20 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τρίτη, 10 Μάιος 2016 09:40

Ο Δίας εκπληρώνει τις υποσχέσεις του

Τον περασμένο Αύγουστο ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και των προσωπικών ανταμοιβών, εισήλθε στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και πρόκειται να παραμείνει μέχρι τις αρχές του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Μέσα από το ζώδιο της Παρθένου ο Δίας υπόσχεται καλύτερη μεθόδευση στο πώς οργανώνουμε τα πράγματα, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην ανάλυση και την ταξινόμησή τους, έμφαση στη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά, περισσότερες δυνατότητες για αυτό-βελτίωση κι επαφή με τις ανάγκες του σώματός μας.

Όλες αυτές οι δυνατότητες είναι πολύ πιο εύκολα αξιοποιήσιμες από τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), και ερεθίσματα πρόκλησης αλλά και εξέλιξης για Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες.

Από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τις αρχές του Γενάρη του 2016 ο Δίας προσέφερε τα δώρα του αφειδώς σε όλα τα παραπάνω ζώδια, μέχρι που γύρισε ανάδρομος για περίπου τέσσερις μήνες, από τις 9/1 μέχρι τις 8/5.

Μέσα σε αυτό το τετράμηνο λοιπόν η ταχύτητά του ελαττώθηκε και είναι πιθανόν και οι ευκαιρίες που είχε δημιουργήσει σε όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου να μειώθηκαν σημαντικά. Σήμερα όμως 9/5/2016 ξαναμπαίνει στην κανονική του τροχιά, αποφασισμένος να ολοκληρώσει τον κύκλο του και να παραδώσει και τα τελευταία δώρα του μέχρι και τις αρχές του επόμενου φθινοπώρου.

Ας δούμε όμως επιγραμματικά τι θα πρέπει να περιμένει το κάθε ζώδιο από το Δία μέσα στο επόμενο διάστημα (αφού όμως γυρίσει σε ορθή πορεία και ο Ερμής στις 22/5).

Κριός: Περισσότερες ευκαιρίες στα εργασιακά θέματα ή επανεκκίνηση ζητημάτων που αφορούν τη δουλειά, την υγεία, τη διευθέτηση καθημερινών εκκρεμοτήτων.

Ταύρος: Έμφαση στα αισθηματικά, στη δημιουργικότητα, στη σχέση με τα παιδιά, στις καλλιτεχνικές ανησυχίες, ακόμα και σε ζητήματα που απαιτούν ρίσκο.

Δίδυμοι: Προκλήσεις αλλά και νέα δεδομένα μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας, (ανάγκη για) αλλαγή σπιτιού, ένας νέος συγκάτοικος.

Καρκίνος: Ενίσχυση του επικοινωνιακού ταλέντου, πιο αποτελεσματικές συμφωνίες και ανταλλαγές απόψεων, ευκαιρίες για κοντινά ταξίδια.

Λέων: Επανεκκίνηση των οικονομικών ζητημάτων, δυνατότητες για περισσότερα έσοδα, τόνωση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης.

Παρθένος: Αναμφισβήτητα οι Παρθένοι έχουν την τιμητική τους και βλέπουν τους στόχους τους να ανακτούν τη χαμένη τους ζωτικότητα και να αποκτούν και πάλι κεντρικό ρόλο στη ζωή τους.

Ζυγός: Για τους Ζυγούς ο Δίας στην Παρθένο ξαναμπαίνοντας σε ορθή πορεία αποκαθιστά την εμπιστοσύνη στη διαίσθησή τους και τους δίνει λύσεις από εκεί που δεν το περιμένουν.

Σκορπιός: Οι σχέσεις με τους φίλους αναθερμαίνονται, και προκύπτουν δυνατότητες για να προχωρήσει ένα συλλογικό σχέδιο.

Τοξότης: Τα εργασιακά και πάλι σε ένταση αλλά και σε τροχιά εξέλιξης, όπου γίνεται ένα ξεκαθάρισμα προς ποια κατεύθυνση μπορεί να γίνει επέκταση και προς ποια θα χρειαστούν περιορισμοί.

Αιγόκερως: Σχέδια για το μέλλον, ταξίδια στο εξωτερικό, ανώτερες σπουδές σε άνθηση κι επέκταση.

Υδροχόος: Καλύτερες δυνατότητες διαχείρισης των οικονομικών σας, ειδικά εάν αυτά συμπεριλαμβάνουν κι άλλους ανθρώπους ως συμμέτοχους.

Ιχθύες: Σχέσεις, γάμος και συνεργασίες δέχονται θετικές επιρροές από το Δία στην Παρθένο, αρκεί τα παραπάνω πεδία να αξιολογηθούν περισσότερο με άξονα τη λογική παρά το συναίσθημα.

ErinaG.

Κάντεlike στη σελίδα AstroLoginστο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr