21 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016 17:25

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Αύγουστο

Κριός: Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2/8 σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε νέα πράγματα που θα σας δώσουν χαρά κι απόλαυση, ιδίως στον αισθηματικό τομέα. 

Ταυτόχρονα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη την ίδια ημέρα και η σύνοδος που μέσα στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε μακροπρόθεσμους στόχους. Είναι επίσης ευνοϊκή και για ταξίδια στο εξωτερικό ή επαφές με ανθρώπους από μακριά. Με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 18/8 μπορεί να προκύψουν σημαντικά θέματα με φίλους ή συνεργάτες. Προς το τέλος του μήνα δώστε προσοχή στην υγεία σας.

Ταύρος: Σαφώς πιο ανάλαφροι από τις εντάσεις που δημιούργησε ο Άρης στο Σκορπιό σε σχέσεις και συνεργασίες το προηγούμενο δίμηνο, με το πέρασμά του στον Τοξότη (3/8) νιώθετε πιο αποφασισμένοι για το επόμενο βήμα, ειδικά εάν αυτό περιλαμβάνει και κάποια οικονομική ή συναισθηματική επένδυση. Η έκλειψη στις 18/8 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των επαγγελματικών φέρνοντας ευκαιρίες στο προσκήνιο αλλά και κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Με τον Ερμή στην Παρθένο σε σύνοδο με το Δία (αλλά και τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο) στο μεγαλύτερο διάστημα του μήνα τα αισθηματικά σας διανύουν την καλύτερή τους περίοδο.

Δίδυμοι: Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη στις 3/8 σας βάζει και πάλι στη διαδικασία να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε στο γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επιπλέον, από τις 13/8 που ο Κρόνος μπαίνει μετά από αρκετό καιρό σε ορθή πορεία, θα δείτε τους πρώτους καρπούς των προσπαθειών σας στους παραπάνω τομείς. Στήριξη και νέα δεδομένα στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας από την έκλειψη στον Υδροχόο στις 18/8, όπου γίνεται και η αρχή για καινούριους ορίζοντες. Έμφαση σε θέματα σπιτιού και οικογένειας που θα παραταθούν και το Σεπτέμβριο.

Καρκίνος: Τον Αύγουστο με τον Ερμή στην Παρθένο ευνοούνται πολύ για εσάς σπουδές και επικοινωνία. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σας, τα οποία φαίνεται να έχουν μια μικρή βελτίωση από τις 2/8 με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα. Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη (3/8) και την επιστροφή του Κρόνου σε ευθεία πορεία (13/8) πρόσφατες αλλαγές που κάνετε στις καθημερινές συνήθειες ή στον εργασιακό τομέα εδραιώνονται. Η έκλειψη στις 18/8 σας σπρώχνει να ασχοληθείτε σε βάθος με τις στενές σας σχέσεις και σύνθετες οικονομικές υποθέσεις.

Λέων: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 2/8 δημιουργείται μια ευνοϊκή συγκυρία  για να θέσετε στόχους από την αρχή με φρέσκια ματιά και ανανεωμένη διάθεση. Καλύτερα δεδομένα προκύπτουν επίσης και για τα οικονομικά σας με τη σύνοδο Ερμή, Αφροδίτης και Δία στην Παρθένο. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, ένα ταξίδι αναψυχής ή μια δημιουργική ενασχόληση με τον Άρη στον Τοξότη από τις 3/8 και τον Κρόνο σε ορθή πορεία από τις 13/8 η πραγματοποίησή τους είναι πολύ πιθανή. Με την έκλειψη στις 18/8 έχετε τη δυνατότητα να επιφέρετε δραστικές αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και στο γάμο σας.

Παρθένος: Ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ο μήνας σας, μιας και ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 22/8. Ταυτόχρονα έχετε και την επιρροή του Ερμή (σε όλη τη διάρκεια του μήνα που ευνοεί την επικοινωνία), της Αφροδίτης (από 5/8 που ευνοεί αισθηματικά και οικονομικά και του Δία (που φέρνει πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς). Ειδικά ο φετινός Αύγουστος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία  για εποικοδομητικό απολογισμό όλης της προηγούμενης χρονιάς και χάραξη νέων σχεδίων δράσης. Με την έκλειψη στις 18/8 θα πρέπει να προσέξετε θέματα υγείας και να σκεφτείτε δομικές αλλαγές σε δουλειά και καθημερινές σας συνήθειες.

Ζυγός: Άρης (από 3/8) και Κρόνος σε ευθεία πορεία (από 13/8) στον Τοξότη δημιουργούν μια αντικρουόμενη ατμόσφαιρα στον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, των σχέσεων με το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και τον περίγυρό σας. Συγκεκριμένα, από την μια πλευρά θα θέλατε να πάρετε πρωτοβουλίες στους τομείς αυτούς, από την άλλη τα εμπόδια και οι ματαιώσεις δε θα λείπουν από το καθημερινό μενού. Ωστόσο η έκλειψη στον Υδροχόο στις 18/8 είναι πολύ σημαντική για τα αισθηματικά σας ή για κάτι που απαιτεί ρίσκο. Γι’ αυτό δώστε μεγάλη βάση στα γεγονότα των ημερών τα μέσα του μήνα.

Σκορπιός: Ο Άρης περνάει στις 3/8 στον Τοξότη, οπότε βρίσκεστε πια σε φάση που οικειοποιείστε και εκμεταλλεύεστε όσα κατακτήσατε στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών όλο το προηγούμενο δίμηνο. Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που ξεκαθαρίζει αρκετά τι είναι αυτό που ολοκληρώθηκε και τι χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά. Η έκλειψη στις 18/8 αφορά κυρίως οικογενειακά σας θέματα τα οποία, αν βρίσκονται σε ένα κρίσιμο στάδιο, φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Το ίδιο ισχύει και με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Με τη Νέα Σελήνη στις 2/8 νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης: Στις 3/8 ο Άρης συναντά τον Κρόνο στο ζώδιό σας και δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε σχέδια που είχαν «παγώσει» λόγω της ανάδρομης πορείας του Κρόνου, η οποία σταματά από τις 13/8. Οπότε πλέον έχετε από τη μια μεριά το δυναμισμό του Άρη για να προχωρήσετε μπροστά με τα σχέδιά σας και την πειθαρχεία του Κρόνου για να δείτε αποτελέσματα. Με βάση αυτά τα δεδομένα ο Αύγουστος είναι πολύ καθοριστικός για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα. Με τη Νέα Σελήνη στις 2/8 ευκαιρίες για ταξίδια και μακροπρόθεσμους στόχους.

Αιγόκερως: Οικονομικά θέματα και διαχείριση συναισθηματικών καταστάσεων που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς φέρνει για εσάς η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2/8. Αυτή είναι ίσως και μια καλή ευκαιρία για να δείτε τους παραπάνω τομείς κάτω από ένα νέο πρίσμα. Στη συνέχεια, η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 18/8 θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε γενικότερα μια νέα προοπτική σε πράγματα που κάνετε με έναν παραδοσιακό τρόπο ως τώρα. Ευνοϊκός θα είναι ο Αύγουστος για ταξίδια στο εξωτερικό και πάσης φύσεως μελλοντικά σχέδια. Με Άρη στον Τοξότη (3/8) και Κρόνο ορθόδρομο (13/8) κλείνουν κύκλοι πραγμάτων σε εκκρεμότητα.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιό σας (18/8) συμπίπτει με μια έκλειψη, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε συνολικά τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή σας μέσα από ένα σφαιρικό πλαίσιο. Συνεπώς, ο Αύγουστος είναι μια καλή ευκαιρία να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Το κίνητρο θα έχει ήδη δοθεί με τη Νέα Σελήνη στις 2/8, η οποία δημιουργεί καινούριες προϋποθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Πολλή κινητικότητα και σε καταστάσεις που μοιράζεστε με τους άλλους, στο κατά πόσο είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια σχέση, είτε ερωτική είτε οικονομικής φύσης.

Ιχθύες: Ο Άρης στον Τοξότη (3/8) και ο Κρόνος σε ορθή πορεία από τις 13/8 ανανεώνουν τη δράση στα επαγγελματικά σας, κι έτσι είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε καινούρια πράγματα που απαιτούν δυναμισμό και ρίσκο. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα η συνάθροιση πλανητών στην Παρθένο (Ήλιος/Ερμής/Αφροδίτη/Δίας) θα προσπαθεί να σας οργανώσει σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, αισθηματικά επαγγελματικά, φροντίζοντας να σας ωθήσει στο να λειτουργήσετε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα. Η έκλειψη στις 18/8 δυναμώνει την εσωτερική σας φωνή και δίνει ένα τέλος σε μια σειρά γεγονότων που τόσον καιρό ήταν σε εξέλιξη .

 

ErinaG.


Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας

blog comments powered by Disqus