25 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 09:51

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιανουάριο

Κριός: Σε ένα δυναμικό ξεκίνημα για το νέο έτος, ο Ιανουάριος ανοίγει την αυλαία με τον Άρη στο ζώδιό σας, έτοιμο για διεκδικήσεις και ανατροπές που θα καθορίσουν το πλαίσιο δράσης σας για όλον τον υπόλοιπο χρόνο

 Θερμός υποστηρικτής αυτής της αποφασιστικότητας και ο Ουρανός στον Κριό που μπαίνει ξανά σε ορθή πορεία (6/1) κι ενισχύει – ειδικά για όσους γεννηθήκατε τις τελευταίες μέρες του ζωδίου – τις διεκδικήσεις σας. Με άλλα λόγια, επενδύστε δυναμικά στους ατομικούς σας στόχους κι εκφραστείτε με τον μοναδικό, αυθόρμητο τρόπο σας χωρίς δεύτερες σκέψεις. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (6/1) μαζί με την έκλειψη που τη συνοδεύει, θα σας δώσει σημαντικές νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, ενώ με την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 21/1 ευννοούνται τα αισθηματικά και οι φιλοδοξίες σας.

Ταύρος: Η πρώτη Νέα Σελήνη της φετινής χρονιάς πραγματοποιείται στον φιλικά προσκείμενο προς εσάς Αιγόκερω  στις 6/1 και συνοδεύεται από μία ηλιακή έκλειψη. Η έκλειψη αυτή ανοίγει για εσάς μία νέα σελίδα στον τομέα των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας, σε σπουδές αλλά και σε επαφές στο εξωτερικό. Το 2019 γενικότερα εμφανίζεται ευνοϊκό για τα σχέδιά σας, ειδικά εκεί όπου απαιτείται σχεδιασμός και οργάνωση. Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία (6/1) ενδυναμώνει και πάλι τη διαίσθησή σας, αλλά και ολοκληρώνει καταστάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό. Με την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 21/1 μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με συντρόφους και στενούς συνεργάτες πάνω σε θέματα που υπέβοσκαν από καιρό.

Δίδυμοι: Θεωρητικά με το Δία στον Τοξότη απέναντί σας, οι προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες δε θα πρέπει να σταματούν λεπτό. Με την είσοδο και της Αφροδίτης στον Τοξότη απ΄τις 7/1 σημαντική βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σας. Εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρξε κάποια κινητικότητα στον κοινωνικό σας περίγυρο είτε υπό την μορφή σχέσεων είτε συνεργασιών, ο Ουρανός που ξαναμπαίνει σε ορθή πορεία στις 6/1 λειτουργεί ως καταλύτης σε όλες τις μέχρι τώρα ζυμώσεις: ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασιών πέφτουν στο τραπέζι, ή αναγνωρίζονται τελικώς οι κόποι σας. Η δε Πανσέληνος στις 21/1 ανοίγει μαζί με την έκλειψη ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των συναλλαγών και των συμφωνιών, όπως και στις σχέσεις με τα αδέλφια σας και το κοντινό σας περιβάλλον.

Καρκίνος: O Άρης που μπαίνει στον Κριό από 1/1 ήδη σας δίνει το πρόσταγμα να σηκωθείτε από την καρέκλα σας και να κυνηγήσετε ευκαιρίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα, σε αρκετές περιπτώσεις κι από εκεί που δεν το περιμένετε. Γενικότερα η έννοια του απρόοπτου τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο θα έχει κυρίαρχη παρουσία στον τομέα της δουλειάς αλλά και στις γενικότερες κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις. Κατά τ’άλλα, η Νέα Σελήνη/Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6/1 σας φέρνει απευθείας αντιμέτωπους με τις ευθύνες σας απέναντι σε συνρόφους και συνεργάτες, κι απαιτεί από εσάς συνέπεια και πειθαρχία απέναντί τους. Βάλτε σε τάξη τις όποιες εκκρεμότητες και πειθαρχείστε σε ένα πλαίσιο κανόνων που μόνο οφέλη μπορεί να σας αποφέρει μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Λέων: Ως συνέχεια μιας περιπετειώδους χρονιάς με εκλείψεις στο ζώδιό σας, το 2019 ξεκινά για εσάς τους Λέοντες με μία τελευταία έκλειψη στο ζώδιό σας με την Πανσέληνο στις 21/1. Ο Ιανουάριος λοιπόν είναι ο μήνας που ολοκληρώνει μια σειρά από σκαμπανεβάσματα ή γενικότερη ρευστότητα στη ζωή σας, οπότε μπορείτε πια οριστικά να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα πορευτείτε από εδώ και πέρα. Δίας και Αφροδίτη στον Τοξότη σας δίνουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των σπουδών, των ταξιδιών, της στοχοθέτησης αλλά και της αύξησης των οικονομικών σας. Εκμεταλλευτείτε τον Ιανουάριο αναλαμβάνοντας ενεργή δράση σε όλους τους τομείς και βάλτε σε πρώτη προτεραιότητα και τον τομέα της υγείας σας.

Παρθένος: Ο Ιανουάριος του 2019 είναι θεωρητικά ένας μήνας εξαιρετικά ευνοϊκός για τα αισθηματικά σας αλλά και τους ατομικούς σας στόχους σε οτιδήποτε περιλαμβάνει κομμάτι από τη δημιουργικότητά σας. Ευκαιρίες κι ευκολία στον τομέα αυτόν σας δίνει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 6/1 η οποία, μαζί με την έκλειψη που τη συνοδεύει, δίνει νέες προοπτικές εξέλιξης.  Εύνοια και σε οικογενειακά ζητήματα με τη σύνοδο Δία/Αφροδίτης, η οποία μπορεί να συνίσταται σε ένα περιουσιακό στοιχείο μέσα στην οικογένεια, ή ακόμα και αύξηση των μελών του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ο Ουρανός ξανά σε ορθή πορεία από 6/1 στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα που διαχειρίζεστε από κοινού και σε επενδύσεις.

Ζυγός: Ο Άρης στον Κριό απέναντι από τον Ήλιο σας σας προσκαλεί σε δράση όσον αφορά τις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες σας. Ακόμα πιο έντονη θα γίνει η κατάσταση και με τον Ουρανό στον Κριό σε ευθεία πια πορεία από τις 6/1, που θα φέρει επίσπευση γεγονότων αλλά κι ανατροπές στις υπάρχουσες ισορροπίες. Συνεπώς, θα πρέπει να προσεγγίσετε τα κοντινά σας άτομα με προσοχή κι εγκράτεια, καθώς η ατμόσφαιρα θα είναι επιπλέον τεταμένη από τις δύο εκλείψεις του μήνα, 6/1 και 21/1 αντίστοιχα. Ο Ιανουάριος χαρακτηρίζεται από πολλά νέα δεδομένα, τα οποία όμως θα χρειαστούν το χρόνο τους για να προσφέρουν κάποια σταθερότητα. Θετικές επιρροές και συμπαράσταση από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος  προς το τέλος του μήνα.

Σκορπιός: Δίας και Αφροδίτη στον Τοξότη επηρεάζουν θετικά τα οικονομικά σας και φέρνουν κάποια επιπλέον έσοδα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Όσον αφορά το βασικό πλαίσο του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (που συνοδεύεται από έκλειψη) στις 6/1 ευνοούνται συμφωνίες, συναλλαγές, μετακινήσεις, κι όλα όσα σχετίζονται με μία μορφή άμεσης αλληλεπίδρασης. Η έμφαση των πλανητών στον Αιγόκερω σας βοηθάει επίσης να πάρετε πολύ συγκεκριμένες αποφάσεις και να οριοθετήσετε την επικοινωνία σας με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος Άρη/Ουρανού στον Κριό ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου αλλά κι εκπλήξεις στον τομέα αυτό.

Τοξότης: Μέσα στο γενικότερο κλίμα της φετινής χρονιάς που είναι η χρονιά σας, ο Ιανουάριος ξεκινάει με εξαιρετικά ευοίωνες προϋποθέσεις για το ζώδιό σας με τον Άρη στον Κριό από 1/1, όψη που σας βοηθά να πετύχετε ατομικούς στόχους και να διεκδικήσετε ένα φλερτ. Οι εκπλήξεις δε θα λείψουν στον τομέα αυτόν και με την επάνοδο του Ουρανού σε ορθή πορεία στις 6/1. Επίσης, η έκλειψη στον Λέοντα στις 21/1 σας φέρνει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μακρόχρονων σχεδίων, ή σπουδών, ή επαφών με το εξωτερικό. Πιο άμεσα, τα οικονομικά σας φαίνεται να αποκτούν άλλη δυναμική με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 6/1: αυτή είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να σκεφτείτε μία ενδιαφέρουσα οικονομική συναλλαγή ή την απόκτηση ενός ακινήτου.

Αιγόκερως: Ο Ιανουάριος μπαίνει με όλους τος προβολείς στραμμένους επάνω σας: Ήλιος στον Αιγόκερω, Ερμής (από 5/1) Νέα Σελήνη/έκλειψη (6/1). Μαζί και με το δίδυμο Κρόνου/Πλούτωνα αλλά και το Νότιο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιό σας, το 2019 ξεκινά με όλες τις ιδανικές προϋποθέσεις για να θέσετε πολλούς και σημαντικούς στόχους, οι οποίοι θα αποφέρουν καρπούς μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ταυτόχρονα, με Άρη/Ουρανό στον Κριό, ετοιμαστείτε για αλλαγή κατοικίας  ή αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Επίσης, με την Πανσέληνο/Έκλειψη στο Λιοντάρι στις 21/1, δώστε βάση σε οικονομικές συναλλαγές και γενικότερα σε πράγματα που μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους – μία σωστή συναλλαγή μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για το μελλοντικό διάστημα.

Υδροχόος: Ήλιος στο ζώδιό σας από 20/1, και μαζί με την έκλειψη στο Λέοντα στις 21, ετοιμαστείτε για έντονες καταστάσεις στο γάμο, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γεγονότα που δεν είχαν ακόμα εκδηλωθεί ή βρίσκονταν σε μια ασαφή μορφή, τώρα αποκτούν σημαντική θέση στην πραγματικότητά σας κι οι εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μία επανασύνδεση ή ένας χωρισμός είναι πολύ πιθανό να συμβούν. Κατά τ’άλλα, διαφωνίες και έντονες διεκδικήσεις είναι σίγουρα στο μενού του μήνα με σύνοδο Άρη/Ουρανού στον Κριό, γι’αυτό προσέξτε τα λόγια σας και σε ποιους τα απευθύνετε. Κοινωνικές επαφές και ζυμώσεις επίσης στο προσκήνιο.

Ιχθύες: Το στοίχημα της νέας χρονιάς για εσάς έτσι όπως προδιαγράφεται μέσα στον Ιανουάριο του 2019 είναι οι σχέσεις που θα δημιουργήσετε και οι απολαβές που θα πάρετε μέσα από τις συναναστροφές σας με κοινωνικές ομάδες, φίλους και συνεργάτες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο να θυμάστε πως οτιδήποτε κι αν κάνετε από εδώ και στο εξής θα πρέπει να έχει σημείο αναφοράς ένα συλλογικό πλαίσιο. Μια καινούρια κοινωνική επαφή ή πρόταση που προκύπτει με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 6/1 μπορεί να είναι καθοριστική για την προσωπική, επαγγελματική ή κοινωνική σας εξέλιξη. Ο λόγος είναι και η έκλειψη στην ημερομηνία αυτή, που ανοίγει το έδαφος για τη δημιουργία κάτι πολύ σημαντικού. Αντιστοίχως, με την έκλειψη στο Λέοντα στις 21/1, προσοχή στην υγεία σας.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)
 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Oι Υδροχόοι το 2016 Το Ζώδιο του Μήνα - Υδροχόος »