22 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 15:44

Το Ζώδιο του Μήνα – Τοξότης

Τελευταίες εβδομάδες πριν τη λήξη του έτους, κι ο Ήλιος μπαίνει στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου, για να εστιάσει το ενδιαφέρον μας στις σπουδές, τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό, αλλά και τα υψηλότερα ιδανικά μας, την ιδεολογία μας, τη γενικότερη κοσμοθεωρία μας.

Η φετινή είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη που μαζί της τονίζει όλα τα παραπάνω θέματα προκύπτει υπό την σκιά του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος αναδρόμησε στον Τοξότη ήδη από τις 17/11. Αν λοιπόν σταθούμε στη συμβολική χροιά ενός ανάδρομου Ερμή, το ξεκίνημα στη φετινή ηλιακή χρονιά των Τοξοτών ανοίγει αυλαία σε χαμηλότερους τόνους.

Ενώ δηλαδή είναι στη φύση του Τοξότη να κάνει θεαματικές κινήσεις με υπέρμετρο ενθουσιασμό και αρκετό ρίσκο, το επόμενο διάστημα θα κάνει τη διαφορά και θα προβάλλει ένα πιο εσωτερικό κομμάτι των εκπροσώπων του ζωδίου. Το κομμάτι αυτό περιλαμβάνει αρκετή περισυλλογή αλλά και αναθεώρηση πεποιθήσεων και αποφάσεων, γεγονός που μπορεί να περιορίσει την εξωστρέφειά τους αλλά και την προδιάθεσή τους να τολμήσουν ακραία πράγματα.

Ωστόσο η πιο σημαντική παράμετρος της φετινής χρονιάς για τους Τοξότες είναι ο Δίας στο ζώδιό τους, ο οποίος είναι κι ο κυβερνήτης τους. Αν μη τι άλλο, η εύνοια του Δία θα είναι πολύτιμος αρωγός σε όλους τους στόχους τους, προσωπικούς, οικονομικούς, επαγγελματικούς, και γενικότερα σε οτιδήποτε θέλουν να ξεκινήσουν μία επένδυση. Θεωρητικά, η χρονιά για τους Τοξότες, παρά την υποτονική ατμόσφαιρα της εκκίνησης, πρόκειται για μια χρονιά-υπερπαραγωγή, όπου και το πιο αδύνατο φαντάζει δυνατό κι εφικτό.

Κι ενώ η ροπή των Τοξοτών στην υπερβολή είναι κάτι το πολύ συνηθισμένο, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά – έχοντας πολύ πρόσφατη στο ενεργητικό τους μια τριετία με τον Κρόνο στο ζώδιό τους (2015-2017), έχουν περάσει αλλεπάλληλα τεστ ντράιβ στο διάστημα αυτό που τους έχουν ωριμάσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Εάν λοιπόν οι Τοξότες κατάφεραν να επιβιώσουν τα δύσκολα μαθήματα του Κρόνου, είναι πλέον πανέτοιμοι να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα δώρα του κυβερνήτη τους Δία και να γυρίσουν ολοκαίνουρια σελίδα στη ζωή τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών τους και στην αύξηση των πόρων τους.

Αν ωστόσο υπάρχει κάτι στο οποίο πρέπει να δώσουν προσοχή, αυτό είναι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Παρά το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας είναι ήδη πολλά χρόνια στο ζώδιο των Ιχθύων (από το 2010), με το Δία να σχηματίζει τώρα τετράγωνο μαζί του, τα εμπόδια ή και τα μπερδέματα στον οικογενειακό τομέα θα είναι ιδιαίτερα ενεργά.

Εν γένει, το οικογενειακό τοπίο παραμένει αρκετά θολό για τους περισσότερους Τοξότες, και θα χρειαστεί πολλή προσοχή στο ξεκαθάρισμά του, ειδικά επειδή ο Δίας έχει την τάση να μεγενθύνει καταστάσεις αλλά κι ο Ποσειδώνας να μπερδεύει. Επομένως, ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να καθυστερήσουν να βρουν τη λύση τους.

Τέλος, έναν ακόμη τομέα τον οποίο οι Τοξότες πρέπει να χειριστούν με μεγάλη σοβαρότητα είναι αυτός της εργασίας, όπως και τους τομείς των συναδελφικών σχέσεων, των καθημερινών τους συνηθειών και της υγείας. Ριζικές αλλαγές προβλέπονται σε όλους αυτούς τους τομείς, κι ευνοείται πολύ η υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής και συνηθειών, προκειμένου να βελτιωθεί η καλή φυσική τους κατάσταση.

Χρόνια τους πολλά!

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr