10 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 00:00

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Νοέμβριο

Κριός: Αν και τυπικά με το Νοέμβριο κλείνει το 2018, με την επιστροφή του Ουρανού στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σας στις 7/11, ανοίγουν αιφνίδια ξανά κεφάλαια στη ζωή σας που είτε είχαν τελειώσει απότομα είτε είχαν αφήσει ένα παράθυρο ανοιχτό σε αλλαγές. 

Οι ανατροπές αυτές θα αφορούν προσωπικούς σας στόχους αλλά και πράγματα που ξεκινήσατε πριν από οκτώ περίπου χρόνια και κόντευαν να κλείσουν εντελώς τον κύκλο τους. Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα οικονομικά σας, με ανάκαμψη που θα προκύψει με την Αφροδίτη σε ορθή τροχιά από τις 16/11. Σπουδές, εμπορικές συναλλαγές και μετακινήσεις ευνοούνται με την Πανσέληνο στις 23/11, αν και θα χρειαστεί προσοχή στη λεπτομέρεια με Ερμή ανάδρομο από 17/11.

Ταύρος: Δυναμικός μήνας για τους Ταύρους ο Νοέμβριος, μιας και ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη επιστρέφει στην κανονική της πορεία στις 16/11. Αυτό σημαίνει αφενός ότι τα οικονομικά σας θα μπουν σε ανοδική τροχιά, αφετέρου ότι οι σχέσεις σας, προσωπικές κι επαγγελματικές, θα αρχίσουν να κινούνται πιο ομαλά. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 7/11 έχετε μια πολύ καλή - τελευταία για αρκετό καιρό - ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο σε συνεργασίες, τουλάχιστον σε επίπεδο συζήτησης, μιας και με Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη από 17/11 οι οριστικές αποφάσεις δεν είναι για την ώρα επιθυμητές.

Δίδυμοι: Αλλαγή στο αστρολογικό σκηνικό, από τη μια πλευρά με το Δία που μπαίνει ακριβώς απέναντί σας στον Τοξότη στις 9/11 αλλά και με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 23/11. Με αυτές τις δύο τοποθετήσεις το κλίμα στρέφεται και πάλι στην έμφαση των Μεταβλητών ζωδίων στα οποία και ανήκετε. Αυτό σημαίνει ότι νέα, ενδιαφέροντα δεδομένα θεμελιώνονται τόσο στους προσωπικούς όσο και στους συνεργατικούς σας στόχους. Ειδικά με το Δία στον Τοξότη, σηματοδοτειται μία αφετηρία με πολυάριθμες ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα διαρκέσουν για έναν περίπου χρόνο. Από την άλλη πλευρά, με Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη από 17/11 επαναξιολογείτε με νέα ματιά υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος: Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 7/11 ευνοεί τα αισθηματικά σας, στα οποία μπορεί να ξεκινήσει κάτι καινούριο (που όμως θα φανεί αν τελικά ευδοκιμήσει με την επανείσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 3/12). Για την ώρα, η είσοδος του Δία στον Τοξότη στις 9/11 κι η αναδρομή του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 17/11 ρίχνουν όλη τους την ενέργεια στον τομέα της δουλειάς, των καθημερινών υποχρεώσεων αλλά και της υγείας. Η οποιαδήποτε διευθέτηση εκκρεμοτήτων μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη αυτήν την περίοδο, προσπαθήστε όμως να απαλλαγείτε όσο μπορείτε από το στρες και τη σωματική καταπόνηση για να μην φτάσετε τα όρια της εξάντλησης.

Λέων: Η είσοδος του Δία στον Τοξότη στις 7/11 είναι αγγελιοφόρος εξαιρετικών ειδήσεων σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, τη δημιουργικότητα ή τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Από το φετινό Νοέμβριο και για έναν περίπου χρόνο, αναρίθμητες ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη θα βρίσκονται στο δρόμο σας, οπότε δεν έχετε παρά να τις εκμεταλλευτείτε. Μέσα στο ίδιο μοτίβο κινείται και η επιτυχία σας σε σπουδές ή νομικά ζητήματα. Προς το παρόν, με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 7/11, νέα δεδομένα προκύπτουν σε θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον ή μία αλλαγή κατοικίας που βρίσκεται στα σκαριά. Με Ουρανό ανάδρομο από 7/11 αναπάντεχες εκπλήξεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό.

Παρθένος: Πέρα από την είσοδο του Δία στον Τοξότη στις 7/11 που μέλλει να αλλάξει ριζικά τον οικογενειακό τομέα στο ωροσκόπιό σας (πολύ πιθανό με την προσθήκη ενός απογόνου ή την επέκταση της κατοικίας σας μέσα στους επόμενους μήνες), η έμφαση του φετινού Νοεμβρίου λαμβάνει χώρα στις 25/11, με την επιστροφή του Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ορθή πορεία. Αυτή η τοποθέτηση σταδιακά θα βάλει στη θέση τους πολλά θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο. Το ξεκαθάρισμα αυτό θα ενισχυθεί ακόμα πιο δυναμικά με τον Άρη που θα περάσει επίσης στους Ιχθύς στις 16/11 και θα δημιουργήσει ευνοϊκότερες συνθήκες στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ζυγός: Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα, κι από τις 16/11 που επανέρχεται στην ορθή της πορεία ευνοεί εξαιρετικά την οικονομική σας ανάκαμψη αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο προσοχή θα χρειαστεί από τις αρχές κιόλας του μήνα σε αιφνιδιαστικά γεγονότα τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας, μιας κι ο Ουρανός ξαναγίνεται ανάδρομος στην τελευταία μοίρα του Κριού, και φέρνει ανατροπές, αλλαγές κι εκπλήξεις. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 23/11 ευνοούνται σπουδές κι επαφές στο εξωτερικό, παρόλα αυτά προσοχή σε συμφωνίες και συμβόλαια με Ερμή ανάδρομο από 17/11.

Σκορπιός: Αυλαία στο Δία στο ζώδιό σας από 9/11, και μια τελευταία αναλαμπή της γενναιοδωρίας του απέναντί σας είναι η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 7/11. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να προχωρήσετε με κάτι σημαντικό και να ανοίξετε με τόλμη μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Ο Νοέμβριος θα είναι επίσης ένας πολύ ενδιαφέρων μήνας για τα αισθηματικά σας, με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στις 25/11: παρανοήσεις και ασάφειες των προηγούμενων μηνών ξεκαθαρίζουν, και δημιουργείται ένα θετικό κλίμα σε φλερτ, διασκέδαση και δημιουργικότητα. Με την επιστροφή του Ουρανού στον Κριό (7/11), προσοχή σε θέματα υγείας.

Τοξότης: Ο Δίας στο ζώδιό σας για έναν χρόνο από τις 9/11, κι έτσι ξεκινάει για εσάς μια «χρυσή» εποχή με τεράστιες δυνατότητες επέκτασης και αυτοβελτίωσης. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό σας την πολύτιμη εμπειρία από τις δυσκολίες του Κρόνου έναν χρόνο πριν, το κλείσιμο του 2018 σας βρίσκει έτοιμους να κάνετε ένα ολοκαίνουριο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πολύ ενδεικτική ως προς αυτό θα είναι η Πανσέληνος του μήνα στις 23/11, η οποία ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Επιπλέον, με τον Ερμή ανάδρομο (και πάλι στο ζώδιό σας από τις 17/11), δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται για σοβαρές αποφάσεις. Εκπλήξεις και ανατροπές με Ουρανό πίσω στον Κριό από τις 7/11.

Αιγόκερως: Η είσοδος του Δία στον Τοξότη στις 9/11 εγκαινιάζει μία περίοδο ψυχολογικής προετοιμασίας για εσάς τους Αιγόκερους, με την έννοια ότι προλειαίνει το έδαφος για την είσοδό του στο ζώδιό σας στις αρχές Δεκέμβρη του 2019. Μέχρι τότε, κι ενώ βιώνετε τις αυξημένες απαιτήσεις του Κρόνου τόσο στη δουλειά όσο και στις σχέσεις σας, έχετε όλο το χρόνο να σκεφτείτε σε ποια πεδία θα θέλετε να στρέψετε τους στόχους σας στο τέλους αυτού του έτους, ούτως ώστε να υλοποιήσετε φιλόδοξα σχέδια. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 7/11 ευνοεί πολύ κοινωνικές συναναστροφές και ομαδικά πρότζεκτ, ενώ με τον Ουρανό ανάδρομο (επίσης στις 7/11), αλλαγές στο οικείο ή οικογενειακό σας περιβάλλον.
 

Υδροχόος: Μετά από σταθερή παραμονή πολλών εβδομάδων, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σας ατις 16/11, οπότε έχετε στη διάθεσή σας όλο το προηγούμενο διάστημα για να εξακολουθήσετε να διεκδικείτε πολύ δυναμικά τα θέλω σας. Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο Ζυγό από τις 16/11 θα σας επιτρέψει να ανακάμψετε οικονομικά αλλά και να προωθήσετε σχέδια που αφορούν σπουδές ή επαφές με το εξωτερικό. Επιπλέον, η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23/11 ευνοεί αισθηματικά κι ατομικούς στόχους, οπότε γενικότερα ο Νοέμβριος εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός για εσάς σε όλα τα πεδία δράσης. Με ανάδρομο Ερμή από 17/11, προσοχή σε συμφωνίες και συνεννοήσεις με διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Ιχθύες: Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας επιστρέφει στην ορθή του πορεία στις 25/11, κι αυτό σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και την πίστη σας στον εαυτό σας, πράγματα που φαίνεται να είχατε κάπως απωλέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 7/11 ευνοεί πολύ ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, ενώ ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 16/11 σας κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στο να πετύχετε τους στόχους σας. Με τον Ερμή στον Τοξότη ανάδρομο από τις 17/11 ωστόσο, προσοχή σε θέματα που αφορούν επαγγελματικές συμφωνίες ή αποφάσεις, μιας και το τοπίο θα εξακολουθήσει να παραμένει αρκετά θολό.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus