18 Ιούνιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 09:44

Το ζώδιο του μήνα – Ζυγός

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος αποχαιρετά το ζώδιο της Παρθένου και εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, αυτή τη χρονιά κάτω από τη σκέπη του Ερμή που όχι μόνο έχει ήδη μπει στο Ζυγό αλλά είναι και ανάδρομος στο ζώδιο αυτό από τις 17/9.

Το επικοινωνιακό και διπλωματικό ζώδιο του Αέρα λοιπόν ξεκινά τη φετινή ηλιακή του χρονιά με κάπως μειωμένη ταχύτητα και μέσα σε ένα ψυχολογικό τοπίο που είναι αρκετά ασαφές και πολύ λιγότερο οριοθετημένο από ό,τι ένας τυπικός Ζυγός θα επιθυμούσε. Πιο συγκεκριμένα, οι Ζυγοί φημίζονται για τη λεπτότητα, την πνευματική εγρήγορση και την εξισορροπιστική τους ικανότητα, από την άλλη πλευρά όμως η αμφιθυμία και πολύ συχνά η αδυναμία τους να καταλήξουν σε μια συγκεκριμένη επιλογή ή απόφαση είναι η αχίλλειος πτέρνα τους.

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό τους μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη ενδέχεται να εντείνει την αναποφασιστικότητά τους αυτή και να επιβραδύνει ακόμα περισσότερο την τάση των Ζυγών να περνούν από τη θεωρια στην πράξη. Αντιθέτως, πολλές φορές απορροφούνται τόσο πολύ από τις σκέψεις και τις ιδέες τους κι αντλούν τόση ικανοποίηση από αυτές που παραβλέπουν την αναγκαιότητα της υλοποίησής τους. Με τον Ερμή ανάδρομο, πολλοί Ζυγοί μπορεί να νιώσουν ακόμα πιο ευάλωτοι και μετέωροι σχετικά με την εφαρμογή αυτών που θέλουν.

Επιπλέον, πριν τα πράγματα μπουν σε μία σειρά λόγω του ανάδρομου Ερμή, ο Σεπτέμβρης κρύβει για τους Ζυγούς μία ακόμα έκπληξη: την έκλειψη της 28ης Σεπτέμβρη, η οποία λαμβάνει χώρα στον Κριό και μέλλει να επηρεάσει τις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες τους. Τις ημερομηνίες γύρω από την έκλειψη πολλοί Ζυγοί θα δουν περισσότερα δεδομένα σχετικά με τους παραπάνω τομείς, πχ αν μιλάμε για μια συνεργασία μπορεί να προκύψουν πτυχές τις συνεργασίας αυτής που δεν είχαν αποκαλυφθεί πιο πριν, είτε θετικά είτε αρνητικά, που ωστόσο θα αποδειχθούν σημαντικά για τη συνέχισή της.

Σε ένα πιο σφαιρικό πλαίσιο, για τη φετινή ηλιακή τους χρονιά τα πράγματα θα κινηθούν σε πολύ πιο ήρεμους τόνους από αυτούς στους οποίους είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα εξακολουθεί και στέλνει έντονες επιρροές στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά τους, σε πολύ μικρότερο βαθμό όμως, διότι πλέον οι Ζυγοί έχουν πάρει αρκετά μαθήματα (ειδικά την τελευταία τριετία) σχετικά με το πώς θέλουν να διαχειριστούν τους τομείς αυτούς από εδώ και στο εξής.

Ενδιαφέρον επίσης έχει η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη, τοποθέτηση που θα επιδράσει στα οικονομικά τους και τις συναλλαγές τους με τους άλλους. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ο Κρόνος στον Τοξότη θα τους επηρεάσει και στο ποιες είναι οι αληθινές τους αξίες αλλά και πόσο σοβαρά σχετίζονται με τους άλλους. Η επόμενη διετία επομένως θα είναι πολύ σημαντική για τη θεμελίωση σταθερών αξιών αλλά και πιο σοβαρής  οικονομικής διαχείρισης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με το Δία στην Παρθένο στο 12ο οίκο τους μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι διαισθητικά οι Ζυγοί βρίσκονται στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής, η οποία θα κορυφωθεί με τη διέλευση του Δία στο Ζυγό από το Σεπτέμβριο του 2016. Για την ώρα βιώνουν τη γόνιμη εκείνη περίοδο όπου νιώθουν ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να τους συμβεί, αλλά ακόμα δεν ξέρουν τι ακριβώς θα είναι αυτό.

Εν αναμονή λοιπόν, και χρόνια τους πολλά!

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr