20 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Κυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 21:14

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Δεκέμβριο

Κριός: Τελευταίος μήνας του χρόνου, κι ο Ουρανός ανάδρομος στην 29η μοίρα του ζωδίου σας θα επιμείνει για όλη τη διάρκεια του χειμώνα να κάνετε ριζικές αλλαγές σε στόχους, σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά σε θέματα που σας απασχόλησαν πολύ το τελευταίο διάστημα. 

Με την επανείσοδο του Ερμή στον Τοξότη (13/12), ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό δρομολογούνται ταχύτατα, όπως επίσης και σπουδές ή σχέδια που απαιτούν τόλμη και ρίσκο. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 22/12 μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην οικογένεια, αλλά και να δώσει ένα τέλος σε οικογενειακά θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει σημαντικά. Η ευκαρία του μήνα είναι ένα ξεκίνημα σε κάτι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Ταύρος: Το 2018 με την παροδική αλλαγή του Ουρανού από τον Κριό στο ζώδιό σας τον περασμένο Μάιο σας έδωσε μια σύντομη αλλά πολύ χαρακτηριστική γεύση για τις μεγάλες αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στη ζωή σας την επόμενη δεκαετία. Εάν ακόμα αναλογίζεστε γιατί κάποια πράγματα ματαιώθηκαν την τελευταία στιγμή, αφήστε το χρόνο να κυλήσει μέχρι την άνοιξη, και θα διαπιστώσετε ότι τίποτε δεν έχει ουσιαστικά τελειώσει. Για την ώρα, ο Δεκέμβριος με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 3/12 ευνοεί τα αισθηματικά σας και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Προσοχή σε διενέξεις με τα κοντινά σας πρόσωπα με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 22/12.

Δίδυμοι: Η έμφαση του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη (Ήλιος, Ερμής, Νέα Σελήνη και Δίας) φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει να κάνει με στενές σχέσεις και συνεργασίες. Ειδικά με τη Νέα Σελήνη στον τοξότη (7/12), έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στους τομείς αυτούς ή να δώσετε μια νέα ευκαιρία σε κάτι που ήδη υπάρχει. Παρά το γεγονός ότι η ενέργεια του τοξότη σας φέρνει αντιμέτωπους με μια παρόρμηση να πέσετε με τα μούτρα στην προσωπική σας ζωή, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες που έχει επανέλθει στην ορθή του πορεία στα τέλη του προηγούμενου μήνα συνιστά προσοχή σε ό,τι λάμπει. Οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές απαιτούν οπωσδήποτε διευθέτηση πριν το τέλος του χρόνου.

Καρκίνος: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 22/12 δίνει το στίγμα της στο κλείσιμο της χρονιάς, με Κρόνο και Πλούτωνα απέναντί της να ζητούν από εσάς το μέγιστο των προσπαθειών σας για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά γάμο, σχέσεις και συνεργασίες. Από τον προηγούμενο μήνα (και για ενάμισι χρόνο περίπου) ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στο ζώδιό σας κάνει το ένστικτό σας αλάνθαστη πυξίδα για τις σωστές αποφάσεις. Με Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 3/12 η δημιουργικότητα, το φλερτ και οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαρία της Νέας Σελήνης στις 7/12 να αποκτήσετε πιο υγιείς καθημερινές συνήθειες.

Λέων: Ήλιος, Ερμής, Νέα Σελήνη και Δίας στον Τοξότη σας δίνουν αναρίθμητες ευκαιρίες για δημιουργικότητα και υλοποίηση ατομικών στόχων, ειδικά εάν αυτοί σχετίζονται με αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Ένας έρωτας που τυχόν μπήκε πρόσφατα στη ζωή σας, μέσα στο Δεκέμβριο παίρνει τα πάνω του, καθώς ο Ερμής ορθοδρομεί στις 7/12 και δίνει τη σωστή πληροφορία. Αν και γενικότερα ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας απολογισμού, για τους Λέοντες θα μπορούσε να είναι ο πρώτος παραγωγικός μήνας για το 2019, μιας και έχετε και την εύνοια του Δία στο αποκορύφωμά της. Με την Πανσέληνο στις 22/12 αδράξτε την ευκαιρία για μια βαθιά εσωτερική ενδοσκόπηση.

Παρθένος: Η έμφαση του μήνα είναι αναμφίβολα στην οικογένεια και τα θέματα που υπάρχουν εκεί. Η ρευστότητα στις καταστάσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε επηρεάζεται από τη μια πλευρά από τον Ποσειδώνα που θολώνει συνεχώς το τοπίο, αλλά κυρίως από τους τέσσερις πλανήτες στον Τοξότη που αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα. Επιπλέον, η Πανσέληνος στις 22/12 ολοκληρώνει τον καμβά της οικογενειακής αναστάτωσης, καθώς φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα κι εντάσεις που υποβόσκουν από καιρό. Με Άρη στον 7ο οίκο σας τον Δεκέμβριο τα αισθηματικά σας θα είναι στο φόρτε τους, όπως και οι προσωπικές σας διεκδικήσεις. Για ξεκάθαρα αποτελέσματα ωστόσο θα πρέπει να περιμένετε ως το τέλος του χειμώνα.

Ζυγός: Ο κοινός παρονομαστής σε όσα πρόκειται να κάνετε το επόμενο τρίμηνο θα είναι η τάση των άλλων να αλλάζουν απροειδοποίητα τα δεδομένα σας την τελευταία στιγμή. Η κατάσταση αυτή οφείλεται στον ανάδρομο Ουρανό που έχει περάσει πάλι στον Κριό μέχρι τις αρχές του Μάρτη κι επιδιώκει αλλαγές σε πράγματα που θεωρούσατε τελειωμένα. Ως εκ τούτου ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών παραμένει ευάλωτος κι απαιτεί υπομονή.  Η ευνοϊκή επιρροή του Δεκεμβρίου είναι σε σπουδές και συναλλαγές, όπως και στο σχεδιασμό φιλόδοξων μελλοντικών σχεδίων, χάρη στην υποστήριξη Ερμή και Δία στον Τοξότη, που ενισχύουν το ρίσκο και την αισιοδοξία. Επαγγελματικές ευκαιρίες προς τα τέλη του μήνα.

Σκορπιός: Οι πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη χαρακτηρίζονται από την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας (μέχρι τις 12/12) και την συμβολική υπενθύμιση να «κλείσετε» εκκρεμότητες του τελευταίου διαστήματος. Η ταυτόχρονη είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 3/12 θα ευνοήσει λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας αλλά και τις σχέσεις σας, ειδικά και με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 22/12. Γενικότερα, Θα προκύψουν διάφορες ευκαιρίες πρόσθετου εισοδήματος με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη (7/12), όπως και δυνατότητες να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας. Με Ήλιο στον Αιγόκερω (επίσης από 22/12) αξιοποιήστε το χρόνο σας με φίλους και κοινωνικές ομάδες.


Τοξότης: Το κρεσέντο της εισόδου του Δία στο ζώδιό σας πραγματοποιείται αυτόν τον μήνα, μιας και η Νέα Σελήνη συντελείται στον Τοξότη (7/12), ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας στις 13/12 κι ο Ήλιος παραμένει μέχρι τις 21/12. Εάν επρόκειτο να τα συνοψίσουμε όλα αυτά σε μια απλή διαπίστωση, αυτή θα ήταν ότι τώρα είναι μια χρυσή ευκαιρία να κάνετε κάτι που θέλετε πάρα πολύ, ειδικά εάν αυτό αφορά μια επαφή με εξωτερικό, ανώτερες σπουδές, αλλά και κάτι δικαστικό ή που να σχετίζεται με μια διεύρυνση των οριζόντων σας. Το μόνο που πρέπει να έχετε πάντα κατά νου είναι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, ο οποίος μπορεί πολλές φορές να σας παρασύρει σε συναισθηματικές ουτοπίες. Ωστόσο και με τον Άρη στους Ιχθύες τον Δεκέμβριο μπορείτε να διεκδικήσετε πράγματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως: Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η τιμητική των Αιγόκερων ξεκινά με τον Ήλιο στο ζώδιό σας στις 22/12, ο οποίος συγκεντρώνει το μάξιμουμ της ενέργειάς σας. Σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα χρόνια ωστόσο που ο Δεκέμβριος έκλεινε τη χρονιά με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, φέτος το 2018 κλείνει με τον Ερμή σε επιτάχυνση. Η θέση αυτή, μαζί και με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο εξωστρεφείς και πιο αποτελεσματικούς στις αποφάσεις σας. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 22/12 εχετε και μία μοναδική ευκαιρία να ζήσετε έντονες συναισθηματικές στιγμές με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος και να διαπιστώσετε ποιος πραγματικά είναι εκεί για εσάς.

Υδροχόος: Με όλους τους πλανήτες να συνδιαλέγονται με τα ζώδια της Γης και της Φωτιάς, οι Υδροχόοι μοιάζετε ανεπηρέαστοι από το πλανητικό σκηνικό. Ωστόσο τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στο Σκορπιό και δημιουργεί προκλήσεις επικοινωνίας ειδικά στον τομέα της εργασίας. Ζητήματα που αφορούν την υγεία σας και γενικότερα την καθημερινότητά σας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας με την Πανσέληνο στον καρκίνο στις 22/12. Στο κοινωνικό σας κομμάτι ωστόσο υπάρχει έντονη κινητικότητα, η οποία θα μπορούσε να πάρει και τη μορφή μιας νέας σημαντικής γνωριμίας ή συνεργασίας με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7/12.

Ιχθύες: Ο Άρης  φέτος βρίσκεται στο ζώδιό σας πολύ πριν τον Ήλιο σας, γεγονός που στρώνει ένα γόνιμο έδαφος για διεκδικήσεις την χρονιά που έρχεται. Το τρίγωνο Άρη/Πανσελήνου στις 22/12, υποστηριζόμενο και από τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, σας οδηγεί σε υψηλά επίπεδα δημιουργικότητας, αλλά επηρεάζει πολύ έντονα και τα αισθηματικά σας, τα οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε μία γενικότερη ρευστότητα. Με Ερμή σε ορθή πια πορεία από 6/12 και Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7, νέοι δρόμοι ανοίγονται  στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα σπουδών και ταξιδιών.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus