29 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Κυριακή, 03 Μάρτιος 2019 18:45

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάρτιο

Κριός: Ως κατεξοχήν μήνας των γενεθλίων σας ο Μάρτιος μπαίνει με έναν ανάδρομο Ερμή (6/3), ο οποίος σας επηρεάζει ως προς την έκβαση κάποιων καταστάσεων που θεωρούσατε ότι επρόκειτο να κλείσουν.

 Κάτι τέτοιο μάλλον δεν πρόκειται τελικά να συμβεί, καθώς θα επιλέξετε να ξανασκεφτείτε κάποιες αποφάσεις ή θα προκύψουν δεδομένα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Σημαντικός ο μήνας ο Μάρτιος και για τα οικονομικά σας, με τον Ουρανό στον Ταύρο να φέρνει ανατροπές και νέα δεδομένα στα έσοδά σας. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 21/3 μπορεί να δημιουργήσει προστριβές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Ταύρος: Την άνοιξη βρίσκεστε σαφώς στα καλύτερά σας, και ειδικά τη φετινή όπου ο Ουρανός επανέρχεται πια για τα καλά στο ζώδιό σας στις 7/3, κι είσαστε πλέον πανέτοιμοι για την απόλυτη ανατροπή στη ζωή σας. Την έντονη διάθεσή σας για αλλαγές ενισχύει και ο Άρης στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, με τη σύνοδο Άρη/Ουρανού να σας γεμίζει τόλμη, ενθουσιασμό και διάθεση για ανανέωση. Μέσα σε αυτό το ακραίο πλαίσιο καλό θα ήταν να έχετε το νου σας σε ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή από απροσεξία. Το πρώτο μισό του μήνα στο προσκήνιο των εξελίξεων όλες οι συνεργασίες σας και οι σχέσεις σας στη δουλειά.

Δίδυμοι: Ο Μάρτιος εμφανίζει για εσάς μία γενική ρευστότητα, ειδικά αν κρίνουμε από τον Ερμή που γίνεται ανάδρομος στην 29η μοίρα των Ιχθύων στις 6/3. Η μεταβολή αυτή πρόκειται να επηρεάσει τόσο τα επαγγελματικά σας ζητήματα όσο κα τη δημόσια εικόνα σας γενικότερα, με παρανοήσεις, παρεξηγήσεις κι ένα θολό τοπίο που δεν θα επιτρέπει τη λήψη σοβαρών αποφάσεων. Παρά το γεγονός ότι στις 21/3 η Πανσέληνος στο Ζυγό ευνοεί τα αισθηματικά σας και σας δίνει τη δυνατότητα για ψυχαγωγία κι επίτευξη προσωπικών στόχων, ο Μάρτιος θα σας δίνει συνεχώς την αίσθηση ότι δεν πατάτε σε στέρεο έδαφος. Επομένως, κάντε υπομονή και προσέχετε τις κινήσεις σας.

Καρκίνος: Ο Ερμής που γίνεται ανάδρομος στις 6/3 μπλοκάρει τις επαφές σας με το εξωτερικό, φέρνει λίγο πίσω τις σπουδές σας και γενικότερα ακινητοποιεί σκέψεις και σχέδια που αφορούν το μέλλον. Εάν είστε σε φάση που προετοιμάζεστε για ένα μεγάλο επόμενο βήμα, ο Μάρτιος δεν είναι μάλλον η κατάλληλη εποχή για κάτι τέτοιο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει για εσάς ο κοινωνικός τομέας, όπου επαφές με φίλους και συνεργάτες θα έχουν απροσδόκητες εξελίξεις. Έμφαση και σε οικογενειακά ζητήματα, με συγκρούσεις και διαφωνίες επί παντός επιστητού. Επίσης προσοχή θα χρειαστεί σε θέματα που αφορούν την υγεία και τις καθημερινές σας συνήθειες, ειδικά εάν έχετε κάποιες εκκρεμότητες σε εξετάσεις.

Λέων: Ο Ουρανός που θα μπει στον Ταύρο στις 7/3 φέρνει τα πάνω κάτω στον τομέα της καριέρας, με απροσδόκητες ανατροπές και αλλαγές στην υπάρχουσα κατάσταση. Ειδικά και με τον Άρη στον Ταύρο, τα μέτωπα που υπάρχουν ανοιχτά για σύγκρουση είναι αρκετά, και θα χρειαστεί να δείξετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία. Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη στον Υδροχόο από 2/3 επηρεάζει τις εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, κι απαιτεί από εσάς μια πιο αποστασιοποιημένη αντιμετώπιση από τη συνηθισμένη σας. Αρκετή προσοχή πρέπει να δείξετε και σε οικονομικά θέματα που διαχειρίζεστε με άλλους, μιας κι ο Ερμής ανάδρομος από 6/3 δημιουργεί μπερδέματα κι αναβολές.

Παρθένος: Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες από 6/3 ως 28/3 (και μάλιστα στην 29η μοίρα τους) δημιουργεί μια ρευστότητα στον τομέα των σχέσεων με ανατροπές και πισωγυρίσματα, που θα θελήσουν από εσάς χρόνο και ενέργεια. Αν πρόκειται να πάρετε κάποιες αποφάσεις στον τομέα αυτόν καλό θα είναι να τις καθυστερήσετε τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Απριλίου, όπου το τοπίο θα έχει απολύτως ξεκαθαρίσει. Παράλληλα ωστόσο με τη συγκεκριμένη δυσκολία, Άρης και Ουρανός στον Ταύρο σας δίνουν μεγάλη ώθηση για επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές, και τολμηρές ενέργειες πάνω σε φιλόδοξα σχέδια – ο Μάρτιος είναι ένας μήνας όπου μπορείτε να διεκδικήσετε αποτελεσματικά και με συνοπτικές διαδικασίες.

Ζυγός: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας (21/3) και φυσικά σας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσετε προσωπικούς στόχους και να επιδείξετε το δυναμισμό σας στο έπακρο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ευνοούνται πολύ σχέσεις και συνεργασίες, όπου μπορείτε να συνδυάσετε τις ατομικές σας ανάγκες με την ισορροπία στη σχέση. Ωστόσο ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που – λόγω του ανάδρομου Ερμή από 6/3 – μπορεί να σας φέρει πίσω σε θέματα που αφορούν τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Ενδέχεται επίσης να σας δημιουργήσει επιπλέον άγχος ή μια γενικότερη ευαισθησία σε θέματα υγείας, τα οποία καλό είναι να μην αμελήσετε.

Σκορπιός: Με Άρη στον Ταύρο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αλλά και με Ουρανό στον Ταύρο από 7/3 εκπλήξεις, ανατροπές, κι αποδομήσεις είναι για εσάς το κύριο χαρακτηριστικό του Μαρτίου. Τώρα εγκαινιάζεται μία εποχή όπου ο απρόβλεπτος παράγοντας θα είναι και ο καθοριστικός σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάτω από αυτό το πρίσμα δεν αποκλείεται να βλέπετε τους άλλους ως αλλοπρόσαλους και με ανεξήγητη συμπεριφορά. Η ουσία είναι ότι ο τρόπος που σχετίζεστε αλλάζει εκ βάθρων, και υπάρχει περισσότερη ελευθερία στις σχέσεις σας. Με ανάδρομο Ερμή από 6/3 προσοχή σε παρορμήσεις της στιγμής που υπόσχονται περισσότερα απ’όσα μπορούν να δώσουν.


Τοξότης: Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες από 6/3 δημιουργεί μεγάλη αστάθεια στην καθημερινότητά σας κι επηρεάζει αρνητικά οποιαδήποτε κατάσταση απαιτεί ένα τέλος ή μια πιο συμπαγή μορφή. Ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι φαίνεται να προκύπτουν θέματα από το πουθενά, τα οποία οφείλετε να αντιμετωπίσετε με λογική και ψυχραιμία. Από την άλλη πλευρά ο Ουρανός στον Ταύρο από 7/3 φέρνει ριζικές αλλαγές σε καθημερινά ζητήματα, δουλειά, υποχρεώσεις, συνήθειες, συναναστροφές με συναδέλφους. Πάνω σε αυτήν την κλίμακα επίκεινται αλλαγές, όπως πχ αλλαγή εργασιακού χώρου ή ακόμα μέχρι και αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες.

Αιγόκερως: Ουρανός στον Ταύρο από 7/3, και μαζί και με τον Άρη στο Σταθερό αυτό ζώδιο της Γης, έχετε όλο τον μήνα στη διάθεσή της για να τολμήσετε την επίτευξη ατομικών στόχων, να ερωτευτείτε, να περάσετε καλά και – κυρίως – να δοκιμάσετε πράγματα που βγαίνουν έξω από τα συντηρητικά σας δεδομένα. Η μετατόπιση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από 2/3 ρίχνει την έμφαση των πράξεών σας στα οικονομικά σας, κι ίσως μπορέσετε να ανακάμψετε λίγο περισσότερο. Με ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες από 6/3 προσοχή σε φαντασιώσεις που μποεί να σας εκτροχιάσουν. Καλή περίοδος να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε.

Υδροχόος: Αφροδίτη στον Υδροχόο από 2/3, και ήδη από την ενέργεια του Ήλιου και της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας από τον προηγούμενο μήνα έχετε όλους τους άσσους στο μανίκι σας προκειμένου να λάμψετε κοινωνικά και να τραβήξετε το ενδιαφέρον πάνω σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να καθυστερήσει λίγο κάποιες οικονομικές εξελίξεις ή να μην σας φέρει τις οικονομικές απολαβές που υπολογίζατε. Επιπλέον, με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στον Ταύρο, μια νέα εποχή εγκαινιάζετε στα αισθηματικά σας, όπου το ζητούμενο της σταθερότητας θα πάρει σιγά-σιγά διαφορετική αξία στη ζωή σας. Με Πανσέληνο στο Ζυγό (21/3) ευνοούνται σπουδές και ταξίδια.

Ιχθύες: Και αυτός ο μήνας αποδεικνύεται πολύ σημαντικός για εσάς τους Ιχθύες, μιας και ο Ερμής παραμένει στο ζώδιό σας, όπου βέβαια γυρνάει και ανάδρομος (6/3). Μέχρι το τέλος Μαρτίου λοιπόν θα σας ωφελούσε πολύ να αναστοχαστείτε, να αναθεωρήσετε και να πορευτείτε με βάση τη φωνή της λογικής. Αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγή πλεύσης, η οποία ωστόσο θα πρέπει να τεθεί σε λειτουργία από τα μέσα Απριλίου και έπειτα. Για την ώρα διατηρήστε τις υπάρχουσες ισορροπίες και μην προβαίνετε σε απερίσκεπτες αποφάσεις. Με Πανσέληνο στο Ζυγό (21/3) προσοχή σε θέματα υγείας.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus