13 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 11:45

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούνιο

Κριός: Παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Άρης είναι πια ανάδρομος στο Σκορπιό και όχι στο ζώδιό σας, αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να ικανοποιήσετε περισσότερο τα προσωπικά σας κίνητρα παρά τις επιδιώξεις των άλλων. 

Η Νέα Σελήνη (5/6) και η Πανσέληνος (20/6) στον άξονα Διδύμων/Τοξότη σας δίνει καλές ευκαιρίες για επικοινωνία, ταξίδια και ανώτερες σπουδές, ακόμα κι αν η διαδικασία δεν είναι πολύ ομαλή. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 18/6 το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στη σχέση με την οικογένειά σας.

Ταύρος: Για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου ο Άρης στο Σκορπιό επιφυλάσσει πισωγυρίσματα ή ανακατατάξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Επίσης, σας βοηθάει να καταλάβετε καλύτερα τις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας θα φανούν στις αρχές του επόμενου μήνα. Ο Ιούνιος δημιουργεί νέες ευκαιρίες στα οικονομικά σας (5/6) και πιθανόν «κλείνει» και κάποιες υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα με την Πανσέληνο στις 20/6, και μάλιστα στο «παρά πέντε».

Δίδυμοι: Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 5/6, και η δυναμική για νέα ξεκινήματα είναι προ των πυλών, παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος (ακριβώς απέναντι από τη Σελήνη ευνοεί τα αρνητικά συναισθήματα και εμποδίζει κάποιο φως αισιοδοξίας). Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 17/6 ευνοούνται τα φλερτ και οι σχέσεις. Γύρω στις 20/6 με τη σύνοδο Δία/Βόρειου Δεσμού βρίσκουν το δρόμο τους θέματα που αφορούν την οικογένεια. Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας που τυχόν έχετε παραμελήσει.

Καρκίνος: Hσυσσώρευση ενέργειας στο ζώδιό σας ξεκινάει με την Αφροδίτη στον Καρκίνο στις 18/6 που ενισχύει τη γοητεία σας, συνεχίζεται με τον Ήλιο στις 21/6 που αυξάνει τη ζωτικότητά σας κι ολοκληρώνεται με τον Ερμή στις 30/6 ο οποίος σας κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακούς. Ο Άρης ανάδρομος στον 5ο οίκο σας σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με μια παλιά αισθηματική ιστορία. Επίσης, μπορεί να σας στρέψει σε ένα θέμα που αφορά τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Με την Πανσέληνο στις 20/6 τακτοποιείτε καθημερινές εκκρεμότητες και θέματα υγείας.

Λέων: Η Πανσέληνος στις 20/6 στον Τοξότη επηρεάζει τα αισθηματικά σας και τη δημιουργικότητά σας. Είναι πολύ πιθανόν τις ημέρες αυτές να βρείτε την απαραίτητα ενέργεια για να ολοκληρώσετε κάτι στον τομέα αυτόν, μιας και εκτός από τη Σελήνη τρίγωνο θα κάνει με τον Ήλιο σας και ο Κρόνος. Προσοχή την περίοδο γύρω στις 13/6 με τον Ποσειδώνα που γίνεται ανάδρομος και μπορεί να σας ταρακουνήσει λίγο σε οικονομικά θέματα ή συναισθήματα που έχετε για τους άλλους – μία κακή εκτίμηση των καταστάσεων είναι αρκετά πιθανή.

Παρθένος: Γύρω στις 20/6 ο Βόρειος Δεσμός θα συναντήσει το Δία στο ζώδιό σας – αυτό σημαίνει για πολλούς από εσάς ότι μπορεί να έφτασε η χρονική συγκυρία που θα λάβετε με σιγουριά κάποιες αποφάσεις για το μέλλον. Οι αποφάσεις αυτές θα αφορούν κυρίως ανοίγματα που θέλετε να κάνετε σε διάφορα πεδία και σχετίζονται με τους προσωπικούς σας στόχους. Η Νέα Σελήνη (5/6) και η Πανσέληνος (20/6) υπογραμμίζουν θέματα που αφορούν οικογένεια και καριέρα. Στις 13/6 με την είσοδο του Ποσειδώνα σε ανάδρομη τροχιά έχετε το νου σας σε παρεξηγήσεις ή λάθος εκτιμήσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Ζυγός: Μέχρι τις αρχές του Ιουλίου θα ήταν ωφέλιμο για εσάς να αναθεωρήσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας ή να εξετάσετε πιο ψύχραιμα καταστάσεις που μειώνουν την αυτοπεποίθησή σας και σας κάνουν πιο εσωστρεφείς. Η Νέα Σελήνη στις 5/6 σας δείχνει μια καινούρια προοπτική για το μέλλον και μπορεί να ευνοήσει και μία σπουδή ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Προς τα τέλη του μήνα επισπεύδονται θέματα καριέρας. Η Πανσέληνος στις 20/1 πιθανόν να ξεμπλοκάρει την επικοινωνία και τις συναλλαγές σας με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Σκορπιός:Μετά την παρέλευση του Ερμή από τον Ταύρο στις 13/6 που σας έφερε σε άμεση επαφή με θέματα που αφορούν το γάμο, τη σχέση ή τις συνεργασίες σας, σειρά έχει ο κυβερνήτης σας Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 28/6. Αφού λοιπόν προβληματιστήκατε πάνω στις σχέσεις, είναι καιρός πια να κάνετε την αυτοκριτική σας σε πολύ προσωπικό επίπεδο.  Επαφές με δικά σας άτομα και πλάνα για το μέλλον θα σας προσφέρουν στήριξη προς το τέλος του μήνα. Την προσοχή σας μονοπωλούν και τα αισθηματικά σας γύρω στις 13/6 με τον Ποσειδώνα ανάδρομο.

Τοξότης: Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στο ζώδιό σας (20/6). Επειδή ωστόσο θα λάμψει στην 29η (τελευταία) μοίρα του Τοξότη, συμβολικά είναι για σας μια τελευταία υπενθύμιση στο να βάλετε την τελευταία σας πινελιά σε ζητήματα που απαιτούν ολοκλήρωση. Πιο πριν, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (5/6) σας προσφέρει νέα δεδομένα στον τομέα των σχέσεων, κι ίσως σκεφτείτε να ξεκινήσετε και μια καινούρια συνεργασία. Κινητικότητα και στον επαγγελματικό τομέα κατά το τρίτο δεκαήμερο, όπου τα αποτελέσματα των στόχων σας γίνονται πιο ξεκάθαρα.

Αιγόκερως: Για όσο διάστημα ο Ερμής παραμένει στον Ταύρο (12/6) παίρνετε και δίνετε χρήσιμες πληροφορίες γύρω από ένα φλερτ ή ένα δημιουργικό πρότζεκτ που έχετε στα σκαριά. Η επιστροφή του ανάδρομου Άρη στο Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του Ιουνίου σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα των φίλων σας – μπορεί ακόμα να φέρει στο προσκήνιο και κάποιον φίλο από τα παλιά. Από τις 18/6 που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας. Προσοχή σε παρανοήσεις γύρω στις 13/6.

Υδροχόος: Οι εξελίξεις του μήνα σας αφήνουν σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστους, μιας και αφορούν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια. Ενδιαφέρον ωστόσο θα έχει η ανάδρομη παραμονή του Άρη στο Σκορπιό μέχρι τις 29/6, η οποία για εσάς σημαίνει ενδοσκόπηση όσον αφορά είτε τα επαγγελματικά σας ή τη δημόσια εικόνα σας. Στην πρώτη περίπτωση μια παλιά ευκαιρία μπορεί να εμφανιστεί ξανά, στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να αλλάξετε σκεπτικό για το πώς επιθυμείτε να συναλλάσσεστε κοινωνικά με τους άλλους. Προσέξτε τα έξοδά σας γύρω στις 13/6 με τον Ποσειδώνα ανάδρομο.

Ιχθύες: Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος από τις 13/6 ως τις 19/11 και θα σας «επιστρέψει» σε θέματα του πρόσφατου παρελθόντος που παραμένουν θολά και μη αποσαφηνισμένα. Ο Ιούνιος προβλέπεται μήνας με αρκετές αναταράξεις σε όλους τους τομείς: σε οικογενειακά θέματα με τη Νέα Σελήνη (5/6), σε θέματα σχέσεων συνεργασιών (όπου μπαίνει μια τάξη ή ένα όριο γύρω στις 20/6), ακόμα και στα επαγγελματικά (Πανσέληνος στις 20/6), όπου ολοκληρώνονται κάποια σχέδια. Δε θα λείψουν εντάσεις με συνεργάτες.

ErinaG.
Κάντεlike στη σελίδα AstroLoginστο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr