01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 07:34

Το Ζώδιο του Μήνα – Δίδυμοι

Ήλιος στους Διδύμους από σήμερα 21/5, και με το προστατευόμενο ζώδιο του Ερμή στις δόξες του προχωράμε με πνευματική εγρήγορση κι όρεξη για νέες αναζητήσεις μέσα στο καλοκαίρι. Ειδικά για τους μαθητές και τους φοιτητές που ξεκινούν τις εξετάσεις τους, η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη όσον αφορά τη διανοητική διαύγεια αλλά και τη δυνατότητα αφομίωσης και κατανόησης πληροφοριών.

Ποια είναι όμως τα γενικότερα δεδομένα για το Μεταβλητό Ζώδιο του Αέρα μέχρι τα επόμενα γενέθλιά του;

Τα καλά νέα ξεκινούν φυσικά από την απομάκρυνση του Κρόνου από τον Τοξότη από τον περασμένο Δεκέμβρη, τοποθέτηση που δημιούργησε δυσκολίες στο γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες των Διδύμων για τρία ολόκληρα χρόνια. Τώρα πια, αφού οι Δίδυμοι πήραν τα αυστηρά μαθήματα του Κρόνου κι έχουν εμπλουτίσει με περισσότερη σοφία τον τρόπο που σχετίζονται, η έμφαση πέφτει στις βαθύτερες αξίες που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις τους. Έτσι, όσες από αυτές έχουν βάθος και πραγματική αξία, την επόμενη τριετία θα είναι και ο ρυθμιστικός παράγοντας της ζωής τους. Επιπλέον φόβοι και θέματα εμπιστοσύνης που τυχόν υπάρχουν θα ξεκαθαρίσουν και θα επαναπροσδιοριστούν.

Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, η έκλειψη του φετινού Ιουλίου στον Καρκίνο στις 20/7 θα μπορούσε ίσως να φέρει μια πολύ καλά ευκαιρία για απόκτηση επιπλέον εσόδων, δίνοντας ταυτόχρονα κι ένα έναυσμα να αξιοποιήσετε την παρουσία του Κρόνου στον 8ο οίκο σας που αφορά επενδύσεις, διαχείριση κοινών πόρων, κληρονομιές, τραπεζικές υποθέσεις κτλ. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η φετινή ηλιακή σας χρονιά θα σας δώσει ευκαιρίες για τη διευθέτηση ενός χρέους ή την τακτοποίηση πολλών μικρών εκκκρεμοτήτων.

Ένα ακόμα στοιχείο που θα προσδώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη φετινή σας χρονιά είναι και η είσοδος του Δία στον Τοξότη αρχές Νοέμβρη. Μέχρι εκείνη την περίοδο, ο Δίας θα σας ευνοεί σε θέματα υγείας και αυτοβελτίωσης, κι από το Νοέμβριο και μετά πολλαπλές ευκαιρίες θα δοθούν στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Στην πραγματικότητα η συγκυρία αυτή θα είναι η εξαργύρωση των προηγούμενων ταλαιπωριών του Κρόνου, με την έννοια ότι το έδαφος έχει ήδη λιανθεί για πολύ γόνιμες και με διάρκεια σχέσεις και συνεργασίες.

Σε γενικότερες γραμμές οι Δίδυμοι αυτή τη χρονιά καλούνται να ασχοληθούν σοβαρά και μεθοδικά με τις συναλλαγές και τις σχέσεις τους, φροντίζοντας να προγραμματίζουν προσεκτικά πριν το κάθε επόμενο βήμα. Πρόκειται για μια χρονιά που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση μακροπρόθεσμων στόχων και φιλοδοξιών.

Χρόνια τους πολλά!


ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus