01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 10:47

Τί ετοιμάζουν τα άστρα για το Φεβρουάριο

Κριός: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8/2 σας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείτε νέους μελλοντικούς στόχους και να αξιοποιήσετε τη βοήθεια των φίλων σας ή των συνεργατών σας για να τους πετύχετε.

 Όσο ο Άρης θα παραμένει στο Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια και του Φεβρουαρίου θα έχετε την ενέργεια να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που τρέχουν αλλά να έρθετε αντιμέτωποι και με την ουσία καταστάσεων που απαιτούν λύσεις. Τέλος, με την έξοδο του Ερμή από τον Αιγόκερω στις 13/2 θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας βρίσκουν μια τελική λύση, με την προϋπόθεση ότι είστε διατεθειμένοι για ριζικές αλλαγές.

Ταύρος: Έντονη κινητικότητα υπάρχει στο γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, με την έννοια ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσετε διενέξεις αλλά και ζητήματα που παραμένουν ενεργά από την προηγούμενη τριετία. Από τη μια νιώθετε την ανάγκη να διεκδικήσετε το συμφέρον σας, από την άλλη μπορεί να αισθάνεστε ότι οι άλλοι είναι πολύ επιθετικοί απέναντί σας. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 22/2 πολλά από τα θέματά σας μεθοδεύονται και βλέπετε τη συνολική εικόνα σε σχέση με το τι θα χρειαστεί ακόμα να κάνετε για να κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητες.

Δίδυμοι: Παρά τις πιέσεις που μπορεί να νιώθετε στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας λόγω του τετραγώνου που κάνει ο Δίας με τον Ήλιο σας και την αντίθεση που δημιουργεί ο Κρόνος, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8/2 σας δείχνει μια πρώτη εικόνα για το πώς θα μπορούσατε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Επιπλέον, με την είσοδο Ερμή και Αφροδίτης στο ανατρεπτικό αυτό ζώδιο του Αέρα (14 και 17/2 αντίστοιχα) φρέσκιες ιδέες και συμπαράσταση από ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σας χαρακτηρίζουν το προφίλ του μήνα. Με την Πανσέληνο στις 22/2 ασχολείστε με οικογενειακά ζητήματα και καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν σας.

Καρκίνος: Ο Ιανουάριος υπήρξε σίγουρα ένας μήνας με έντονες αντιπαραθέσεις και προβληματισμούς όσον αφορά όλες τις σχέσεις σας (συντροφικές, επαγγελματικές κτλ), και η επιρροή του σε αυτόν τον τομέα θα παραμείνει ενεργή και για το πρώτο δεκαπενθήμερο αυτού του μήνα. Οι δημιουργικότητά σας αλλά και η ανάγκη σας για φλερτ είναι επίσης σε έξαρση τον Φεβρουάριο, οπότε μπορείτε να διοχετεύσετε μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας στο να ζήσετε κάτι που σας προσφέρει απόλαυση. Με την Πανσέληνο στις 22/2 εμφανίζονται θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τις συναλλαγές και τις σχέσεις με τα αδέλφια σας.

Λέων: Ως συνέχεια της Πανσελήνου στο ζώδιό σας στις 24/1, η τωρινή Πανσέληνος στις 22/2 μπορεί να θέσει σε πρακτική εφαρμογή όλους τους στόχους που αποφασίσατε ότι θέλετε να προχωρήσετε. Αυτό που μένει είναι να δείτε ποιος μπορεί να είναι ο καταλληλότερος τρόπος μεθόδευσης. Ο Άρης στον Σκορπιό σας κρατά ιδιαίτερα ενεργούς (ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένεια αλλά και τα αισθηματικά σας), το πώς όμως θα αξιοποιήσετε την έντονη ενέργειά του εξαρτάται από το πόσο αποφασισμένοι είστε για να προβείτε σε λύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 8/2 σας δίνει νέες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες, υποβοηθούμενη κι από την είσοδο Ερμή και Αφροδίτης στις 14 και 17/2 αντίστοιχα.

Παρθένος: Με την Πανσέληνο στις 22/2 στο ζώδιό σας είναι μια καλή ευκαιρία να αξιολογήσετε όλα εκείνα που έχετε πετύχει με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας από το περασμένο καλοκαίρι. Με τον Άρη στον 3ο οίκο σας μπορείτε επικοινωνιακά να διεκδικήσετε πολλά, όπως και το να συγκεντρώσετε χρήσιμες πληροφορίες για κάτι που σας ενδιαφέρει. Μέχρι και τις 16/2 ευνοούνται ακόμη τα αισθηματικά σας και η σχέση σας με τα παιδιά σας, ακόμα και με την τέχνη. Παράλληλα με όλα αυτά, με την είσοδο της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο από τις 8/2 καλό θα ήταν να δώσετε βάση σε καθημερινές υποχρεώσεις και θέματα υγείας.

Ζυγός: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας όπου όλη η θετική ενέργεια συγκεντρώνεται πρωτίστως στα αισθηματικά σας και την ευχαρίστησή σας, αρχής γενομένης με τη Νέα Σελήνη στις 8/2. Θέματα οικονομικής φύσης και απόκτηση υλικών αγαθών εξακολουθούν για δεύτερο συνεχόμενο μήνα να βρίσκονται στην καθημερινή σας ατζέντα. Αυτό που προέχει για εσάς είναι η εξασφάλιση της σταθερότητας, η οποία ωστόσο θα είναι ορατή το καλοκαίρι. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και μετά θα φανεί αν κάποιες αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα θα σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω ή θα σας κρατήσουν δέσμιους παλαιών καταστάσεων.

Σκορπιός: Ο Άρης παραμένει και αυτόν τον μήνα στο ζώδιό σας και σας προσφέρει δύναμη, ενέργεια και πάθος για να πετύχετε τους στόχους σας. Από τις 19/2 που ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και θα έρθει σε σύνοδο και με τον Ποσειδώνα η ρομαντική σας διάθεση μπορεί εύκολα να σας παρασύρει σε μια φευγάτη αισθηματική ιστορία. Φίλοι και συνεργάτες σας συμπαραστέκονται με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 22/2, ενώ με Νέα Σελήνη, Ερμή και Αφροδίτη στον Υδροχόο έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού.

Τοξότης: Ο Ήλιος σας το Φεβρουάριο θα τετραγωνιστεί από την μια μεριά από τη σύνοδο Ήλιου/Ποσειδώνα που θα προσπαθεί να σας παρασύρει σε μια χαλαρότητα κι από την άλλη η Πανσέληνος στις 22/2 που θα συμπαρασύρει και το Δία στην Παρθένο, θα σας αναγκάσει να δείτε την πρακτική πλευρά των πραγμάτων με ή παρά τη θέλησή σας. Μια προσωρινή διέξοδο μπορείτε να βρείτε μέσα από σπουδές και κοντινά ταξίδια, που ενδεχομένως θα σας φέρουν σε επαφή με κάτι πιο πνευματικό και λογικό, το οποίο φαίνεται να έχετε ανάγκη. Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα είναι στο προσκήνιο σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

Αιγόκερως: Με την επαναλειτουργία του Ερμή στο ζώδιό σας σε ορθή τροχιά από τις 25/1 και την παραμονή του στον Αιγόκερω ως τις 13/2, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας αποκρυσταλλώνονται και συνειδητά πλέον αποφασίζετε για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Οι πιέσεις που εξακολουθείτε να δέχεστε από το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού δουλεύουν ακόμα τον τομέα των ριζικών αλλαγών στη ζωή σας. Μέχρι τις 16/2 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας οι σχέσεις σας απαιτούν ενασχόληση και προσοχή. Η Πανσέληνος στις 22/2 σας δείχνει μια τάξη μεγέθους για το πού φτάνουν προς το παρόν οι δυνατότητές σας.

Υδροχόος: Ο Ήλιος παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 18/2 και με τη σειρά μπαίνουν σε αυτό η Νέα Σελήνη (8/2), ο Ερμής (14/2) και η Αφροδίτη (17/2). Αν εξαιρέσουμε τον κυβερνήτη σας Ουρανό που συνεχίζει να βάλλεται από τον Πλούτωνα, το πεδίο δράσης και σκέψης σας δεν μπλοκάρεται από πουθενά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καθαρά στο χέρι σας για να χειριστείτε τις όποιες καταστάσεις. Ειδικά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας επανέρχονται κάποια θέματα που πήγαν να ξεκινήσουν στις αρχές Γενάρη αλλά διακόπηκαν από την ανάδρομη πορεία του. Έμφαση στα επαγγελματικά και στη δημόσια εικόνα σας.

Ιχθύες: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 19/2 κι έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με Χείρωνα, Ποσειδώνα και Νότιο Δεσμό που βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό εκεί. Το βασικό μοτίβο όλων αυτών είναι η επαφή σας με τις εσωτερικές σας ανάγκες, ασχέτως εάν αυτές μπορούν να ικανοποιηθούν σε πρακτικό επίπεδο. Ωστόσο αντλείτε γνώση και δύναμη από την εσωτερική σας σοφία. Όσον αφορά το Φεβρουάριο, ο Άρης στο Σκορπιό σας κάνει μάχιμους και διατεθειμένους να διεκδικήσετε μεγαλεπήβολους στόχους. Η Πανσέληνος στις 22/2 επισημαίνει θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus