16 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Δευτέρα, 16 Μάιος 2016 09:36

Το Ζώδιο του Μήνα – Δίδυμοι

Κι ενώ ο Ερμής εξακολουθεί να μας ταλαιπωρεί με την ανάδρομη πορεία του κι ο Άρης να οπισθοχωρεί ολοένα και πιο κοντά προς το Σκορπιό, ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους στις 21/5 – την ίδια ακριβώς μέρα που έχουμε Πανσέληνο στον Τοξότη, το ακριβώς απέναντί του ζώδιο.

Και για να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, η φετινή ηλιακή χρονιά του αεικίνητου ζωδίου του Αέρα ξεκινά με αποκαλύψεις και έντονα γεγονότα όσον αφορά τις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες τους, μιας και η Πανσέληνος συμπίπτει χρονικά με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους.

Κι αυτό γιατί δε μιλάμε για μια συνηθισμένη Πανσέληνο: ταυτόχρονα με τη Σελήνη στον Τοξότη «χρωματίζονται» και ο Κρόνος, αλλά κυρίως και ο Άρης που βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο και συνθέτουν ένα κλίμα αυστηρότητας και καθυστερημένης δράσης την οποία καλούνται να αναλάβουν οι Δίδυμοι εδώ και τώρα.

Όλα τα όρια, όλες οι απόπειρες που έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες για να αναπλαισιώσουν πολλές καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους φτάνουν πλέον σε μια κορύφωση – περιορισμοί, σύνδεση με την πραγματικότητα, ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα είναι μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές παραμέτρους που χαρακτηρίζουν τις απαιτήσεις του συνδυασμού Σελήνης/Άρη/Κρόνου.
Έτσι λοιπόν η ηλιακή τους χρονιά ξεκινά με μία διάθεση που μόνο ανάλαφρη δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι Δίδυμοι σε γενικές γραμμές δεν αγαπούν την πολλή σοβαρότητα ή τα πολύ οριοθετημένα πλαίσια, η παραμονή του Κρόνου στον Τοξότη από το Δεκέμβρη του 2014 τους βοηθά να προχωρήσουν προς την ενηλικίωσή τους και να ανακαλύψουν μια πιο υπεύθυνη πλευρά του εαυτού τους. Επικουρικά προς αυτήν την κατεύθυνση επιδρά και ο Δίας στην Παρθένο (μέχρι τις 8/9/16), ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι ωθεί τους Διδύμους να βάλουν τάξη και μέθοδο στην καθημερινότητά τους, ειδικά όσον αφορά τον τομέα των οικογενειακών υποθέσεων ή θέματα σπιτιού. Παρά τις εντάσεις που τυχόν έχουν εμφανιστεί στους τομείς αυτούς, δίδονται και τα απαραίτητα κίνητρα στους Διδύμους για να επιφέρουν και χρήσιμες αλλαγές.

Θα είναι λοιπόν όλο το υπόλοιπο διάστημα η καθημερινότητά τους μέσα στις υποχρεώσεις και τη μιζέρια; Κάθε άλλο! Αρχές του Σεπτέμβρη και για έναν ολόκληρο χρόνο ο Δίας θα μπει στο Ζυγό, κι από τότε και πέρα τα αισθηματικά τους, οι καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, η δημιουργικότητά τους, η απόλαυση που αντλούν από τη ζωή θα μπουν και πάλι σε ανοδική τροχιά και θα ελαφρύνουν κατά πολύ τη βαριά ατμόσφαιρα που τείνει να τους δημιουργεί ο Κρόνος στον Τοξότη.

Στο μεταξύ, προσοχή απαιτείται και στον τομέα της καριέρας: με έναν Ποσειδώνα να ζει και να βασιλεύει στο 10ο οίκο τους, οι ψευδαισθήσεις, οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο καθημερινό τους μενού (ειδικά από τις 13/6 ως τις 18/11 που γίνεται ανάδρομος – εκεί θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη προσοχή στο πώς διαχειρίζονται τα επαγγελματικά τους). Εξαίρεση μπορεί να αποτελούν οι Δίδυμοι που εργάζονται στο χώρο του θεάματος ή εκείνοι που αξιοποιούν εργασιακά τη δημιουργική τους φαντασία: το διάστημα αυτό ενδέχεται να τους βρίσκει ιδιαίτερα δημιουργικούς αλλά και παραγωγικούς!

Όσο λοιπόν τα ευφυέστατα και αιώνια παιδιά του ζωδιακού βρίσκονται σε διαδικασία ωρίμανσης, δε μένει παρά να τους ευχηθούμε χρόνια τους πολλά και δημιουργικά!

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr