01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 08:07

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Απρίλιο

Κριός: Όσο ο Ερμής θα παραμένει ανάδρομος στο ζώδιό σας (15/4), τα πάντα φαίνεται να είναι ακινητοποιημένα σε μια θέση αναμονής, η οποία πολύ λίγο συνάδει με την παρορμητική και ενθουσιώδη φύση σας. 

Η αλλαγή στο σκηνικό θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή όχι μόνο με την ορθοδρόμηση του Ερμή, αλλά και με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 15/4, ημερομηνία κατάλληλα να ξεκινήσετε πλέον με αυτοπεποίθηση καινούριες συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, ή να ανανεώσετε τις παλιές. Με τον Άρη σταθερά στον Αιγόκερω τα επαγγελματικά σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, και με την αναδρομή του Κρόνου στις 18/4 θα πρέπει να μελετήσετε με πολύ μεγάλη προσοχή όλα τα δεδομένα στη δουλειά σας.

Ταύρος: Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινάει στις 20/4, και μέχρι τότε ο ανάδρομος Ερμής (ως 15/4) σας κάνει να έχετε ένα εσωτερικό κράτημα αλλά και μία διάθεση πιο χαλαρή, με τάση να εμβαθύνετε περισσότερο στις σκέψεις σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από την άλλη πλευρά, σε τρίγωνο με Άρη, Κρόνο και Πλούτωνα ευνοεί απόλυτα σχέδια που έχουν έναν μακρινό ορίζοντα, ταξίδια και επαφές με εξωτερικό, θεμελίωση σχεδίων για το μέλλον. Επίσης, σας κάνει πιο γοητευτικούς και πρόθυμους να σχετιστείτε με τους άλλους. Στο κομμάτι αυτό βοηθά πολύ κι η Πανσέληνος στο Σκορπιό (30/4), που σας ωθεί να επιλέξετε συντρόφους και συνεργάτες. Εύνοια για τα οικονομικά από τις 25/4 και μετά με την Αφροδίτη στους Διδύμους.

Δίδυμοι: Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ ενδιαφέρων μήνας, ειδικά από τις 15/4 που ο Ερμής μπαίνει σε ορθή πορεία, και σας απελευθερώνει από τα τυχόν μπλοκαρίσματα που δεν σας επέτρεπαν να σχεδιασετε το επόμενο βήμα. Η έμφαση αλλά και η προσοχή σας στρέφεται προς τα οικονομικά, τα οποία πρέπει να διαχειριστείτε με απόλυτη σύνεση και χωρίς επιπόλαιες αποφάσεις. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια ευάλωττη φάση, κι ίσως νιώθετε εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδο. Τα πράγματα θα πάρουν καλύτερη τροπή με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 25/4, όπου οι ατομικοί στόχοι γίνονται πολύ πιο εφικτοί. Προσοχή στο στρες και σε θέματα υγείας με την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 30/4.

Καρκίνος: Ο Απρίλιος είναι από τη μια πλευρά πολύ ευνοϊκός για τη συναναστροφή σας με φίλους, κι από την άλλη αρκετά δύσκολος για τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες: Άρης, Κρόνος και Πλούτωνας στον Αιγόκερω (ειδικά στις αρχές του μήνα) κάνουν σχεδόν αδύνατη την επίλυση των οποιονδήποτε θεμάτων και δημιουργούν εντάσεις και εμπόδια. Ωστόσο με την επιστροφή του Ερμή στην ορθή του πορεία στις 15/4 μαζί και με την Πανσέληνο στον Κριό, παρά τις δυσκολίες υλοποίησης, οι ευκαιρίες και το δυναμικό στη δουλειά βρίσκονται σε ανοδική φάση. Γενικά πάντως, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και την εργατικότητά σας στο υψηλότερο δυνατόν επίπεδο.

Λέων: Η καθημερινότητα με τις αυξημένες απαιτήσεις της και τις τυχόν εκκρεμότητες σκιαγραφούν το γενικότερο σκηνικό του μήνα, καθώς ο Άρης, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας επηρεάζουν τον τομέα αυτόν και προϋποθέτουν μεθοδευμένη δράση και πειθαρχία. Τα αποτελέσματα ωστόσο θα είναι ανταποδοτικά, ειδικά με τον Ερμή στον Κριό σε ορθή πλέον πορεία από τις 15/4, ανοίγοντας το δρόμο για ταξίδια, σπουδές και μακροπρόθεσμα σχέδια. Ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε σε μια αντίστοιχη φάση, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό (επίσης στις 15/4), μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε την υλοποίηση μιας ιδέας για όλα τα παραπάνω, με ενθουσιασμό και τόλμη. Ζητήματα που αφορούν παλιά οικογενειακά θέματα αναδύονται με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30/4.

Παρθένος: Με τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό ως τις 15/4 το βασικότερο πρόβλημα μπορεί να είναι οικονομικό, ειδικά εάν αφορά σκέψεις και δράσεις για μια επένδυση, τη διευθέτηση μιας κληρονομιάς, υποθέσεις με τράπεζες ή εφορίες κτλ. Σε αυτούς τους τομείς υπάρχει μια ατμόσφαιρα αναμονής, η οποία όμως όχι μόνο θα λήξει στα μέσα του μήνα, αλλά θα προσφέρει και νέες δυνατότητες με τη Νέα Σελήνη στον Κριό (15/4). Απλά θα πρέπει να παραμείνετε υπομονετικοί, μιας και η σύζευξη Άρη/Κρόνου/Πλούτωνα τον Απρίλιο θέλει συγκέντρωση, ρεαλισμό και πρακτική σκέψη. Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 30/4 ανακαλύπτετε νέους τρόπυς έκφρασης και διεκδίκησης, κι ευνοούνται οι διάφορες εμπορικές συναλλαγές.

Ζυγός: Με αφετηρία ήδη στον προηγούμενο μήνα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 30/3 έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα όπου οι ανάγκες και οι επιθυμίες φαίνεται να βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα. Ωστόσο με τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό ως τις 15/4 δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνετε το παρακάτω βήμα, ειδικά σε σχέσεις ή συνεργασίες. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε αρκετά μπλοκαρισμένοι από τον σύντροφο ή έναν στενό σας συνεργάτη. Το τοπίο γίνεται λίγο πιο ευνοϊκό με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 15/4, όπου μια σημαντική νέα αρχή μπορεί να συμβεί στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Ωστόσο με Άρη, Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντάσεις και προβλήματα στην οικογένεια θα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 24/4 κάνει τα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα στην αισθηματική σας ζωή, και φυσικά η κινητικότητα αυτή ενισχύεται αφενός και με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 20/4 και βέβαια και με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30/4. Κάτω από αυτό το πρίσμα το γενικότερο κλίμα του μήνα έχει ένταση, πάθος, και πολλές φορές και παρασκήνιο. Η επαφή σας με φίλους και συνεργάτες είναι πολύ καθοριστική τον Απρίλιο, για το λόγο ότι πολλά γεγονότα συμβαίνουν, τα οποία είναι καθοριστικά για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 15/4 τακτοποιούνται ευκολότερα καθημερινές εκκρεμότητες και βελτιώνονται θέματα υγείας.

Τοξότης: Η έμφαση του μήνα είναι στην ψυχαγωγία, τη δημιουργικότητα, την αυτοέκφραση και τον έρωτα, δηλαδή τους πιο ενδιαφέροντες τομείς της ζωής. Μια πιθανή επιστροφή ατόμου από το παρελθόν σας ή μια δημιουργική ενασχόλησή σας το τελευταίο διάστημα θα δείξουν το ακριβές τους νόημα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 15/4. Μαζί και με τη Νέα Σελήνη στον Κριό την ίδια ακριβώς ημέρα κάτι φρέσκο ξεκινάει στους παρπάνω τομείς, κι εξαρτάται από τη δική σας διαχείριση το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 25/4 σχέσεις και συνεργασίες γίνονται το επίκεντρο της δράσης σας, και νέα δεδομένα προκύπτουν και σε αυτόν τον τομέα.

Αιγόκερως: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας να γίνεται ανάδρομος στις 18/4 παίρνετε ίσως μια ανάσα όσον αφορά τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία που χρειάστηκε να δείξετε από την αρχή του χρόνου μέχρι τώρα και να ξαναδείτε τα πεπραγμένα πιο χαλαρά. Από την άλλη πλευρά, με τον Άρη στο ζώδιό σας και την Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 25/4 απολαμβάνετε αρκετά την αισθησιακή πλευρά της ζωής, είτε μιλάμε για συναναστροφή με φίλους, νόστιμα φαγητά και ξεκούραση είτε για μια ερωτική σχέση που σας τονώνει ψυχολογικά. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό (15/4) ξεκλειδώνει και τυχόν στασιμότητα στον επαγγελματικό τομέα, και νέες ευκαιρίες προκύπτουν με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, και πάλι στις 15/4.

Υδροχόος: Εξαιτίας της ενεργοποίησης του άξονα Ταύρου/Σκορπιού αυτόν τον μήνα, το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας πέφτει σε καριέρα και οικογένεια, με το οικογενειακό περιβάλλον να αποτελεί το βασικό πεδίο δράσης σας. Έτσι, ενώ γενικότερα προτιμάτε να ασχολείστε με θέματα έξω από το σπίτι, τον φετινό Απρίλιο με την Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 25/4 θα νιώσετε πολύ μεγάλη ανάγκη να συναναστραφείτε με μέλη της οικογένειάς σας και να επιλύσετε προβλήματα που πιθανόν υπάρχουν. Αντίστοιχα, με την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 30/4 η ερωτική σας ζωή αναζωπυρώνεται και φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο. Ωστόσο την τελική έκβαση των πραγμάτων θα την διαπιστώσετε μόνο όταν ο Δίας στο Σκορπιό επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 10/7.

Ιχθύες: Μόλις ο Ερμής στον Κριό επιστρέψει στην κανονική του πορεία στις 15/4 θα αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά την τύχη των οικονομικών σας, και πιθανόν να αυξήσετε και το εισόδημά σας λόγω και της Νέας Σελήνης στον Κριό την ίδια ημερομηνία. Ο Απρίλιος ωστόσο ξεκινά με αρκετές ματαιώσεις και εμπόδια, παρότι η επικοινωνία σας και οι συναλλαγές σας είναι αρκετά ευνοημένες από την Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 25/4. Τα ενδιαφέροντα σημεία του μήνα είναι δύο: ο συγχρωτισμός σας με φίλους και συνεργάτες που μπορεί να δημιουργήσει τριβές ή και να επαναφέρει θέματα από το παρελθόν με Κρόνο ανάδρομο από 18/4, και η υλοποίηση σχεδίων σας με την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 30/4.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus