20 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2016 19:24

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούλιο

Κριός:Ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 29/7, και το διάστημα εκείνο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οτιδήποτε έχετε σχεδιάσει, διότι ο υπερβολικός ενθουσιασμός ή μια ανεξέλεγκτη βιασύνη μπορούν να αποβούν ενέργειες καταστροφικές. 

Θέματα με την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4/7 φροντίστε να ακούσετε τις ανάγκες των μελών της οικογένειάς σας και να συσφίξετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Κατά την Πανσέληνο στις 20/7 προκύπτουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ταύρος:Ο Άρης στο Σκορπιό εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ταυτόχρονα όμως προσφέρει και διεξόδους, ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα. Αυτή είναι και η κατάλληλη περίοδος να διεκδικήσετε από τους άλλους αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20/7 είναι πολύ υποστηρικτική όσον αφορά τα σχέδιά σας για το μέλλον ή για τις σπουδές σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους αλλά και η σχέση σας με την οικογένειά σας στο προσκήνιο σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

Δίδυμοι:Τα οικονομικά σας σε ατομικό επίπεδο όπως και αυτά που διαχειρίζεστε με τους άλλους είναι ο κεντρικός άξονας δράσης σας τον Ιούλιο. Ξεκινήστε έναν νέο τρόπο διαχείρισης στις 4/7, ο οποίος θα σας δείξει τα πρώτα του αποτελέσματα στις 20 με την Πανσέληνο στον 8ο οίκο σας και θα δώσει έμφαση και σε βαθιά κρυμμένα συναισθήματά σας. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις απαιτούν από εσάς το μάξιμουμ της ενεργητικότητάς σας αν θέλετε να κλείσετε χρόνιες εκκρεμότητες στον τομέα αυτό. Δυσκολίες σε σχέσεις/συνεργασίες λίγο πιο ήπιες από τις 12/7 και μετά.

Καρκίνος:Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας (όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή) σας δίνει τη δυνατότητα για μια γενικότερη επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μέχρι και τις 11/7 οι σχέσεις, το χρήμα αλλά και η προσωπική σας γοητεία βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σε καλύτερη μοίρα και τα οικονομικά σας από τις 12/7 και μετά, ειδικά εάν έχετε καταβάλλει κόπο το τελευταίο διάστημα για να τα βελτιώσετε. Όπως και ο Ιούνιος, έτσι και ο Ιούλιος είναι ευνοϊκός για τα αισθηματικά σας. Η Πανσέληνος στις 20/7 φέρνει στην επιφάνεια αθέατα θέματα στη σχέση ή στο γάμο σας.

Λέων:Στις 12/7 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας (και στις 14/7 και ο Ερμής) και αυξάνει την επιρροή που ασκείτε στους άλλους. Το αποκορύφωμα της λάμψης σας έρχεται φυσικά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 22/7, ο οποίος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο και θα σας αποφέρει καρπούς σε αισθηματικά, δημιουργική έκφραση και υπολογισμένο ρίσκο. Καταστάσεις έντονες στο σπίτι και την οικογένεια θα συνεχίσουν να σας έχουν σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Με την Πανσέληνο στις 20/7 στρέψατε την προσοχή σας σε θέματα υγείας και καθημερινών συνηθειών που ενδεχομένως θέλουν αλλαγές.

Παρθένος:Ο Ιούλιος σας βρίσκει ιδιαίτερα ετοιμόλογους και αποφασισμένους να διεκδικήσετε με επιχειρήματα αυτά που θέλετε. Είναι επίσης ένας μήνας που με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 20/7 θα αποφέρει καρπούς στα αισθηματικά σας ή σε μια δημιουργική ενασχόληση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Με τον Ουρανό ανάδρομο από τις 29/7 προσοχή σε οικονομικά θέματα, ειδικά εάν αφορούν τράπεζες, εφορίες και κληρονομιές – δεν πρέπει να λειτουργήσετε βιαστικά και παρορμητικά. Οι σχέσεις με τους φίλους σας ανανεώνονται, και είναι πιθανό να προκύψει μια σημαντική γνωριμία μέσα από μια κοινωνική συναναστροφή.

Ζυγός:Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4/7, και μια καινούρια αρχή θα μπορούσε να προκύψει στα επαγγελματικά σας, είτε ως νέος κύκλος εργασιών είτε με τη σύλληψη μιας πρωτότυπης ιδέας. Ο Ιούλιος σας βρίσκει ιδιαίτερα διεκδικητικούς σε σχέση με αυτά που πιστεύετε ότι σας ανήκουν και σας αξίζουν. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, όπως και διάφορες αποκαλύψεις. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα αξιώσουν πολύ περισσότερο την προσοχή σας με τον Ουρανό ανάδρομο από τις 29/7 και μετά.

Σκορπιός:Ο Άρης στο ζώδιό σας για δεύτερο συνεχόμενο μήνα ενισχύει το δυναμισμό σας αλλά και τις εντάσεις, την κτητικότητα και την ανάγκη σας να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4/7 στρέφει το βλέμμα σας στο μέλλον και σε αυτά που ιδανικά θα θέλατε να κάνετε, ενώ η Πανσέληνος στις 20/7 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αποφάσεις στον περίγυρό σας. Με τον Ουρανό ανάδρομο από τις 29/7 προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση κι αλλάξτε προς όφελός σας κάποιες από τις καθημερινές σας συνήθειες.

Τοξότης:Ο Ιούλιος για εσάς είναι σαφώς λιγότερο αγχωτιικός από τον προηγούμενο μήνα, με έμφαση σε μια ξαφνική ανατροπή στα αισθηματικά σας προς τα τέλη του, καθώς ο Ουρανός γυρνά ανάδρομος στις 29/7. Τα συναισθήματα που κι εσείς οι ίδιοι προσπαθείτε να επεξεργαστείτε όπως και η ανάγκη σας να μοιραστείτε πράγματα με τους άλλους βρίσκονται σε έξαρση με τη Νέα Σελήνη στις 4/7. Με την είσοδο Αφροδίτης και Ερμή στο Λέοντα (12 & 14/7 αντίστοιχα) έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους από μακριά ή κάνετε οι ίδιοι ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Αιγόκερως:Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 20/7 και «κλείνει» εκκρεμότητες σε διάφορους τομείς. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να ασκήσετε την επιρροή σας και να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Με τον Άρη στο Σκορπιό η υποστήριξη από φίλους και η εμπλοκή σας σε συλλογικές προσπάθειες φέρνουν αποτελέσματα. Μια αλλαγή στα οικογενειακά σας ή στη μόνιμη κατοικία σας προς το τέλος του μήνα με τον Ουρανό ανάδρομο (29/7). Καινούρια δεδομένα και στις σχέσεις/συνεργασίες σας με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4/7.

Υδροχόος:Με την Αφροδίτη (12/7) και τον Ερμή στο Λέοντα (14/7) επικοινωνείτε και ασχολείστε με τις σχέσεις σας, δίνοντας περισσότερη έμφαση στους άλλους. Με την Πανσέληνο στις 20/7 βάζετε σε τάξη πρακτικά σας θέματα. Με τον Ουρανό ανάδρομο στις 29/7 θα ήταν καλό κάποια θέματα που σας απασχολούν να τα δείτε από την αντίθετη οπτική γωνία σε σχέση με αυτήν που είχατε υιοθετήσει ως τώρα. Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου σας βρίσκουν με αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες και σε συναισθηματική εμπλοκή με άτομα της δουλειάς σας. Εντάσεις και εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

Ιχθύες:Τα αισθηματικά, η δημιουργικότητα, η σχέση σας με τα παιδιά σας στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4/7, με την ενέργεια της οποίας μπορείτε να κάνετε μια καινούρια αρχή σε όλους τους παραπάνω τομείς. Όσο ο Άρης παραμένει στο Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου μπορείτε άφοβα να οραματιστείτε το μέλλον, να κάνετε μια επέκταση, να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Με την Πανσέληνο στις 20/7 επίσης ενεργοποιείστε σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια και λαμβάνετε βοήθεια από φίλους. Προσοχή σε έξοδα με Ουρανό ανάδρομο (29/7).

ErinaG.
Κάντεlike στη σελίδα AstroLoginστο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus