02 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 02 Μάρτιος 2020 19:21

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάρτιο

Κριός: Η άνοιξη κάνει την εμφάνισή της με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 24/3, καθαρό σημάδι για νέα πράγματα, στόχους και αναζητήσεις με σύμμαχό σας και τον Ήλιο, ο οποίος θα έχει ήδη μπει στον Κριό στις 20/3.

 Το βασικό μοτίβο του μήνα θα είναι η ανάκαμψη στα οικονομικά σας λόγω της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού, και μάλιστα από πηγές που δεν τις περιμένετε. Παράλληλα, ο Ερμής που μπαίνει ξανά σε κανονική πορεία από τις 10/3 εξομαλύνει τυχόν παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες, κι οδεύει ολοταχώς προς ολοκλήρωση συμφωνιών. Τακτοποιήστε καθημερινές εκκρεμότητες και ελέγχους υγείας με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 9/3.

Ταύρος: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 5/3 σε συνδυασμό και με τον Ουρανό στον Ταύρο κάνουν τα αδύνατα δυνατά, αυξάνοντας την επιρροή σας στους άλλους και κάνοντάς σας πιο απρόβλεπτους κι αντισυμβατικούς στον τρόπο λειτουργίας σας. Η εύνοια της τύχης ενισχύεται φυσικά και από τον Άρη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του μήνα (ο οποίος φέρνει χειροπιαστά αποτελέσματα από τις προσπάθειές σας), αλλά και η Πανσέληνος στην Παρθένο (9/3), η οποία ευνοεί αισθηματικά, δημιουργικότητα, επίτευξη ατομικών στόχων, ψυχαγωγία. Θεωρητικά λοιπόν ο Μάρτιος είναι ένας ιδανικός μήνας για να πατήσετε γκάζι και να πάτε δυναμικά παρακάτω.

Δίδυμοι: Ο Ερμής επιστρέφει ξανά στους Ιχθύες (16/3) αφού έχει ήδη ανακτήσει την ορθόδρομη πορεία του (10/3) και βάζει σε μια καλύτερη προοπτική θέματα που αφορούν κυρίως την εργασία και τη δημόσια εικόνα σας, όπου ανακατατάξεις ή παρεξηγήσεις είχαν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα. Ταυτόχρονα, η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 9/3 φωτίζει όλες τις πτυχές σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το παρελθόν σας, προσφέροντας τελικές λύσεις ή και λήξη εκκρεμοτήτων. Με τον Άρη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του μήνα ασχολείστε ενεργά με οικονομικά και συνεργατικά θέματα, ενώ είστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

Καρκίνος: Ο Άρης στον Αιγόκερω που έκανε την παρουσία του δυναμικά αισθητή από τα μέσα του Φεβρουαρίου θα συνεχίσει να σας κινητοποιεί και σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου. Η κινητοποίηση αυτή θα εκφράζεται είτε από μια δική σας αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο δύσκολες καταστάσεις, είτε με προκλήσεις που θα συναντάτε στο δρόμο σας από το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Κατά τ’ άλλα ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά με Νέα Σελήνη στον Κριό (24/3), αλλά και ευχάριστες, μη προγραμματισμένες νέες γνωριμίες από το φιλικό σας περιβάλλον. Με Ερμή στους Ιχθύες (16/3) εύνοια στα αισθηματικά και σε επαφές με το εξωτερικό.

Λέων: Η Πανσέληνος στην Παρθένο (9/3) ανοίγει την αυλαία της άνοιξης με έμφαση στα οικονομικά σας, τα οποία λόγω της συνόδου Σελήνης/Αφροδίτης δείχνουν να βρίσκονται σε εξελισσόμενη ανοδική πορεία. Επιπλέον, με ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο ως τις 15/3, καλείστε να πάρετε πλέον συνειδητές και αμετάκλητες αποφάσεις όσον αφορά την έκβαση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το διάστημα που ξεκινά από τις 22/3, καθώς ο Κρόνος περνάει πλέον στον Υδροχόο, και ξεκινάει για εσάς μια τριετία όπου θα πρέπει να δώσετε δυναμικές μάχες με προκλήσεις που θα προέλθουν απ΄τη σχέση σας με τους άλλους. Ευνοϊκή Νέα Σελήνη στις 24/3.

Παρθένος: Η θετική τροπή που ξεκίνησαν να παίρνουν τα γεγονότα στη ζωή σας από τον προηγούμενο μήνα συνεχίζονται με την παραμονή του Άρη στον Αιγόκερω ως τις 30/3 και κορυφώνονται με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 9/3. Με άλλα λόγια, ο Μάρτιος είναι ο μήνας που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο για να πετύχετε όλα όσα έχετε σχεδιάσει. Κοντά σε όλα αυτά, η Αφροδίτη που μπαίνει στον Ταύρο στις 5/3 ευνοεί ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, αλλά και σπουδές ή γενικότερη επέκταση των οριζόντων σας. Τέλος, με τον Ερμή σε ευθεία πια πορεία στους Ιχθύες από 16/3 ξεκαθαρίζει εντελώς το τοπίο σε σχέσεις/συνεργασίες και λύνονται παρεξηγήσεις.

Ζυγός: Έστω κι εξ αντανακλάσεως, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24/3 έρχεται να εγκαινιάσει μια ολοκαίνουργια περίοδο στους ατομικούς σας στόχους, αρκεί να τολμήσετε να γυρίσετε καινούρια σελίδα. Σε αυτό θα συμβάλλει αποφασιστικά και η μετάβαση του Κρόνου από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο (22/3), τοποθέτηση που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα και προκλήσεις για εσάς στον τομέα του έρωτα αλλά και της δημιουργίας: ό,τι δημιουργηθεί μέσα στην επόμενη τριετία, θα είναι εδώ για να αντέξει στο χρόνο. Για την ώρα, με Άρη για τέσσερις ακόμα εβδομάδες στον Αιγόκερω, οι τριβές και οι εντάσεις δε θα λείψουν στην οικογένεια. Επιστροφή ατόμων από το παρελθόν 4 ως 15/3.

Σκορπιός: Αφροδίτη στον Ταύρο από 5/3 σε σύνοδο με τον Ουρανό, και οι εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα σκιαγραφούν την τάση του μήνα: από εκεί που δεν τον περιμένετε προκύπτουν νέες γνωριμίες αλλά και απρόβλεπτες αντιδράσεις από παλιές. Κατά τ’ άλλα, με τον Άρη στον Αιγόκερω ο Μάρτιος προσφέρεται σίγουρα για σπουδές, κοντινά ταξίδια, κλείσιμο συμφωνιών, κι επαφές με τα συγγενικά σας πρόσωπα – από όλα τα παραπάνω μπορείτε να αποκομίσετε πολυάριθμα οφέλη. Παράλληλα, η ορθοδρόμηση του Ερμή στις 10/3  (και ειδικά η επάνοδός τους στους Ιχθύες στις 16/3), εξισορροπεί την επικοινωνία σας στον αισθηματικό τομέα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Τοξότης: έντονη κινητικότητα στα οικονομικά σας παρουσιάζει ο φετινός Μάρτιος, αφενός γιατί με τον Άρη στον Αιγόκερω δραστηριοποιείστε για την εξασφάλιση των εσόδων σας με πολλούς τρόπους, αφετέρου γιατί  ο Κρόνος στον Αιγόκερω – ο οποίος σας δημιουργούσε οικονομική στενότητα όλη την προηγούμενη τριετία – περνάει πια στον Υδροχόο στις 22/3. Με αυτήν την αλλαγή, παίρνετε μια πρώτη ανάσα ανακούφισης για κάποιο διάστημα μερικών εβδομάδων, που είναι ικανό ωστόσο να αναπτερώσει το ηθικό σας. Παράλληλα, η ορθοδρόμηση του Ερμή (10/3) καθαρίζει το τοπίο από την ασάφεια στις συνεννοήσεις, ειδικά όσον αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως: Ο Μάρτιος μπορεί να θεωρηθεί ένας μήνας-σταθμός στην εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή σας από εδώ και πέρα, καθώς ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σας και περνάει στον Υδροχόο στις 22/3. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος ευθυνών αφαιρείται από τους ώμους σας, και σταδιακά θα μπορείτε να κινείστε με μεγαλύτερη ευελιξία, λιγότερα εμπόδια και μικρότερη προσπάθεια. Στα συν του μήνα αναμφισβήτητα η Πανσέληνος στην Παρθένο (9/3) που ευνοεί ταξίδια, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό, αλλά και η Αφροδίτη στον Ταύρο (5/3) που προοιωνίζεται αισθηματικές επιτυχίες κι απρόοπτες εξελίξεις, με ευχάριστο ωστόσο τρόπο.

Υδροχόος: Και ξαφνικά όλοι οι προβολείς στραμμένοι επάνω σας, καθώς ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 22/3 και εγκαινιάζει μία τριετή περίοδο της εσωτερικής σας ωρίμανσης. Ήδη και με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας για λίγες μέρες (ως τις 10/3) γίνεται πλέον απολύτως ξεκάθαρο ότι οι λογαριασμοί σας με το παρελθόν κλείνουν, και μπαίνετε σε μία άλλη φάση ζωής, κατά την οποία πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις αλλά δοκιμάζετε ταυτόχρονα και τις αντοχές σας. Στα θετικά του Μαρτίου η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24/3, η οποία ευνοεί σπουδές και συμφωνίες. Τέλος, με την ορθοδρόμηση του Ερμή θα διαπιστώσετε και μία πιο σταθερή πορεία στα οικονομικά σας.

Ιχθύες: Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος ως τις 9/3 κι επιστρέφει πλέον στην κανονική του ροή στο ζώδιό σας στις 16/3 επαναπροσδιορίζοντας τα πράγματα από την αρχή και θέτοντάς τα στη σωστή τους βάση. Η Πανσέληνος στην Παρθένο (9/3) απαιτεί να μπει μια τάξη στο χάος, ειδικά σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Ταυτόχρονα με την Αφροδίτη στον Ταύρο που θα έρθει σε σύνοδο και με τον Ουρανό, μπορούν να προκύψουν ενδιαφέροντα νέα δεδομένα και γνωριμίες σε θέματα σπουδών ή κοντινών μετακινήσεων. Τέλος, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό (24/3) βελτίωση στα οικονομικά σας και δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για αγορά ακινήτων.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus
Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Φεβρουάριο