01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 07:24

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούνιο

Κριός: Ιδανικός μήνας ο Ιούνιος για επικοινωνιακά ζητήματα, ειδικά στις 13/6 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε μια συμφωνία ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, όπως επίσης και για το ξεκίνημα σπουδών. 

Στις 26/6 που ο Άρης γυρνάει ανάδρομος στον Υδροχόο θα πρέπει να προσέξετε τις κοινωνικές σας επαφές – και τις συνεργασίες γενικότερα-, μιας και μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή αντιπαλότητες, όπως και συγκρουόμενα συμφέροντα. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 28/6 ευκαιρίες στα επαγγελματικά.

Ταύρος: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13/6 βοηθάει στην ενίσχυση των οικονομικών σας με κάποια επιπλέον έσοδα. Παράλληλα, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Λέοντα στις 14/6 δημιουργούνται δύο άξονες έντονης δραστηριότητας για εσάς, ένας που αφορά τους ατομικούς στόχους και σχέσεις/συνεργασίες, κι ένας που συνδέεται με οικογενειακά κι επαγγελματικά ζητήματα. Και στους τέσσερις αυτούς τομείς θα χρειαστεί να επιδείξετε πείσμα και υπομονή, καθώς χρειάζεται να ωριμάσουν κι άλλο οι συνθήκες για να δείτε ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 28/6 ευνοοεί ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, όπως και υλοποίηση φιλόδοξων στόχων.

Δίδυμοι: Αδιαμφισβήτητα ο μήνας σας, και λόγω γενεθλίων αλλά και της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας στις 13/6. Αυτό το διάστημα είναι η κατάλληλη εποχή για να θέσετε νέους ατομικούς στόχους για το επόμενο εξάμηνο. Εάν ωστόσο έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό προς τα τέλη του μήνα ή υπάρχουν γενικότερα κάποια φιλόδοξα σχέδια σε εξέλιξη, προσοχή σε αναβολές ή αντιδικίες με Άρη ανάδρομο στις 26/6. Αντιστοίχως, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 28/6 τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με κοντινούς σας ανθρώπους.

Καρκίνος: Ο Ερμής στο ζώδιό σας σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα ντύνει με λόγια σκέψεις και επιθυμίες σας, οι οποίες φαίνεται να αποκτούν σάρκα και οστά με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 28/6. Συναισθηματικά ήδη προετοιμάζεστε για μια καινούρια φάση με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13/6. Δύο σημεία που χρήζουν προσοχής τον Ιούνιο είναι ο ανάδρομος Ποσειδώνας στις 18/6 που πιθανόν θα σας δώσει τη δυνατότητα να σκεφτείτε λίγο πιο σφαιρικά τα μελλοντικά σας σχέδια, αλλά χρειάζετε να βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε την καθαρή εικόνα.. Από την άλλη πλευρά, με τον Άρη ανάδρομο από 26/6, προσοχή σε οικονομικά ζητήματα που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους αλλά και σε εντάσεις στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον.

Λέων: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 14/6 ενισχύει τη γοητεία και την επιρροή σας στους άλλους πολύ πριν τα φετινά σας γενέθλια. Το ίδιο ισχύει και με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα στις 29/6. Ωστόσο το γενικότερο σκηνικό του Ιουνίου έχει αρκετές εντάσεις, ειδικά με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 26/6, που εμφανίζει θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες, αναβολές, υπαναχωρήσεις αλλά και διάσταση απόψεων. Προσοχή θα χρειαστεί και στις 28/6 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, η οποία επηρεάζει τον τομέα της υγείας και απαιτεί να μην παραμελήσετε εξετάσεις ρουτίνας αλλά και πειθαρχεία σε κάποιες θεραπείες ή φροντίδα του σώματος.

Παρθένος: Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 28/6 είναι πολύ υποστηρικτική στη σχέση σας με τα παιδιά σας αλλά και με όλους τους τομείς που αφορούν τη δημιουργικότητά σας. Ωστόσο με την αναδρομή του Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 18/6 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με σχέσεις και συνεργασίες, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Επίσης, με Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο από 26/6 φροντίστε την υγεία και τις καθημερινές σας συνήθειες, ειδικά εάν υπάρχει μία συγκεκριμένη ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσετε. Ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στα επαγγελματικά με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13/6.

Ζυγός: Ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 26/6 φέρνει καθυστερήσεις και ίσως και κάποιες ανατροπές σε μία σχέση που βρίσκεται στο ξεκίνημά της. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψει ξανά κι ένα πρόσωπο από τα παλιά. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να πάρετε τον χρόνο σας και να προβείτε σε αναθεωρήσεις σχετικά με το παρελθόν σας αλλά και τη σχέση σας με τα μέλη της οικογένειάς σας. Τα θέματα αυτά εντείνει ακόμα περισσότερο η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 28/6, και θα χρειαστεί πολλή διπλωματία και προσαρμοστικότητα για να τα αντιμετωπίσετε. Τον Ιούνιο ευνοούνται ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13/6.

Σκορπιός: Εδώ και δεκαπέντε περίπου μέρες βιώνετε μια πρώτη γεύση της αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού, κι έτσι το απροσδόκητο τείνει να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας. Ο Ιούνιος έρχεται να προσθέσει έξτρα αλατοπίπερο στις διάφορες εκπλήξεις, αρχικά με την Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 14/6 που ανεβάζει την ερωτική διάθεση, και στη συνέχεια με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 26/6, ο οποίος υπογραμμίζει θέματα που αφορούν την οικογένεια και απαιτούν αναθεωρημένη δράση. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 28/6, δραστηριοποιείστε με φίλους και κοινωνικές ομάδες, ενώ είναι πιθανόν να προκύψει και μία σημαντική γνωριμία.

Τοξότης: Ήλιος και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας (13/6) ανανεώνουν τις σχέσεις σας με τους άλλους και προσφέρουν ευκαιρίες για κανούριες επαφές στον τομέα αυτό. Προσοχή σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας με Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς από τις 18/6, προς αποφυγή παρανοήσεων και παρεξηγήσεων. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 28/6 «κλείνει» κάποια οικονομικά θέματα αλλά ίσως είναι και η αφορμή για να ανοίξουν ταυτόχρονα κάποια άλλα που σχετίζονται με την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη ζωή σας γενικότερα. Με Άρη ανάδρομο από 26/6 χρειάζεται μετριοπάθεια και διπλωματία στις διεκδικήσεις σας.

Αιγόκερως: Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 28/6, και το κλείσιμο του φετινού Ιουνίου σας βρίσκει έτοιμους να περάσετε στην επόμενη φάση για την υλοποίηση των στόχων σας με μεγαλύτερη σιγουριά κι αυτοπεποίθηση. Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά σας με τον Άρη που γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο από 26/6, ένδειξη ότι πρέπει να κάνετε κράτει στα έξοδα αλλά και μια γενικότερη αναθεώρηση στη διαχείριση των οικονομικών σας. Έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες με τον Ήλιο στον Καρκίνο από 21/6 και με Ερμή στον 7ο οίκο σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Με Ποσειδώνα ανάδρομο από 18/6 η επικοινωνία σας γίνεται πιο συναισθηματική κι η φαντασία σας απογειώνεται.

Υδροχόος: Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας από 26/6 παρατείνει την αστρολογική έμφαση στη δράση σας, την οποία ωστόσο πρέπει να αναπροσαρμόσετε μέσα στο επόμενο διάστημα εάν δε θέλετε να βγείτε εκτός ορίων. Το γενικό κλίμα του φετινού καλοκαιριού για εσάς είναι ότι όλα μπορούν να γίνουν εφικτά, αρκεί να υπάρχει σύνεση και σωστός σχεδιασμός. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13/6 έχετε πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε, ενώ με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 28/6 φροντίστε τα λόγια σας να συνοδεύονται από πράξεις. Με Ποσειδώνα ανάδρομο από 18/6 προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες.

Ιχθύες: Ο Ιούνιος παρουσιάζει για εσάς μεγάλο ενδιαφέρον, πρωτίστως διότι ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας γίνεται ανάδρομος στις 18/6, και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε αντιμέτωποι με τα πρόσφατα γεγονότα ούτως ώστε να αποφασίσετε μέσα στο επόμενο πεντάμηνο τι ακριβώς ζητάτε. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13/6 δημιουργεί κατάλληλες προϋποθέσεις για αλλαγή κατοικίας ή ένα νέο ξεκίνημα με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Τέλος, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 28/6 σας προσφέρει την στήριξη από φίλους κι ευκαιρίες σημαντικών συνεργασιών.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus