29 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 20:00

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Απρίλιο

Κριός: Μήνας που συνεχίζει την ηλιακή σας χρονιά, ο Απρίλιος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στο ζωδιό σας στις 5/4, δίνοντας το έναυσμα για καινούρια ξεκινήματα, που βασίζονται στο γεγονός ότι βρίσκεστε στο απόγειο της δημιουργικότητάς σας. 

Η επιστροφή του Ερμή σε ευθεία πορεία άλλωστε βάζει αρχικά τα πράγματα σε μία σειρά, αλλά και τα φέρνει ακόμα περισσότερο στα μέτρα σας με την είσοδό του στον Κριό στις 18/4. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο μπορείτε να υλοποιήσετε αλλά και να επικοινωνήσετε πολύ αποτελεσματικά όλους τους στόχους σας. Η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 19/4 ωστόσο σας υπενθυμίζει ότι  εάν σας ενδιαφέρει η διατήρηση μιας σχέσης θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια μέχρι να κλείσει αυτός ο μήνας.

Ταύρος: Ο Ουρανός πια για τα καλά στο ζώδιό σας σάς εμπνέει, σας ανανεώνει αλλά και σας εκπλήσσει καθημερινά με τις αιφνίδιες αλλαγές από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Μέχρι τις 21/4 που ξεκινάει η ηλιακή σας χρονιά, τόσο η δημιουργικότητα όσο και η ενεργοποίησή σας θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Ο Απρίλιος μπαίνει δυναμικά και στον τομέα των οικονομικών, όπου με τον Άρη στους Διδύμους επινοείτε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Λίγη προσοχή στον τομέα της υγείας με την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 19/4, όπου θα χρειαστεί να ειστε συνεπείς με τσεκ-απ και προληπτικούς ελέγχους. Με Πλούτωνα ανάδρομο από 25/4, είναι πιθανόν να επανεξετάσετε ένα μελλοντικό σας σχέδιο.

Δίδυμοι: Ο Άρης στους Διδύμους από 1/4 ξεκινάει πολύ δυναμικά τις διεκδικήσεις σας μέσα στον Απρίλιο, και ταυτόχρονα λειτουργεί και αντισταθμιστικά απέναντι στο Δία που γίνεται ανάδρομος από 11/4 και δημιουργεί εμπόδια και επιπλοκές σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα μπορούσαμε συνοπτικά να πούμε ότι αυτόν τον μήνα, ενώ έχετε τις δυνατότητες να πετύχετε πολλά, η τύχη δεν είναι ακριβώς με το μέρος σας. Ωστόσο η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 19/4 ευνοεί τα αισθηματικά σας, κι ίσως σας δίνει μια τελευταία ευκαιρία πάνω σε μια πρόσφατη γνωριμία που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο. Η κοινωνικότητά σας στο ζενίθ με Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5/4.

Καρκίνος: Ο Πλούτωνας που γίνεται ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 25/4 επιδρά σίγουρα επιβαρυντικά στην ψυχολογία σας, και μπορεί να σας δημιουργήσει απαισιόδοξες σκέψεις για σχέσεις και συνεργασίες. Το αρνητικό αυτό κλίμα επισφραγίζει και η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 19/4, ειδικά σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, όπως και θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γενικότερα δηλαδή ο Απρίλιος είναι ένας μήνας αφενός με εντάσεις, αφετέρου χωρίς πολλά αποτελέσματα σε σχέση με αυτά που θα θέλατε. Απαιτητικός θα είναι και ο τομέας της υγείας με Δία ανάδρομο από 11/4, ο οποίος θα εμφανίσει καθυστερήσεις σε τυχόν νομικα ζητήματα.

Λέων: Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5/4 αναζωογονεί τη διάθεσή σας για δημιουργία και ευνοεί μακρινά ταξιδια, σπουδές και νομικά ζητήματα. Ειδικά και με την είσοδο του Ερμή στον Κριό στις 18/4, οι επαφές σας με το εξωτερικό πληθαίνουν, ενώ μπαίνουν και βάσεις για νέα ξεκινήματα εκεί. Παράλληλα, η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 19/4 εγείρει θέματα στο πόσο δίκαια αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και τις συναλλαγές σας γενικότερα. Προς το τέλος του Απριλίου, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο (21/4), δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα δεδομένα στον τομέα της δουλειάς, και δεν αποκλείται και μία αλλαγή εργασίας.

Παρθένος: Με τον Άρη στους Διδύμους από 1/4, ο Απρίλιος μπαίνει στη ζωή σας με σημαντικές διεκδικήσεις στον εργασιακό τομέα, όπου ο λόγος και η δράση σας μπορεί να αποφέρει καρπούς. Ένα ζήτημα που αφορά τα οικονομικά σας ή ένα θέμα ακινήτου ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 19/4 με τον πιο ισορροπημένο τρόπο. Ωστόσο στην επιφάνεια αναδύεται ξανά ένα οικογενειακό θέμα με Πλούτωνα ανάδρομο από 25/4, κι αυτό σας βάζει σε διαδικασίες σκέψης που θα προτιμούσατε να αποφύγετε. Τα πράγματα παίρνουν έναν πιο αισιόδοξο τόνο με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 21/4, όπου ευνοούνται τα αισθηματικά και η σχέση σας με τα παιδιά σας.

Ζυγός: Δεύτερη κατά σειρά Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 19/4, και μια πολύ καλή ευκαιρία να ολοκληρώσετε επιτυχώς φιλόδοξους στόχους που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα. Ενώ η προηγούμενη Πανσέληνος συνέβη στη μηδενική μοίρα του ζωδίου σας, η τωρινή που πραγματοποιείται στην 29η σηματοδοτεί μια τελειωτική κατάσταση που δεν επιδέχεται επιπλέον προσπάθεια ή τροποποιήσεις. Μεγάλη στήριξη λαμβάνετε και από τον Άρη στους Διδύμους από 1/4, ο οποίος ανοίγει το δρόμο για ταξίδια, σπουδές και νέους ορίζοντες. Έμφαση και νέα πνοή σε σχέσεις και συνεργασίες με Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5/4.


Σκορπιός: Με το Δία ανάδρομο από τις 11/4 υπάρχουν κάποιες επιπλοκές στα οικονομικά σας, καθώς και καθυστερήσεις σε έσοδα. Εάν πρόκειται να κάνετε μια μεγάλη αγορά αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν αν μπορείτε να την αναβάλετε για το τέλος του καλοκαιριού. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, όπου θα μπορείτε ταυτόχρονα να έχετε και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του όλου σκηνικού. Οι καλές ευκαιρίες του Απριλίου προκύπτουν στον τομέα της δουλειάς με Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5/4, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή νέων ιδεών. Θετική η περίοδος αυτή και για μια καλύτερη διατροφή και μεταχείριση του σώματος.

Τοξότης: Ενώ οι αμφιταλαντεύσεις του ανάδρομου Ερμή τελειώνουν, ένας πιο έμμεσος απόηχός τους μεταφέρεται και στο Δία που γίνεται ανάδρομος από 11/4. Πολλές δηλαδή από τις συνέπειες που δημιούργησε ο ανάδρομος τον προηγούμενο μήνα (ειδικά στον τομέα της οικογένειας), περνούν σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο και ζητούν επεξεργασία μέσα στους επόμενους πέντε μήνες. Παρ’όλα αυτά, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5/4 διατηρεί την αισιοδοξία σας σε υψηλά επίπεδα και σας προσφέρει δημιουργικές ευκαιρίες να διασκεδάσετε αλλά και να ερωτευτείτε. Ο τομέας των οικονομικών με Πλούτωνα ανάδρομο (25/4) απαιτεί επαναπροσδιορισμό.

Αιγόκερως: Ο Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος στις 25/4 και εγείρει θέματα εξουσίας και αξιολόγηση καταστάσεων που μπορεί να μη σας εξυπηρετούν πια.  Ωστόσο οι δεσμεύσεις παραμένουν δεσμεύσεις υπό την εποπτεία του Κρόνου, κι αυτό μπορεί να σας γεμίζει με άγχος και ευθύνες. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5/4 σας ενεργοποιεί στον τομέα της οικογένειας, ενώ ο Άρης που μπαίνει στους Διδύμους την 1η/4 σας γεμίζει με ενέργεια στο κομμάτι της δουλειάς. Ταυτόχρονα τα αισθηματικά σας διανύουν μία περίοδο ολικής ανανέωσης, ειδικά και με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 21/4. Με Πανσέληνο στο Ζυγό στις 19/4 ευκαιρίες στα επαγγελματικά.

Υδροχόος: Ο Άρης στους Διδύμους από 1/4 σας τονώνει πνευματικά κι ευνοεί ατομικούς στόχους, έρωτα και ρίσκο όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ειδικά στον τομέα της επικοινωνίας και των συναλλαγών, ιδιαίτερα ευνοϊκή εμφανίζεται και η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5/4, που σας δίνει νέες, πρωτοπόρες ιδέες. Ταυτόχρονα ενισχύεται και η απτελεσματικότητα των επιχειρημάτων σας με Ερμή στον Κριό από 18/4. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 19/4 σας δίνει μία τελευταία καλή ευκαιρία να ολοκληρώσετε θέματα σπουδών ή μακροπρόθεσμα σχέδια. Έμφαση στην οικογένεια από 21/4 με Ήλιο στον Ταύρο.

Ιχθύες: Ο Ερμής έχει επιστρέψει στην κανονική του πορεία στο ζώδιό σας από τις 29/3, και με κάποιον τρόπο έχει αποκατασταθεί η ισορροπία στην επικοινωνία σας. Ωστόσο από τις 11/4 που μπαίνει ανάδρομος ο Δίας στον Τοξότη αναταράξεις μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό τομέα, με πιθανό σενάριο την καθυστέρηση ενός πρότζεκτ ή μιας πρόσληψής σας. Το γενικότερο κλίμα πρόκειται να αλλάξει προς τα τέλη του καλοκαιριού. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν και στον τομέα της οικογένειας με τον Άρη στους Διδύμους από 1/4, ωστόσο η πλανητική αυτή τοποθέτηση θα μπορούσε να σας κάνει και πιο διεκδικητικούς όσον αφορά το προσωπικό σας συμφέρον.

 

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus