01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 18:37

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Αύγουστο

Κριός: Καθώς ο Αύγουστος προχωρά, η εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και η ανάγκη σας για προσωπική προβολή γίνονται όλο και πιο αισθητές.

Το κλειδί και στα δύο τον μήνα αυτόν είναι οι κοινωνικές επαφές και οι συνεργασίες με άτομα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Ο Άρης ως κυρίαρχος πλανήτης σας στον Υδροχόο θα απαιτήσει ανιδιοτελείς πράξεις και συγκεκαλυμένο προσωπικό συμφέρον εάν θέλετε να πετύχετε τον απώτερο στόχο σας. Ταξίδια και έρωτας ευνοούνται πολύ, ειδικά με τη Νέα Σελήνη/ έκλειψη στο Λιοντάρι (13/8), αλλά και την ορθοδρόμηση του Ερμή (19/8). Μετά τις 23/8 βελτίωση και στα οικονομικά σας.

Ταύρος: Οι βασικοί τομείς που βρίσκονται στο προσκήνιο για εσάς τον Αύγουστο είναι το σπίτι και η οικογένεια, μαζί με κάποια ακόμα ψυχολογικά θέματα. Λόγω του ανάδρομου Ερμή (μέχρι 19/8), επενδύσεις και οικονομικά πλάνα που αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις θα πρέπει να ζυγιστούν πολύ προσεκτικά και καθόλου παρορμητικά. Παρά τα όποια εμπόδια ωστόσο, με Ήλιο και Αφροδίτη στην Παρθένο θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας, κι όσοι βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης θα διαπιστώσετε ότι προχωράει πολύ αισιόδοξα.

Δίδυμοι: Με τον Ήλιο στην Παρθένο προς τα τέλη του μήνα γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι το βάρος της μέριμνάς σας πέφτει στην οικογένεια και στο σπίτι. Εάν ο στόχος τυχαίνει να είναι μια μετακόμιση, αυτή θα είναι προτιμότερο να γίνει μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 19/8. Ωστόσο η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε πολλά διαφορετικά μέτωπα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να αφήσετε στη μέση πράγματα ανολοκλήρωτα. Γενικότερα, παρά και την έκλειψη στο Λέοντα στις 13/8, ο Αύγουστος είναι για εσάς ένας μήνας αρκετά στατικός σε όλους τους τομείς και τα πράγματα λίγο-πολύ μένουν ως έχουν.

Καρκίνος: Ενώ γενικότερα ο Αύγουστος δεν είναι ιδιαίτερα ενισχυτικός ως προς τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά σας φαίνεται να γνωρίζουν μια απρόσμενη άνθηση από αυξημένα έσοδα, ειδικά με την έκλειψη στο Λέοντα (11/8). Ωστόσο οι αλλεπάλληλες εκλείψεις από τον προηγούμενο μήνα είναι πιθανό να σας έχουν δημιουργήσει μια συναισθηματική αστάθεια αλλά και μια συνεχώς μεταβαλλόμενη διάθεση. Προσπαθείστε να πορευτείτε με γνώμονα τη λογική και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το πώς μπορεί να νιώθουν οι άλλοι για εσάς. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 26/8 ευνοεί τα σχέδιά σας, ειδικά εάν περιλαμβάνουν και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Λέων: Η Νέα Σελήνη αυτού του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 13/8 και συνοδεύεται από έκλειψη, την τρίτη κατά σειρά του φετινού καλοκαιριού. Ταυτόχρονα ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι και τις 19/8. Από κάθε άποψη λοιπόν όλα τα φώτα είναι στραμμένα προς εσάς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το πώς θα διαχειριστείτε την ένταση αυτή εξαρτάται κατά πολύ από τις σωστές κινήσεις σας. Για παράδειγμα, όσο ο Άρης παραμένει ανάδρομος στον Υδροχόο (26/8) καλό θα ήταν να μην πάρετε τελειωτικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν το γάμο, τη σχέση ή τις συνεργασίες σας.  Επίσης προσοχή θα χρειαστούν και τα επαγγελματικά σας με τον Ουρανό που γυρνάει ανάδρομος στις 7/8, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.

Παρθένος: H Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τον προηγούμενο μήνα κι ως τις 6/8 φροντίζει στο μέγιστο τα οικονομικά σας, οπότε και με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/8 δεν έχετε παρά να προχωρήσετε στις σωστές επενδύσεις. Επίσης, με την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 19/8 καταστάσεις που έμειναν ανολοκλήρωτες λίγο πριν το τέλος ή εσείς δεν μείνατε ευχαριστημένοι από την κατάληξή τους, αναδιαμορφώνονται και κλείνουν οριστικά τον κύκλο τους. Αυτό άλλωστε είναι για εσάς και το μήνυμα της έκλειψης στο Λέοντα στις 11/8: δώστε το τέλος που επιθυμείτε. Τέλος, με Ουρανό ανάδρομο από 7/8 ανατροπές σε ταξίδια, σπουδές και μακροπρόθεσμα σχέδια.

Ζυγός: Θεωρητικά η έκλειψη στον Υδροχόο στις 27/7 έδωσε μια νέα ώθηση στα αισθηματικά σας και ενίσχυσε τόσο τη δημιουργικότητα όσο και τις δυνατότητες να εκφράσετε τα θέλω σας ανεμπόδιστα. Το βασικό σκηνικό για εσάς μέσα στον Αύγουστο (ειδικά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 19/8) είναι ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης σας με φίλους και συνεργάτες, ειδικά εάν τον προηγούμενο καιρό υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις. Ακόμα πιο γρήγορα πρόκειται να κυλήσουν τα πράγματα από τις 26/8 και μετά με τον Άρη επίσης σε ορθή πορεία, ειδικά στον τομέα των αισθηματικών και των προσωπικών σας φιλοδοξιών.

Σκορπιός: Μέχρι στιγμής το καλοκαίρι έχει εμφανίσει αρκετές δυσκολίες αλλά και βαριά διάθεση για εσάς τους Σκορπιούς, ειδικά με την πιο πρόσφατη έκλειψη στον Υδροχόο στις 27/7, η οποία έφερε στο φως θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, όπως και βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα που πηγάζουν από παιδικές ανασφάλειες. Η τρίτη (και τελευταία) κατά σειρά έκλειψη στο Λιοντάρι στις 11/8 ολοκληρώνει τον κύκλο των δυσκολιών, επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά σας κι απαιτεί από εσάς όλη σας την αφοσίωση για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Με Ουρανό ανάδρομο από 7/8 ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Τοξότης: Έκλειψη στο Λέοντα στις 11/8, και τα δημιουργικά σας ταλέντα στο απόγειό τους αυτόν τον μήνα, με μία έντονη διάθεση να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και να κάνετε και κάτι όμορφο, όπως ένα ταξίδι αναψυχής, να γράψετε ένα βιβλίο ή απλά να απολαύσετε αμέριμνες στιγμές. Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 26/8 πολλές ζυμώσεις γίνονται στον τομέα της οικογένειας, όπου θέματα ζητούν λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος στην Παρθένο από 23/8 ζητά οργάνωση και μεθοδικότητα στα πράγματα εάν θέλετε χειροπιαστά αποτελέσματα. Από 7/8 κι έπειτα με Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο προσέξτε λίγο τον τομέα της υγείας.

Αιγόκερως: Οι εκλείψεις του φετινού καλοκαιριού σας έχουν αφήσει σχετικά ανεπηρέαστους, παρά το γεγονός ότι η πρώτη που συντελέστηκε στον Καρκίνο στις 13/7 φαίνεται να κινητοποίησε πολύ το συναισθηματικό σας κομμάτι και να ανέδειξε θέματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Αυτόν τον μήνα, με έκλειψη κι Ερμή στο Λιοντάρι (ειδικά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από 19/8) ζητήματα που αφορούν κληρονομιές, οφειλές σε εφορίες, διαχείριση οικονομικών πόρων μαζί με άλλα άτομα μπαίνουν σε μία διαφορετική λογική, πιο ξεκάθαρη αλλά και πιο λειτουργική σε βάθος χρόνου. Ευνοϊκός ο μήνας για τα αισθηματικά σας από 7/8 και μετά.

Υδροχόος: Η έκλειψη του προηγούμενου μήνα έγινε στο ζώδιό σας (27/7) και πιθανόν να άφησε ένα χαρακτηριστικό στίγμα σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Η εικόνα έρχεται να συμπληρωθεί με την έκλειψη αυτού του μήνα στις 11/8 στο Λιοντάρι, η οποία θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με τους άλλους. Το γενικότερο πλαίσιο λοιπόν αυτού του καλοκαιριού είναι καθοριστικά γεγονότα που αφορούν εσάς και τους άλλους σε μια ευρεία κλίμακα, πχ έναν γάμο ή μια πολύ σημαντική συνεργασία με σημαντικές εξελίξεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 7/8 βοηθάει τα οικονομικά σας και δίνει δυνατότητες για επέκταση.


Ιχθύες: Μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων εκλείψεων από τα μέσα του καλοκαιριού, ο Αύγουστος κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 26/8, απαλύνοντας κάπως πιθανές ανωμαλίες που προέκυψαν και με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 19/8. Το ιδανικό για εσάς θα ήταν να πορευτείτε με βάση τη διαίσθησή σας και να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματα δράσης σας μόλις ορθοδρομήσει και ο Άρης από τις 27/8 κι έπειτα. Έτσι, το φθινόπωρο θα σας βρει δραστήριους και έτοιμους να διεκδικήσετε δυναμικά τους στόχους σας με άμεσα αποτελέσματα. Προσοχή στην επικοινωνία σας γύρω στις 7/8 που ο Ουρανός γυρνάει ανάδρομος στον Ταύρο για τυχόν διαμάχες ή παρεξηγήσεις.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus