Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 09:44

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Φεβρουάριο

Κριός: Ο Ουρανός διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας τις αντίστοιχες ευκαιρίες να ολοκληρώσετε μια διαδικασία από θεμελιώδεις αλλαγές.

 Οι αλλαγές αυτές μπορεί να σχετίζονται με κάτι εντελώς καινούριο, από ατομικούς στόχους μέχρι και μια νέα σχέση ή έναν χωρισμό από μία παλιά. Οι πολύ έντονες αλλαγές θα φανούν κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 4/2, επωφελείς μπορεί να είναι και οι συμφωνίες στον εργασιακό τομέα. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 5/2 έχετε την υποστήριξη από φίλους και συνεργάτες, ενώ με την Πανσέληνο στις 19/2 προσέξτε την υγεία σας.

Ταύρος: Η άνοιξη φέτος ξεκινάει για εσάς τους Ταύρους πριν την επίσημη έναρξή της, μιας και με τον Άρη στο ζώδιό σας από 15/2 διεκδικείτε τους στόχους σας με το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας. Πολύ ευνοϊκά τον μήνα αυτόν είναι ταξίδια, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό και οικονομικές απολαβές από φιλόδοξα σχέδια. Πολύ ευνοημένα εμφανίζονται επίσης και τα αισθηματικά σας, αλλά και τα δημιουργικά σας σχέδια, ειδικά με την Πανσέληνο στις 19/2. Γενικότερα ο Φεβρουάριος είναι για εσάς ένας μήνας με χειροπιαστά αποτελέσματα κι αναταμοιβές από τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας.

Δίδυμοι: Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια έρχονται ξανά στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19/2, όπου καλείστε να βάλετε μια τάξη σε εκκρεμότητες ή να επιλύσετε καταστάσεις που εξαρτώνται από λεπτομέρειες. Επιπλέον, οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τραπεζικές συναλλαγές, κληρονομιές, εφορία κτλ θα είναι ιδιαίτερα απαιτητιτικά ως προς τη διαχείρισή τους, γι’ αυτό θα χρειαστείτε πολύ καλή οργάνωση. Ωστόσο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 5/2 σας δίνει μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον αλλά και δυνατότητες να σκεφτείτε κάτι καινούριο στα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Παρασκήνιο κι εσωτερικές εκρήξεις επίσης στο μενού του μήνα.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη στον απέναντι από εσάς Αιγόκερω από τις 4/2 - σε συνδυασμό και με Κρόνο/Πλούτωνα-, καθιστά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας την πρώτη σας προτεραιότητα. Κάτω από αυτό το πρίσμα, θα πρέπει να δείξετε υπομονή και να εφαρμόσετε πρακτικές λογικές, οι οποίες μπορεί να είναι κόντρα στο συναίσθημά σας. Με τον Ερμή στους Ιχθύες από 11/2, ειδήσεις και νέα από το εξωτερικό θα δώσουν μια νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Πιθανές προστριβές αλλά και ραγδαίες αλλαγές στα επαγγελματικά σας με τον Άρη στον Κριό το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου.

Λέων: Το βασικό χαρακτηριστικό του φετινού Φεβρουαρίου για εσάς τους Λέοντες είναι μια καινούρια προοπτική όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 5/2. Ακόμα κι αν οι αλλαγές αυτές δεν είναι αρχικά θεαματικές, κάτι καινούριο διαφαίνεται στον ορίζοντα, και μπορεί να σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σας (ειδικά με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο από 15/2). Στο προσκήνιο και τα οικονομικά σας με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19/2, όπου είναι πολύ πιθανόν να ολοκληρωθεί μια οικονομική συναλλαγή ή συμφωνία. Προσοχή στην υγεία σας αλλά και στις καθημερινές σας εκκρεμότητες κι υποχρεώσεις.

Παρθένος: Ο Φεβρουάριος είναι σε γενικές γραμμές ένας πολύ ευνοϊκός και προσοδοφόρος μήνας για εσάς, μιας και από τη μια πλευρά η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (4/2) φροντίζει στο ακέραιο τα οικονομικά σας κι από την άλλη η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 19/2 σας προσφέρει τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας ως προς την υλοποίηση στόχων. Παράλληλα, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο (15/2), ευνοούνται ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, με πολύ ανταποδοτικά αποτελέσματα. Σημαντικός ο μήνας και για εξελίξεις στα αισθηματικά σας, με Ερμή στους Ιχθύες από 11/2.

Ζυγός: Όσο ο Ουρανός βρίσκεται σε σύμπλευση με τον Άρη στον Κριό (15/2), έχετε ακόμη χρόνο να διεκδικήσετε τη θέση σας μέσα σε μία σχέση ή συνεργασία και να βάλετε σε πρώτη μοίρα τα προσωπικά σας θέλω. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να απαιτήσετε και να πετύχετε αλλαγές στο πώς θέλετε να σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνουν υποχωρήσεις. Πολύ ευνοϊκή προς αυτήν την κατεύθυνση είναι για εσάς και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 5/2, η οποία επηρεάζει θετικά τα αισθηματικά αλλά και την ατομική σας ευχαρίστηση. Με την Πανσέληνο στις 19/2 ένα τέλος μπορεί να σημάνει μια καινούρια αρχή.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 4/2 ενισχύει το κοινωνικό σας προφίλ, σας φέρνει κοντά με φίλους αλλά και δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για μια πιθανή μελλοντική συνεργασία. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα αρκετά έντονο κλίμα, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο από τη μία πλευρά να επηρεάζει τις εξελίξεις στα επαγγελματικά (5/2), αλλά και στις σχέσεις/συνεργασίες με Άρη στον Ταύρο (από 15/2) από την άλλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Φεβρουάριος μόνο ήρεμος δεν θα είναι, γι’ αυτό φροντίστε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Θέματα που αφορούν την οικογένεια ξανά στο προσκήνιο.

Τοξότης: Το βασικό σκηνικό του μήνα εκτυλίσσεται στα επαγγελματικά σας, καθώς η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19/2 δίνει ευκαιρίες ή κλείνει την αναμονή σε θέματα που αφορούν τη δουλειά αλλά και τη δημόσια εικόνα σας. Με τον Ουρανό να διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του στον Κριό, θα μπορούσατε ίσως να επωφεληθείτε από τη συγκυρία για δραστικές αλλαγές σε πολλούς τομείς, ειδικά όσον αφορά τους ατομικούς σας στόχους. Με τον Ερμή στους Ιχθύες από 11/2 παρανοήσεις και παρεξηγήσεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία. Με Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 4/2 δείτε πιο προσεκτικά τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως: Σε ένα σερί μεγάλης κοινωνικής κινητικότητας τους τελευταίους μήνες, έρχεται να προστεθεί και ο Φεβρουάριος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 4/2. Η πλανητική αυτή τοποθέτηση ευνοεί την προσωπική σας γοητεία, τις σχέσεις, αλλά και τις οικονομικές σας απολαβές, ειδικά και με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 15/2. Μαζί και με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19, ο φετινός Φεβρουάριος μπορεί να αποδειχτεί ο ιδανικός μήνας για κοινωνικές επαφές, καινούριες επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και ψυχαγωγίας και ερωτικής διάθεσης. Ταξίδια, σπουδές, επαφές με εξωτερικό και μακροπρόθεσμα σχέδια ευνοούνται επίσης κατά πολύ.

Υδροχόος: Ο Ήλιος στο ζώδιό σας μέχρι και τις 18/1 αδιαμφισβήτητα σας βοηθά να εκπέμψετε δυναμισμό, ο οποίος έρχεται να ολοκληρωθεί και με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο από 5/2. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία για καινούρια, αισιόδοξα ξεκινήματα και στοχοθέτηση. Σε αυτήν την απόφαση θα μπορούσε να βοηθήσει και ο Άρης στον Ταύρο από 15/2, ο οποίος σας δυσκολεύει μεν, σας πεισμώνει δε. Με την Πανσέληνο στις 19/2 μπορεί να προκύψουν εντάσεις γύρω από μια συνεργασία ή μια κοινή οικονομική διαχείριση, όπου θα βοηθούσε να δίνατε σημασία στις λεπτομέρειες. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (4/2) περνάτε εύκολα από τη θεωρία στην πράξη.

Ιχθύες: Λίγο πριν την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 19/2, ο Ερμής στους Ιχθύες (11/2) αναζωογονεί την επικοινωνιακή σας ικανότητα κι επισπεύδει εξελίξεις σε προσωπικά σας ζητήματα. Απέναντί σας η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19/2 σας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικά θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες, και σας δείχνει τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσεχθούν για θετικά αποτελέσματα. Η κοινωνικότητά σας και η υποστήριξη από φίλους βρίσκεται στο μάξιμουμ με Αφροδίτη, Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που ισχυροποιούν τη σχέση σας και σας βοηθούν να οργανωθείτε καλύτερα.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus
αρχή της σελίδας