01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 01 Ιανουάριος 2018 17:05

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιανουάριο

Κριός: Η δεύτερη μέρα του χρόνου σας καλωσορίζει με τον Ουρανό που επιστρέφει σε ορθή ορεία στο ζώδιό σας, μια κίνηση που συνοδεύεται από εκπλήξεις κι απρόσμενα γεγονότα σε όλους σχεδόν τους τομείς. 

Ο Ιανουάριος δηλαδή προβλέπεται μήνας ταχέων εξελίξεων αλλά και πολύ σημαντικών αποφάσεων, από τη μια στο οικογενειακό σας περιβάλλον με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 2/1 κι από την άλλη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ήδη από τα τέλη του Δεκέμβρη, ο οποίος επηρεάζει τα επαγγελματικά σας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη λογική και την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Ταύρος: Ο Ουρανός που μπαίνει σε ορθή πορεία στις 2/1 δίνει ώθηση σε καταστάσεις που είχαν παραμείνει στάσιμες λίγο πριν το τέλος τους εδώ και καιρό. Διαισθητικά θα ξέρετε πια πώς να κινηθείτε και τι αποφάσεις να πάρετε. Σημαντική βοήθεια σε αυτό παίρνετε κι από τον Ερμή που μπαίνει στον Αιγόκερω στις 11/1, και μαζί με τον Κρόνο σας δείχνουν τον πιο αποτελεσματικό δρόμο. Επιπλέον, όσο ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό (26/1) μπορείτε να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας σε γάμο, σχέσεις και συνεργασίες. Αυτόν τον μήνα ευνοούνται πολύ τα ταξίδια, οι σπουδές και οι επαφές με το εξωτερικό.

Δίδυμοι: Μετά κι από την αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σας (20/12), η πρώτη ανάσα από τις ευθύνες και τις δυσκολίες του που είχαν σημαδέψει την προηγούμενη τριετία γίνεται ήδη αισθητή από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Κατά τ’άλλα, η νέα χρονιά ξεκινάει με μία Πανσέληνο στον Καρκίνο (2/1) που επηρεάζει τα οικονομικά σας και απαιτεί σύνεση στη διαχείρισή τους, αλλά και με έναν Ουρανό ορθόδρομο στον Κριό που ευνοεί πολύ φιλικές και κοινωνικές σχέσεις, όπως και συνεργασίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστούν επίσης και οι οικονομικές σας εκκρεμότητες, ειδικά εάν έχετε τραπεζικές υποθέσεις, θέματα με την εφορία, κληρονμικά, κτλ.

Καρκίνος: Το 2018 ξεκινάει με μία Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 2/1, η οποία συνοδεύεται κι από την επιστροφή του Ουρανού στην κανονική του πορεία. Αυτές οι δυο ταυτόχρονες πλανητικές μετακινήσεις θέλουν να προσέξετε πολύ τις σχέσεις σας τόσο με τους κοντινούς σας ανθρώπους όσο και με άτομα από τη δουλειά σας, μιας και τριβές ή διενέξεις είναι πολύ πιθανές. Ο μήνας ωστόσο είναι πολύ ευνοϊκός για τα αισθηματικά σας, ειδικά εάν υπάρχει ένα καινούριο ενδιαφέρον στα σκαριά. Το συναισθηματικό κομμάτι δηλαδή είναι σε θετική τροχιά, σε αντίθεση με το πρακτικό που θέλει σκέψη και οργάνωση. Δώστε έμφαση στο γάμο και τις συνεργασίες σας.


Λέων: Ο Ιανουάριος ξεκινάει πολύ ορμητικά, μιας και με τον Ουρανό ξανά σε ορθή πορεία στον Κριό (2/1) ανοίγει πάλι ο δρόμος για επέκταση, σπουδές, ταξίδια, φιλόδοξα σχέδια, που εδώ και καιρό είχαν κάπως μπλοκαριστεί. Ακόμα πιο επεισοδιακά ωστόσο κλείνει ο μήνας, μιας και στις 31/1 πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιό σας συνοδευόμενη από έκλειψη. Αυτό μας λέει ότι ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για εσάς μέσα στο 2018, στη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να αφιερώσετε την προσοχή σας σε συναισθηματικά θέματα, στην οικογένεια αλλά και στις ατομικές, εσωτερικές σας ανάγκες. Στις 27/1 μπαίνει και ο Άρης στον Τοξότη και σας ενεργοποιεί πολύ σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αισθηματικές υποθέσεις.

Παρθένος: Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 2/1 σας βρίσκει ανάμεσα σε φίλους ή συνεργάτες, ενώ το έντονο ενδιαφέρον αυτού του μήνα στρέφεται στους ατομικούς σας στόχους, σε αυτά που μπορούν να αναδείξουν τα προσωπικά σας ταλέντα, αλλά και στη σχέση σας με τα παιδιά σας. Όλοι αυτοί οι τομείς  είναι πεδία πάνω στα οποία μπορείτε να δουλέψετε σκληρά μέσα στη χρονιά και να έχετε αποτελέσματα. Ιδιαίτερα ευνοϊκή η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17/1, η οποία μπορεί φέρει και ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον. Αλλαγές στα οκονομικά σας με Ουρανό ορθόδρομο (2/1), όπου θα πρέπει να προσέξετε με ποιους μοιράζεστε χρήματα και συναισθήματα.

Ζυγός: Το 2018 θα είναι γενικότερα μία χρονιά που σας θέλει με τα μανίκια σηκωμένα, και η αρχή φαίνεται ήδη με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 2/1, η οποία απαιτεί από εσάς το μάξιμουμ στα επαγγελματικά σας, μιας και θα σημειωθούν άμεσες εξελίξεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Αιτία είναι ο Ουρανός που επιστρέφει στην κανονική του πορεία από τις 2/1, και δίνει μια απρόσμενη χροιά στη ροή των πραγμάτων. Οικογένεια, δουλειά και σχέσεις θα είναι το επίκεντρο του Ιανουαρίου, αλλά και οι τομείς που θα έχουν από εσάς αυξημένες απαιτήσεις. Πολλή προσοχή σε γάμο, σχέσεις και συνεργασίες, διότι οι ξαφνικές αλλαγές μπορεί να επιφέρουν ρήξεις.

Σκορπιός: Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 2/1 ευνοεί οτιδήποτε έχετε επενδύσει με συναίσθημα και σας φέρνει ουσιαστικά πιο κοντά με όσους αγαπάτε. Παράλληλα κι ο Άρης που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας ως και τις 26/1 σας βοηθά να έχετε τον τελευταίο λόγο στα πράγματα, μιας και ό,τι διεκδικείτε σας ανταμείβει. Η έμφαση του μήνα βρίσκεται στους φίλους και τις κοινωνικές ομάδες, ειδικά με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17/1. Αυτοί είναι οι τομείς που θα σας φέρουν τη μεγαλύτερη ανταπόδοση εάν τους αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια. Με την επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία από τις 2/1 δείτε προσεκτικά ένα θέμα υγείας.

Τοξότης: Χωρίς τον Κρόνο πλέον στο ζώδιό σας να σας πιέζει ασφυκτικά, ο πρώτος μήνας του χρόνου σας βοηθάει λίγο να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με αυτά που σας δίνουν χαρά. Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στις 2/1 σας βοηθάει να «τρέξετε» πράγματα που ενδεχομένως να είχαν μείνει πίσω τους τελευταίους μήνες. Μια ξαφνική σχέση δεν είναι καθόλου απίθανη, ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να κάνει μια γενική αναθεώρηση στο πώς βλέπετε τα πράγματα. Ο Άρης στον Τοξότη από 27/1 βγάζει προς τα έξω όλη τη δύναμή σας και σας κάνει τους κυρίαρχους του παιχνιδιού. Πολύ ευνοϊκή και η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 31/1, που μαζί με την έκλειψη σας ανοίγει νέες προοπτικές.

Αιγόκερως: Η χρονιά των Αιγόκερων ξεκινάει από τώρα, με Πανσέληνο στον Καρκίνο και ορθοδρόμηση του Ουρανού (2/1) που φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Τον Κρόνο στο ζώδιό σας έρχονται να τον ενισχύουν και ο Ήλιος (μέχρι τις 19/1), ο Ερμής (από τις 11/1), η Αφροδίτη (μέχρι τις 17/1), αλλά και μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (17/1), η οποία και θα είναι ενδεικτική για την ατζέντα της φετινής χρονιάς. Για την ώρα, φροντίστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να ανατιμετωπίσετε τους στόχους σας ως πρότζεκτ για άμεση υλοποίηση. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα αποδώσουν άμεσα καρπούς, ειδικά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Υδροχόος: Τον Ιανουάριο ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας (20/1) ενώ έχει ήδη προηγηθεί η Αφροδίτη από τις 18 του μηνός. Ο χρόνος λοιπόν ξεκινάει με λάμψη και γοητεία, η οποία και θα κορυφωθεί με την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 31/1, η οποία συνοδεύεται και από μία έκλειψη. Το πεδίο που θα επηρεαστεί άμεσα από την έκλειψη αυτή είναι οι στενές σας σχέσεις, στις οποίες ανοίγει μια ολοκαίνουργια σελίδα. Προς το παρόν όμως θα ήταν καλό να ασχοληθείτε σοβαρά και με τα πρακτικά σας ζητήματα, με ευνοϊκότερη ημερομηνία την 17/1, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα να είστε προσεκτικοί με βιαστικά συμπεράσματα.

Ιχθύες: Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 2/1 είναι πολύ ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας αλλά και τα φιλόδοξα σχέδιά σας, και σας φέρνει πολύ κοντά με όλους όσους αγαπάτε. Η συνάθροιση πλανητών στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια του μήνα σας βοηθά να αποκτήσετε συμμάχους και υποστήριξη ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες σας. Ειδικά η Νέα Σελήνη στις 17/1 σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε με πρακτικό τρόπο ένα μελλοντικό σας σχέδιο. Εάν έχετε κάποιες επαγγελματικές επιδιώξεις, ο Άρης στον Τοξότη από τις 27/1 σας βοηθά να γίνετε πιο διεκδικητικοί και τολμηροί. Προσοχή σε απρόβλεπτα έξοδα στις αρχές του μήνα.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus