08 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 01 Οκτώβριος 2018 08:02

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Οκτώβριο

Κριός: Αρκετά μακριά πλέον από τις εκλείψεις του καλοκαιριού, ο Οκτώβριος φέρνει για εσάς μία Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 9/10, η οποία σας προετοιμάζει για νέες σχέσεις και συνεργασίες με πολλές υποσχέσεις.

 Από την άλλη πλευρά, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν τα οικονομικά σας (ειδικά ό,τι αφορά συναλλαγές με τρίτους, τράπεζες, επενδύσεις, δάνεια κτλ) μιας και η Αφροδίτη, σε ανάδρομη πια πορεία στο Σκορπιό από τις 5/10, θα φέρει αρκετές ανατροπές στους τομείς αυτούς ή θα αφήσει εκκρεμότητες που κατά πάσα πιθανότητα δε θα κλείσουν πριν από τις αρχές Δεκέμβρη. Ανατροπές και εκπλήξεις στα οικονομικά να περιμένετε και με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 24/10, κι είναι πιθανή και μια αλλαγή κατοικίας.

Ταύρος: Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 24/10, κι ο Οκτώβριος αποδεικνύεται για εσάς ο πιο σημαντικός μήνας του 2018, μιας και σας φανερώνει όλο το δυναμικό σας ολοκληρώνοντας κύκλους πραγμάτων. Θέματα που αφορούν το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες παρουσιάζουν ραγδαίες εξελίξεις, οι οποίες εντείνονται και με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 24/10. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ωστόσο μπορεί να παρουσιάσει εμπόδια ή κάποια μπερδέματα στη σχέση σας με κοντινούς σας ανθρώπους ως και τις αρχές Δεκέμβρη. Γενικά, προσέξτε τις ακρότητες και μη βιαστείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

Δίδυμοι: Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις, οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, αλλά και θέματα υγείας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τον Οκτώβριο, ειδικά με την Αφροδίτη που μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό από τις 5/10 ως και τις 15/11. Σε όλο αυτό το διάστημα μπορεί να νιώσετε επιπλέον πίεση και στρες ή να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ωστόσο συμπαράσταση δέχεστε από τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 9/10, η οποία ευνοεί τη δημιουργικότητά σας και σας εμπνέει ώστε να θέσετε νέους ατομικούς στόχους. Θα χρειαστείτε υπομονή κι επιμονή, αλλά και προσπάθεια να επικεντρωθείτε σε αυτά που κάνετε χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια δεξιά κι αριστερά.

Καρκίνος: Τα αισθηματικά σας έχουν την τιμητική τους αυτόν τον μήνα, ειδικά εάν η σχέση σας είναι σε πρώιμο στάδιο ή απλά στα σκαριά. Τρεις πλανήτες στο Σκορπιό (Δίας, Ερμής και Αφροδίτη, αλλά κι ο Ήλιος από τις 23/10), θα φροντίσουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσετε στιγμές με πάθος και ένταση. Κάποιες επιπλοκές μπορεί να προκύψουν με την Αφροδίτη ανάδρομη από τις 5/10, οι οποίες μπορεί να σας αναγκάσουν να επαναξιολογήσετε μερικά πράγματα. Ξεκάθαρη εικόνα πάντως θα έχετε αρχές Δεκέμβρη. Εκπλήξεις από φίλους με την Πανσέληνο στις 24/10.

Λέων: Η κινητικότητα του Οκτώβρη λαμβάνει χώρα στα σταθερά ζώδια, με Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό (5/10) και Πανσέληνο στον Ταύρο (24/10). Οι εξελίξεις αυτές σας επηρεάζουν άμεσα και αφορούν οικογενειακά κι επαγγελματικά ζητήματα αντίστοιχα. Στον τομέα της οικογένειας ενδέχεται να υπάρξουν προστριβές ή και θέματα που ξεπροβάλλουν από τα παλιά. Οι ισορροπίες ανακτώνται αρχές Δεκέμβρη, και πιθανώς τα πράγματα μέχρι τότε να έχουν μπει σε μία σειρά. Με την Πανσέληνο από την άλλη πλευρά, ακριβώς επειδή θα έρθει σε σύνοδο και με τον Ουρανό, εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και νέες ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας. Προσέξτε την αδιαλλαξία σας.

Παρθένος: Ένας αρκετά ευνοϊκός μήνας για εσάς ο Οκτώβριος, καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 24/10 στον Ταύρο σας ανοίγει δρόμους για κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά ταξίδια, επεκτείνοντας τους ορίζοντές σας. Το στοιχείο της έκπληξης ή της ανατροπής επίσης δε θα λείψει από το μενού, κι αυτό εξαιτίας της συνόδου που θα κάνει η Πανσέληνος με τον Ουρανό, των πλανήτη των αλλαγών. Κατά τ’άλλα, προσοχή στην επικοινωνία σας με Αφροδίτη ανάδρομη από 5/10, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος αλλά και αρκετό παρασκήνιο.

Ζυγός: Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 9/10, κι ένα νέο πεδίο ευκαιριών ανοίγει όσον αφορά τους προσωπικούς σας στόχους. Παρά το γεγονός ότι οι πλανητικές επιρροές του μήνα δεν αφορούν άμεσα το ζώδιό σας (Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό στις 5/10, Πανσέληνος στον Ταύρο στις 24), θα υπάρχει μια γενικότερη δυσκαμψία στις σχέσεις και την επικοινωνία. Ωστόσο η παραμονή του Άρη στον Υδροχόο διατηρεί τη διεκδικητικότητά σας σε υψηλά επίπεδα, και μπορείτε να δημιουργήσετε και – γιατί όχι; - να ερωτευτείτε. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας προς το τέλος του μήνα.

Σκορπιός: Ερμής και Ήλιος στο ζώδιό σας (10/10 και 24/10 αντίστοιχα) σας εφοδιάζουν με το χάρισμα της λάμψης και της επικοινωνίας καθ’όλη τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων. Ιδιαίτερα χαρακτηριστική και η επίδραση της Αφροδίτης στο Σκορπιό, η οποία γίνεται ανάδρομη στις 5/10 και θέτει σε δοκιμασία όλες τις σημαντικές σας σχέσεις. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 24/10 σε σύνοδο και με τον Ουρανό ενδέχεται να φέρει μεγάλες εκπλήξεις αι ανατροπές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Εκμεταλλευτείτε τον Οκτώβριο για να δικεδικήσετε τα δικαιώματά σας.

Τοξότης: Το βασικό χαρακτηριστικό του μήνα για εσάς τους Τοξότες θα είναι κάποιες ημιτελείς καταστάσεις λίγο πριν να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, μιας και με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό από τις 5/10 θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε επαναδιαπραγμάτευση. Προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε ενδεχομένως και σε θέματα υγείας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 24/10 η η οποία, επειδή θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα δημιουργήσει εκπλήξεις και αιφνίδια γεγονότα γενικότερα στην καθημερινότητά σας. Δυναμικοί εμφανίζεστε στο κομμάτι των διεκδικήσεων με τη βοήθεια του Άρη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Αιγόκερως: Ιδιαίτερα δυναμικός ο Οκτώβριος, σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι νέο επαγγελματικά με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (9/10), αλλά και να γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας σε σχέση με τους ατομικούς σας στόχους με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 24/10. Το στοιχείο της έκπληξης επίσης δε θα λείψει προς το τέλος του μήνα, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες που μπορεί να κρύβονται πίσω από απλά, καθημερινά γεγονότα. Η έμφαση του μήνα βρίσκεται στο κοινωνικό σας προφίλ, καθώς με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό από τις 5/10 επανεξετάζετε σχέσεις και συνεργασίες με φίλους.

Υδροχόος: Σταθερά στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, ο Άρης εξακολουθεί να σας κάνει εύστοχους και αποτελεσματικούς στις ατομικές σας διεκδικήσεις. Αυτές ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 9/10, η οποία ευνοεί ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές, αλλά και νέα, φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Εντάσεις και αντιπαραθέσεις δε θα λείψουν στον τομέα της δουλειάς από τη στιγμή που η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στο Σκορπιό στις 5/10, όπου θα πρέπει να κάνετε διαπραγματεύσεις τόσο στον τομέα των συναδελφικών σας σχέσεων όσο και στο οικονμικό κομμάτι. Εκπλήξεις και ανατροπές σε οικογενειακά θέματα με Πανσέληνο στις 24/10.

Ιχθύες: Αν και ο Οκτώβριος μπορεί να έχει για εσάς αρκετές προστριβές με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 24/10, γενικότερα ο μήνας είναι ευνοϊκός, κυρίως σε θέματα σπουδών, ταξιδιών αλλά και υλοποίησης σχεδίων. Αυτό συμβαίνει εξατίας της συσσώρευσης πλανητών στο Σκορπιό (Ήλιος, Δίας, Ερμής, Αφροδίτη). Εάν ωστόσο είστε σε διαπραγματεύσεις για μια νέα συνεργασία, μη βιαστείτε να την υλοποιήσετε πριν τις αρχές Δεκέμβρη, διότι η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό από 5/10 απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια σε όλες σας τις σχέσεις. Το ίδιο θα χρειαστεί και στα οικονομικά.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus