16 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 20:45

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Σεπτέμβριο

Κριός: Το φθινόπωρο αρχίζει με μια Νέα Σελήνη (συνοδευόμενη και από ηλιακή έκλειψη) στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ ο Ερμής είναι ήδη ανάδρομος στο ζώδιο αυτό. 

Ο συνδυασμός των παραπάνω σας δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία να μεθοδεύσετε, να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν την υγεία σας, τις καθημερινές σας συνήθειες, θέματα που έχουν σχέση με τη δουλειά και την τυποποιημένη ρουτίνα σας. Από τις 9/9 που ο Δίας μπαίνει στο Ζυγό σημαντικές εξελίξεις στη σχέση και το γάμο σας, όπως και σε στενές συνεργασίες για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ταύρος: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που στο επίκεντρο θα έχει τα αισθηματικά σας και τα όλα τα πράγματα που σας δίνουν χαρά και απόλαυση και σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί και δημιουργικοί. Η 1η του μήνα είναι μια καλή ημερομηνία να οργανώσετε όλα τα παραπάνω και να τα εξελίξετε αρχές Οκτώβρη, όταν ο Ερμής θα έχει φύγει πια από την ανάδρομη φάση του (μετά τις 2/10). Οικονομικά θέματα που έμειναν σε εκκρεμότητα την άνοιξη θα απαιτήσουν από εσάς πολύ προσεκτικούς και συγκεκριμένους χειρισμούς. Με Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 26/9 ευνοούνται ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό.

Δίδυμοι: Ερμής ανάδρομος (μέχρι 22/9) και Νέα Σελήνη με ηλιακή έκλειψη (1/9) στην Παρθένο, αλλά και Πανσέληνος με σεληνιακή έκλειψη (16/9) στους Ιχθείς φτιάχνουν για εσάς τους Διδύμους ένα πολύ δυναμικό σκηνικό που θα σας καλωσορίσει στο φθινόπωρο με καίριες αποφάσεις και πολλά νέα δεδομένα στη ζωή σας, είτε το επιχειρήσετε είτε όχι. Μια σειρά αλλαγών που συμβαίνει τους τελευταίος μήνες έρχεται στην κορύφωσή της κι ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο για εσάς κυρίως όσον αφορά καριέρα και οικογένεια. Επίσης πολλά συμβαίνουν και στον τομέα των σχέσεων/συνεργασιών, όπου καλείστε να αντιμετωπίσετε θέματα με πειθαρχία και πρωτοβουλία.

Καρκίνος: Θέματα που αφορούν εκπαίδευση, ανταλλαγή πληροφοριών, αποστολή και λήψη μηνυμάτων, οριστικοποίηση συμφωνιών είναι στο τραπέζι για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου με τη Νέα Σελήνη (1/9) αλλά και τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό που χρειάζεστε είναι σύνεση, προσοχή στη λεπτομέρεια και μεθόδευση των κινήσεών σας στους εν λόγω τομείς πριν κινηθείτε παρακάτω. Η Πανσέληνος (με έκλειψη) στις 16/9 ευνοεί ταξίδια στο εξωτερικό και σας δείχνει τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επεκταθείτε, είτε στη δουλειά είτε στη γενικότερη νοοτροπία σας. Με τον Πλούτωνα ορθόδρομο (26/9) και τον Άρη στον Αιγόκερω (27/9) προβλέπονται νέες ή ανανεωμένες σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων: Τα οικονομικά σας, τα υλικά σας αγαθά, οι αξίες σας και οτιδήποτε δίνει στη ζωή σας ασφάλεια και σιγουριά περνάει σε μια νέα φάση από την 1η/9 με τη Νέα Σελήνη και την ηλιακή έκλειψη που τη συνοδεύει στην Παρθένο. Αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να ανασυγκροτηθείτε και να φέρετε τελικές αλλαγές σε όλα τα παραπάνω, χωρίς ωστόσο να βιαστείτε να προβείτε σε πράξεις. Επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα αποφύγετε αυθόρμητες κι ενθουσιώδεις αποφάσεις και βάλτε μπροστά τη λογική και την πρακτικότητα. Με την Πανσέληνο στις 16/9 προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες, και οικονομικές και συναισθηματικές.

Παρθένος: Τελευταίες μέρες του Δία στο ζώδιό σας (μέχρι τις 8/9) και μαζί και με τη Νέα Σελήνη (1/9) και τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο (μέχρι τις 22/9) περνάτε στην τελική φάση όπου αξιολογείτε όλα τα οφέλη που αποκομίσατε από το προηγούμενο καλοκαίρι μέχρι τώρα. Είστε πια έτοιμοι να κάνετε πολλούς από τους στόχους σας πραγματικότητα και να αποκομίσετε χειροπιαστά οφέλη. Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς και τη δεύτερη έκλειψη για τον Σεπτέμβρη (16/9) ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στο γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, πολύ σημαντικό για το εξάμηνο που θα ακολουθήσει. Με Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 26/7 σε επανεκκίνηση και τα αισθηματικά σας.

Ζυγός: Μια πολύ ελπιδοφόρα κι ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινάει για εσάς από το φετινό Σεπτέμβρη, και συγκεκριμένα από τις 9/9 που ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας μέχρι και τις αρχές του επόμενου φθινοπώρου. Ήδη μια πρώτη γεύση από τα δώρα του θα πάρετε κι από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας (23/9). Για την ώρα, με την Πανσέληνο συν την έκλειψη στους Ιχθείς στις 16/9, προσοχή σε θέματα υγείας που μπορεί να προέρχονται από κακές καθημερινές συνήθειες αλλά και από άγχος. Από την 1/9 με τη Νέα Σελήνη και την έκλειψη στην Παρθένο αλλά και σε όλη τη διάρκεια του μήνα κλείνουν για εσάς σημαντικά κεφάλαια που είχαν φτάσει στο τελικό τους στάδιο.

Σκορπιός: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για τα αισθηματικά σας, μιας και η Πανσέληνος στους Ιχθείς μαζί με μια έκλειψη στις 16/9 σας παρασύρει σε εικόνες και συναισθήματα που τροφοδοτούν την φαντασία σας. Αν ήδη υπάρχει κάποιο φλερτ, είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 21/9 μπορείτε να αναθεωρήσετε σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες και να ξανασκεφτείτε με περισσότερες λεπτομέρειες μελλοντικούς σας στόχους.  Από τις 24/9 που η Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό, ευνοούνται ακόμα περισσότερο σχέσεις και οικονομικές απολαβές.

Τοξότης: Ολόκληρος σχεδόν ο Σεπτέμβριος θα εξελιχθεί για εσάς με το ρυθμό «φρένο-γκάζι», μιας και ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας απαιτούν δυναμικούς χειρισμούς από τη μία πλευρά αλλά και πειθαρχία και αυστηρό πρόγραμμα από την άλλη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα επαγγελματικά σας, με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 21/9 να απαιτεί πολύ προσεκτικές κινήσεις και αναθεωρήσεις. Νέες ευκαιρίες στον τομέα αυτόν θα έχετε ήδη από την 1η/9 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δε θα πρέπει να βιαστείτε όμως να καταλήξετε σε αποφάσεις. Η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη Σελήνης στις 16/9 σας επηρεάζει συναισθηματικά σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια.

Αιγόκερως: Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σας βρίσκει σε έναν αναβρασμό όσον αφορά επαφές με εξωτερικό, σπουδές από απόσταση, ταξίδια ή φιλόδοξα σχέδια. Αιτία είναι η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (1/9) αλλά και οι τελευταίες μέρες του Δία στο ίδιο ζώδιο (ως τις 8/9) που σας ενεργοποιούν και σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες στους παραπάνω τομείς. Με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 21/9 μπορείτε να μεθοδεύσετε και να οργανώσετε με άνεση όλα τα μακροχρόνια σχέδιά σας. Ο Πλούτωνας ξαναμπαίνει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας στις 26/9 και σας δίνει δύναμη και αντοχές όπου το χρειάζεστε.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος με την έκλειψη της 16ης/9 στους Ιχθείς σας ζητά να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και να προσπαθήσετε να τα βάλετε σε τάξη όσο το δυνατόν γρηγορότερα εάν δεν θέλετε να βρεθείτε με απώλειες μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Θέματα που αφορούν τράπεζες, κληρονομιές, χρέη αλλά και συναισθηματικές καταστάσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς θα είναι στο προσκήνιο σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία από τις 26/9 θα προσπαθήσει να σας οδηγήσει σε μια επιπλέον ψυχική κάθαρση από ανθρώπους και καταστάσεις που λειτουργούν τοξικά μέσα στη ζωή σας.

Ιχθύες: Πανσέληνος και έκλειψη στο ζώδιό σας στις 16/9, και το φθινόπωρο ξεκινά για εσάς με τη δυνατότητα να κλείσετε σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας ανοίγοντας καινούρια. Από την 1η/9 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο βλέπετε αλλαγές και νέα δεδομένα σε γάμο, σχέσεις και συνεργασίες, παρά το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις. Προσπαθήστε να οργανώσετε εποικοδομητικά ό,τι είναι σε εκκρεμότητα, γιατί ουσιαστικά ο Σεπτέμβρης θα είναι ο τελευταίος μήνας που προσφέρεται τόσο πολύ για να βάλετε τάξη στο χάος.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr