01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 08:36

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάρτιο

Κριός: Ο Μάρτιος είναι ο κατεξοχήν μήνας σας, μιας και γιορτάζετε τα γενέθλιά σας, και κατά συνέπεια ο δυναμισμός σας βρίσκεται στο απόγειό του από τις 21/3, το ίδιο και η γοητεία σας με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό από τις 7/3. 

Αναλόγως με τους χειρισμούς που θα επιλέξετε καθώς ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 23/3, θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο καλύτερα ό,τι ξεκινήσατε με άξονα τον ενθουσιασμό σας το τελευταίο διάστημα. Πολή προσοχή σε ατυχήματα και αδέξιες κινήσεις οι Κριοί που είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο. Ο μήνας απαιτεί εγρήγορση και προσοχή, με έμφαση στους ατομικούς στόχους και τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος: Η αρχή της άνοιξης που είναι το προοίμιο των δικών σας γενεθλίων τον επόμενο μήνα χαρακτηρίζεται το φετινό Μάρτιο από δύο ανάδρομους πλανήτες που θα σας επηρεάσουν ως εξής: ο ανάδρομος Ερμής (23/3) ενδεχομένως θα πάει πίσω την ολολήρωση κάποιων συμφωνιών, ενώ ο ανάδρομος Δίας (9/3) θα σας δώσει πολλά συμπληρωματικά στοιχεία/γεγονότα που χρειάζεστε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών πάνω σε ζυμώσεις που προηγήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 31/3, ως τότε όμως κρατείστε χαμηλο προφίλ σε αισθηματικά και οικονομικά. Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 18/3 τολμήστε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό.

Δίδυμοι: Όσο ο Άρης παραμένει στον Τοξότη (μέχρι και 17/3) δε θα λείψουν οι εντάσεις αλλά και οι ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Από την άλλη πλευρά, το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου έχει πολλές μεταβολές σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας, γι’αυτό και πρέπει να προσέξετε τις ξεκάθαρες συμφωνίες αλλά και τυχόν παρασκήνιο. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 23/3 μπορεί να σας μπερδέψει κάπως συναισθηματικά αλλά και να δημιουργήσει κάποια παρεξήγηση με συνεργάτες. Με το Δία ανάδρομο από τις 9/3 θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε θέματα υγείας που δεν έχουν κλείσει και να ελέγξετε το στρες σας.

Καρκίνος: Μια δεύτερη φάση στα αισθηματικά αλλά και τους προσωπικούς σας στόχους θα φέρει ο Δίας στο Σκορπιό που γυρνάει ανάδρομος στις 9/3, γι’αυτό και θα σας ωφελήσει πολύ μια γενικότερη αναθεώρηση στους παραπάνω τομείς. Κατά τ’ άλλα, το πρώτο τουλάχιστον μισό του Μαρτίου σας έχει σε συναισθηματική ένταση και με την τάση να προσκολληθείτε ακόμα περισσότερο στους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 17/3 μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αναβολές και ματαιώσεις στα επαγγελματικά σας με Ερμή ανάδρομο στον Κριό από τις 23/3.


Λέων: Ο Μάρτιος είναι παραδοσιακά ο μήνας που ξυπνάει τις αισθήσεις σας και σας ενεργοποιεί στο έπακρο, ειδικά στον τομέα των ταξιδιών, των σπουδών και των επεκτατικών σχεδίων που τυχόν έχετε στο μυαλό σας. Με τον Ερμή στον Κριό από τις 6/3 ρυθμίζετε επικοινωνιακά θέματα που σχετίζονται με όλους τους παραπάνω τομείς, από τις 23/3 ωστόσο που γυρνάει ανάδρομος μπορεί να προκύψουν κάποιες ματαιώσεις ή και αλλαγή σκηνικού. Στην προσωπική σας αναγνώριση και στα αισθηματικά σας σάς βοηθά πολύ ο Άρης όσο παραμένει στον Τοξότη (17/3), με σκοπό να στηρίξει αυτά που επιθυμείτε και διεκδικείτε. Με το Δία ανάδρομο από 9/3 επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την οικογένειά σας.

Παρθένος: Από τις 18/3 που ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω σας δίδονται πολλές ευκαιρίες για ναγνώριση αλλά και για ανάληψη υπολογισμένου ρίσκου σε θέματα που αφορούν τους ατομικούς σας στόχους. Επιπλέον, ευνοούνται τα αισθηματικά σας και οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Ωστόσο το πρώτο δεκαπενθήμερο υπάρχει αρκετή αστάθεια και μεταβολές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, και θα χρειαστεί να σπαταλήσετε αρκετή ενέργεια για να δείτε συγκεκριμένα και ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Ιδιαίτερη προσοχή σε εφορίες, τράπεζες και οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους με Ερμή ανάδρομο στον Κριό από 23/3. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 2/3 ολοκληρώνει τις προσπάθειες του τελευταίου δεκαπενθημέρου.

Ζυγός: Μήνας με εντάσεις αλλά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Μάρτιος για εσάς, καθώς ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό από τις 23/3 επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες με αναθεωρήσεις, εμπόδια και πιθανές αναβολές. Ως αποτέλεσμα θα πρέπει να διατηρήσετε μια ψύχραιμη στάση και να μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε συμφωνίες, ακόμα και σε απλά συμπεράσματα.  Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα οικονομικά σας με Δία ανάδρομο από 9/3, όπου κι εκεί θα παρουσιαστούν κάποιες καθυστερήσεις ή δυσκολίες στη διαχείριση. Με τον Άρη στον Αιγόκερω από 18/3 αντιμετωπίζετε εντάσεις σε οικογενειακά θέματα, αλλά ταυτόχρονα είστε και πιο αποτελεσματικοί στις διεκδικήσεις σας.

Σκορπιός: Μαζί με τον Ερμή ανάδρομο από 23/3 που θα απαιτήσει να προσέξετε την υγεία σας και τις καθημερινές σας συνήθειες, ο Μάρτιος έχει και το Δία ανάδρομο στο ζώδιό σας σας από τις 9/3. Η αναδρομή αυτή στόχο έχει να σας ωθήσει να ξανασκεφτείτε τα γεγονότα από το περασμένο φθινόπωρο και να αντλήσετε χρήσιμα συμπεράσματα για το πώς θα θέλατε να κινηθείτε από εδώ και πέρα. Αναβολές και ματαιώσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ίσως και επιστροφή ανθρώπων από το παρελθόν. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται το πρώτο δεκαήμερο, ενώ με τον Άρη στον Αιγόκερω από 18/3 η επικοινωνία σας γινεται αποτελεσματικότερη.

Τοξότης: Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας ως τις 17/3, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να στοχεύσετε δυναμικά και να πετύχετε το σκοπό σας. Παρόλα αυτά, με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στους Ιχθύες κατά το μεγαλύτερο διάστημα του Μαρτίου, η ρευστότητα και οι συνεχείς διακυμάνσεις στο καθημερινό σας σκηνικό δε βοηθούν πολύ στην οριστικοποίηση μιας κατάστασης.  Η έμφαση των πλανητικών επιρροών είναι στα αισθηματικά σας και την αναγνώριση των ατομικών σας προσπαθειών, με τον Ερμή ανάδρομο όμως από τις 23/3 το τοπίο δεν ξεκαθαρίζει εντελώς, κι ίσως χρειαστεί να ξαναπροσπαθήσετε από την αρχή. Επίσης, με Δία ανάδρομο από 9/3 θα δείτε πολλά πράγματα από διαφορετική οπτική σκοπιά.

Αιγόκερως: Ο Μάρτιος ξεκινάει με τον Άρη στο ζώδιό σας στος 18/3, ο οποίος ενεργοποιεί Κρόνο και Πλούτωνα κι εντατικοποιεί τόσο τις προσπάθειες όσο και τα αποτελέσματα στους ατομικούς σας στόχους. Ιδιαίτερα έντονο το σκηνικό αυτό εμφανίζεται προς το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, οπότε ετοιμαστείτε να σηκώσετε και άλλο τα μανίκια. Κατά τ’αλλα, η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 2/3 σας ανταμείβει σε θέματα που αφορούν επαφές με το εξωτερικό και ανώτερες σπουδές, ή σχέδια επέκτασης που δουλεύετε αυτό το διάστημα. Με Ερμή ανάδρομο από 23/3 υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις σε θέματα που σχετίζονται με σπίτι και οικογένεια.

Υδροχόος: Μετά και την έκλειψη της 15ης/2, μια νέα σειρά γεγονότων ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους κατά την οποία – εσωτερικά τουλάχιστον -, έχετε ασυνείδητα γυρίσει μια νέα σελίδα στα πράγματα. Στο πώς θα μπορούσε αυτή η σελίδα να προσδιοριστεί καλύτερα θα μπορούσε να βοηθήσει κι ο Δίας στο Σκορπιό, ο οποίος γυρνάει ανάδομος στις 9/3 και ξαναφέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις τις οποίες θα δείτε και με διαφορετικό μάτι. Ο καταστάσεις αυτές αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας και το ποιοι τελικά είναι οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι. Η έμφαση του μήνα είναι στην επικοινωνία, όπου θα πρέπει να προσέξετε υπογραφές συμβολείων και γενικότερες συμφωνίες με Ερμή ανάδρομο από 23/3.

Ιχθύες: Ήλιος (μέχρι 20/3), Ερμής (μέχρι 5/3) και Αφροδίτη (μέχρι 6/3) στο ζώδιό σας διαχέεουν την ενέργειά τους για το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου και κάνουν εμφανή την παρουσία σας στον περιβάλλοντα χώρο. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2/3, κι ίσως κληθείτε να βάλετε άμεσα κάποια όρια σε σχέσεις και συνεργασίες, τα οποία δεν είναι ακριβώς ίδιον του χαρακτήρα σας. Με Ερμή ανάδρομο στον Κριό από 23/3 έχετε το νου σας στα οικονομικά σας και σε αναδρομικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Μια απώλεια χρημάτων ή προσωπικών αντικειμένων μπορεί να είναι μέσα στο πρόγραμμα. Νέες ευκαιρίες με Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 17/3.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus