την Πανσέληνο στον Κριό στις 16/10. Συνεπώς, αν δεν θέλετε να μπλέξετε σε αψιμαχίες, προσοχή σε αυτά που θα πείτε αλλά και σε αυτά που θα ακούσετε: τα βιαστικά συμπεράσματα δεν είναι καλός σύμβουλος.

Ιχθύες: Ανατροπές κι απότομες αλλαγές στα οικονομικά σας το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα με το πέρασμα του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία (2/10) και της Πανσελήνου στον Κριό στις 16/10. Για τον λόγο αυτό καλό θα είναι να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα δεδομένα σας και να μην προβείτε σε αυθόρμητες ενέργειες. Καινούριες εναλλακτικές προκύπτουν στις στενές σας σχέσεις (ειδικά εάν υπάρχει και κοινή διαχείριση οικονομικών θεμάτων). Εκεί θα πρέπει σταδιακά να βρείτε νέες ισορροπίες με άξονα τη λογική κι όχι το συναίσθημα. Πολύτιμη και δυναμική στήριξη παίρνετε από φίλους και συνεργάτες.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus