01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Κυριακή, 01 Ιούλιος 2018 18:00

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούλιο

Κριός: Θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι είναι το βασικό κομμάτι που θα απασχολήσει του Κριούς ολόκληρο τον Ιούλιο, ειδικά με την έκλειψη στον Καρκίνο στις 13/7. 

Αυτός ο ευαίσθητος τομέας - που συμπεριλαμβάνει και συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος - θα κάνει μια επανεκκίνηση, βγάζοντας στην επιφάνεια υποθέσεις που εκκρεμούν ή δίνοντας την αφορμή για αλλαγές, από αναθεώρηση των δεδομένων που υπάρχουν ήδη μέχρι και μια αλλαγή κατοικίας. Τα επαγγελματικά βρίσκονται κι αυτά σε μεγάλες ζυμώσεις από την Πανσέληνο που προηγήθηκε στις 28/6 στον Αιγόκερω, και μένει τώρα να δοθεί βοήθεια ή υποστήριξη από φίλους. Ειδικά με τη δεύτερη έκλειψη του μήνα στον Υδροχόο στις 27/7, η βοήθεια που προέρχεται από κοινωνικές ομάδες είναι εξόχως σημαντική, με αποτελέσματα που θα φανούν πιο καθαρά στο μέλλον.

Ταύρος: Μήνας «φωτιά» για τους Ταύρους ο φετινός Ιούλιος, μιας και οι θέσεις πλανητών σε όλα τα Σταθερά Ζώδια δημιουργούν έντονη κινητικότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινής σας δράσης. Πιο συγκεκριμένα,  η έκλειψη στον Υδροχόο στις 27/7 τετραγωνίζει τον Ουρανό στο ζώδιό σας και δημιουργεί εντάσεις και συναισθηματικές εκρήξεις. Ταυτόχρονα, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού δε θα λείψουν και οι διαμάχες με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος, αλλά κι αποκαλύψεις ή απρόσμενες ειδήσεις. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε αυτό το σκηνικό προς όφελός σας εάν θέσετε αποφασιστικά τους δικούς σας όρους και κάνετε μια δυναμική διαπραγμάτευση. Ο επαγγελματικός τομέας απαιτητικός, αλλά και με ευκαιρίες για διεκδικήσεις.

Δίδυμοι: Η έκλειψη στον Υδροχόο στις 27/7 (μαζί και με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο) επισφραγίζει εξελίξεις που περιμένατε σε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας και σας δείχνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πού βρίσκονται τα πράγματα. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο μπορείτε να οργανώσετε κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ξεκινήσετε σπουδές σε κάποιον τομέα που σας ενδιαφέρει. Γενικά, οτιδήποτε έχει να κάνει με πνευματικές ανησυχίες το μήνα αυτό ευνοείται κι ενισχύεται. Μεγάλες αλλαγές κι ελπιδοφόρα ξεκινήματα γίνονται επίσης και στον τομέα των οικονομικών με την ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 13/7, όπου μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας αλλά και νέους πόρους εσόδων.

Καρκίνος: Ο πιο κρίσιμος μήνας του 2018 για εσάς ο Ιούλιος, σας φέρνει σε ένα κρεσέντο συναισθημάτων με την έκλειψη της Νέας Σελήνης στις 13/7. Όλα τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας και το σπίτι σας (ειδικά εάν επίκειται κάποιο θέμα μετακόμισης) είναι σε αναβρασμό. Από τώρα και για έναν χρόνο θα προσπαθήσετε να κάνετε μια νέα αρχή στους τομείς αυτούς αλλά ταυτόχρονα και νέα γεγονότα αλλάζουν το ήδη υπάρχον σκηνικό. Πιθανές εντάσεις ωστόσο μπορεί να προκύψουν με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 27/7. Προσοχή σε οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τράπεζες, εφορία, κτλ. Δυσκολίες στα οικονομικά και με τον Άρη στον Υδροχόο, που πολλές φορές περιπλέκει τα πράγματα.

Λέων: Το καλοκαίρι προχωράει στο κορυφαίο του σημείο για εσάς με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας αλλά και τον Ήλιο στις 23/7, συνδυασμός που ευνοεί κυρίως οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Κοινός παρονομαστής και των δύο είναι ωστόσο ο Ερμής στο Λέοντα, ο οποίος άλλωστε θα σκιαγραφήσει το βασικό επικοινωνιακό μοτίβο του φετινού καλοκαιριού, καθώς από τη μια πλευρά θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη, και θα γυρίσει και ανάδρομος στις 25/7. Το βασικό αίτημα αυτού του Ερμή είναι να επικοινωνήσει προς τον έξω κόσμο τα ταλέντα σας, τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητά σας. Συνεπώς μπορείτε κάλλιστα να αναδείξετε πτυχές τους εαυτού σας σε όλο τους το μεγαλείο και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 27/7 θα φέρει στην επιφάνεια θέματα με σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος: Ο εκρηκτικός συνδυασμός Ουρανού-Κρόνου σε Ταύρο και Αιγόκερω αντίστοιχα φροντίζει και τον μήνα αυτό να υπάρχουν θετικές αλλαγές σε αισθηματικά αλλά και σε σχέδια και επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό. Η χημεία αυτών των δύο πλανητών λειτουργεί ως πολύτιμο εργαλείο για να προχωρήσετε αποτελεσματικά με όλα τα σχέδιά σας, ανεξάρτητα από τη δυσκολία τους. Ωστόσο το θέμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας τον Ιούλιο είναι κατά πρώτο λόγο ο τομέας της υγείας, καθώς με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 27/7 αναδύονται τυχόν αδυναμίες ή άγχη που έχετε για καιρό παραμελήσει. Πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση λαμβάνετε από φίλους και συνεργάτες, ειδικά με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 13/7, που ανοίγει πόρτες προς τους ανθρώπους των κοινωνικών συναναστροφών σας.

Ζυγός: Με οποιονδήποτε τρόπο κι αν έχετε αποφασίσει να περάσετε τις φετινές σας διακοπές, το σίγουρο είναι ότι μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει να ξεχάσετε τον όρο «ισορροπίες». Με δύο εκλείψεις (επάνω στη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 13/7 και με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 27/7), τίποτε δεν είναι δεδομένο – αντιθέτως, όλα τα γεγονότα λειτουργούν σαν τα φύλλα μιας τράπουλας που συνεχώς ξαναμοιράζεται. Οι τομείς της δράσης σας που επηρεάζονται περισσότερο είναι των συνεργασιών και των συμμετοχών σας σε ομάδες, αλλά και των αισθηματικών και της δημιουργικότητάς σας. Τα ερεθίσματα ποικίλλα, με έμφαση και σε ζυμώσεις στις συνεργασίες, όπου με τον Ερμή ανάδρομο στο Λέοντα από τις 26/7 θα πρέπει να προσέξετε πολύ την επικοινωνία με συνεργάτες αλλά και την σαφήνεια των πληροφοριών που ανταλλάσσετε.

Σκορπιός: Η στήριξη του Δία στο ζώδιό σας παραμένει δεδομένη και αυτόν τον μήνα, ακόμα και σε φάσεις που νιώθετε μετέωροι ή απογοητευμένοι. Φυσικά με δύο εκλείψεις, ο Ιούλιος δεν είναι και ο ευκολότερος μήνας του χρόνου, ειδικά με την έκλειψη της Πανσελήνου στον Υδροχόο στις 27/7, η οποία φέρνει αναστάτωση σε οικογενειακά θέματα κι εσάς αντιμέτωπους με τετελεσμένα γεγονότα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Ερμής στο Λέοντα (ο οποίος γυρνάει και ανάδρομος στις 26/7), σας κάνει άλλοτε εριστικούς κι άλλοτε υπερβολικά απόλυτους στις πεποιθήσεις σας και στον τρόπο που τις στηρίζετε. Θα σας ωφελούσε μια ψύχραιμη στάση, αλλά και μια τακτική υπομονής, η οποία μέλλει να φέρει αποτελέσματα από το Σεπτέμβρη και μετά.

Τοξότης: Ιδιαίτερα εύφλεκτος μήνας ο Ιούλιος δυναμιτίζει την κατάσταση  στα αισθηματικά σας με Αφροδίτη, Ήλιο και Ερμή στο Λέοντα. Σε γενικές γραμμές μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας με αρκετή δόση ξεγνοιασιάς, ωστόσο με τον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος στις 26/6 θα πρέπει να προσέξετε πού ρισκάρετε και γιατί. Επίσης, μια αισθηματική ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο διάστημα ενδέχεται να σας δείξει καινούρια δεδομένα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες αναθεωρήσεις. Ταυτόχρονα, η επικοινωνία και οι συναλλαγές σας με το άμεσο περιβάλλον σας αποκτάει μεγάλο εκτόπισμα με την έκλειψη της Πανσελήνου στον Υδροχόο στις 27/7, κι ίσως είναι μια ευκαιρία να κάνετε μια κίνηση ματ σε αυτούς τους τομείς.

Αιγόκερως: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 13/7 μαζί με ηλιακή έκλειψη συμβολίζει για εσάς ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η τωρινή χρονική συγκυρία είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που θα μπορούσε δυνητικά να σας οδηγήσει μέσα στον επόμενο χρόνο σε μια νέα σελίδα στη ζωή σας, είτε μέσω μιας ερωτικής σχέσης είτε ενός συνεταιρισμού με πολύ θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα ωστόσο με αυτήν την ευνοϊκή συγκυρία θα πρέπει να δώσετε βάση στις οικονομικές υποθέσεις που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους με την Πανσέληνο στις 27/7. Γύρω σε εκείνη την ημερομηνία στο προσκήνιο θα μπουν οι αξίες σας αλλά και η σχέση σας με τα υλικά αγαθά που έχετε στην κατοχή σας.

Υδροχόος: Δυναμικός και εύφλεκτος ο φετινός Ιούλιος, από τη μια πλευρά φέρνει νέα δεδομένα κι ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες με Αφροδίτη, Ήλιο και Ερμή στο Λέοντα, κι από την άλλη πλευρά ο Άρης στο ζώδιό σας μαζί και με την έκλειψη που συντελείται στο ζώδιό σας στις 27/7 σας κάνει πάρα πολύ μάχιμους και αποτελεσματικούς σε στόχους κι ατομικές διεκδικήσεις. Με Δία στο Σκορπιό, Ουρανό στον Ταύρο και τους προαναφερθέντες πλανήτες στο Λιοντάρι η καθημερινότητα λειτουργεί ενδεχομένως πολύ πιεστικά, δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε στιγμή ότι αυτή είναι μια περίοδος της ζωής σας όπου μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να επιμονή κι αυστηρή στοχοπροσήλωση.

Ιχθύες: Ένα έντονο καλοκαίρι και για εσάς το φετινό, έχει την ευνοϊκή επιρροή της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο στις 13/7 η οποία, μαζί και με την έκλειψη που τη συνοδεύει, ανοίγει δρόμους στον τομέα της δημιουργίας, της αυτοέκφρασης και της εκπλήρωσης προσωπικών επιθυμιών. Ένα φλερτ ή ένα ταλέντο σας που εκφράζεται αυτό το διάστημα μπορεί να είναι η απαρχή σε μια νέα τάξη πραγμάτων, όπου το σημείο αναφοράς να είναι η εκπλήρωση των ονείρων σας. Επίσης, με την Πανσέληνο και τη δεύτερη έκλειψη του Ιουλίου στις 27/7 κλείνουν οριστικά θέματα που βρίσκονταν στο τελικό τους στάδιο και ξεκινάει για εσάς ένας νέος κύκλος πραγμάτων.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus