28 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 08:37

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Δεκέμβριο

Κριός: Το 2017 σας αποχαιρετά με έναν ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη (3/12), 

ο οποίος θα επηρεάσει και πιθανόν θα μπλοκάρει προγραμματισμένα (μακρινά) ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, σπουδές και φιλόδοξα σχέδια. Την αναστάτωση αυτή κατά τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου έρχεται να ενισχύσει και η Πανσέληνος στους Διδύμους (επίσης στις 3/12), η οποία μπορεί να μπλοκάρει ή ακόμα και να ακυρώσει συμβόλαια και συμφωνίες. Σημαντική ημερομηνία για εσάς η 20/12 όπου ο Κρόνος μπαίνει στον Αιγόκερω, και για την επόμενη τριετία θα επηρεάσει δυναμικά κυρίως τα επαγγελματικά σας. Ήδη πριν το κλείσιμο του χρόνου μπορεί να έχετε μια νέα πρόταση καριέρας. Γενικότερα όμως, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις πριν τα μέσα Γενάρη, όπου ο Ερμής θα έχει κλείσει ολοκληρωτικά την ανάδρομη φάση του.

Ταύρος: Κρόνος στον Αιγόκερω από 20/12, και μια νέα σελίδα ανοίγει για εσάς για την επόμενη τριετία όσον αφορά σχέδια επέκτασης, σπουδές κι επαφές με το εξωτερικό, νέους ορίζοντες γενικότερα στη ζωή σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω ταυτίζεται απόλυτα με την ανάγκη σας να σταθεροποιήσετε πράγματα και θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στην καλύτερη οργάνωση της ζωής σας. Προσοχή θα χρειαστεί με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη (από 3/12) στα οικονομικά σας, και ειδικά σε θέματα που εκκρεμούν με τακτοποίηση χρεών σε μη φυσικά πρόσωπα. Παράλληλα, ο Άρης στο Σκορπιό από τις 9/12 αυξάνει κατακόρυφα τη διάθεσή σας για διεκδίκηση και επιβολή των «θέλω» σας σε συντρόφους και συνεργάτες. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18/12 ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο όσον αφορά σχέδια που βρίσκονται σε στασιμότητα.

Δίδυμοι: Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 3/12, κι έτσι το 2017 τελειώνει από τη μία μεριά με κεφάλαια που κλείνουν κι από την άλλη με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω (20/12), που σας απαλλάσσει πλέον οριστικά από τις δυσκολίες και τα εμπόδια σε σχέσεις και συνεργασίες. Σταδιακά λοιπόν θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δικές σας δυνατότητες, γνωρίζοντας πια τι αξίζει και τι ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής αναδρομεί στον Τοξότη στις 3/12, καλό θα ήταν τις τελικές σας αποφάσεις όσον αφορά θέματα συνεργασιών ή σχέσεων να τις λάβετε με το Νέο Έτος, όπου και θα έχετε πιο ξεκαθαρισμένο το τοπίο με τα δεδομένα σας. Μέχρι τις 24/12 έμφαση στα αισθηματικά σσας.

Καρκίνος: Το 2017 τελειώνει με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη από τις 3/12, πλανητική θέση που θα επηρεάσει θέματα υγείας και εκκρεμοτήτων στη δουλειά σας. Θα ήταν λοιπόν ενδεχομένως μια πολύ καλή ευκαιρία για εσάς – παρά την αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις που έχουν οι γιορτές – να ολοκληρώσετε εξετάσεις ρουτίνας ή να δείτε ένα θέμα υγείας που παραμελείτε εδώ και καιρό με πιο δυναμική διάθεση μέσα στις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη. Παρά τις όποιες αναποδιές σε θέματα της καθημερινότητας, η χρονιά τελειώνει για εσάς με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω (20/12), θέση που για την επόμενη τριετία θα επηρεάσει εξαιρετικά το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, μιας και θα τεστάρει τις αντχές τους σε όλα τα επίπεδα. Μια πρώτη γεύση όλης αυτής της διαδικασίας θα πάρετε κι από την είσοδο Ήλιου (22/12) και Αφροδίτης (25/12) στον Αιγόκερω.

Λέων: Στις 20/12 ο Κρόνος στον Τοξότη θα είναι πια παρελθόν, κι αυτό για εσάς σημαίνει τη λήξη μιας τριετίας όπου είχατε τη δυνατότητα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σε θέματα δημιουργικότητας, αυτοέκφρασης, έρωτα και σχέσεων με τα παιδιά σας. Ό,τι επενδύσατε σε χρόνο και κόπο στους παραπάνω τομείς, έρχεται τώρα να σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Μια τέτοια ανταμοιβή μπορεί να προκύψει με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18/12, όπου και μπορείτε να αξιοποιήσετε μια ευκαιρία για να απολαύσετε κάτι που θα σας δώσει μεγάλη προσωπική ικανοποίηση. Προσοχή ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη (από τις 3/12) σε τυχόν παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Με Δία και Άρη στο Σκορπιό (από 9/12) βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας και ζητούν δραστικές λύσεις.

Παρθένος: Ο Κρόνος που εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 20/12 σημαίνει για εσάς οργάνωση, μεθόδευση και υλοποίηση των σχεδίων σας με τον πιο αποτελεσματικο τρόπο για την επόμενη τριετία. Ειδικά οι ατομικοί σας στόχοι - ή όλα αυτά που αποτελούν προϊόν αυτοέκφρασής σας -, θα ενισχυθούν με τον καλυτερο δυνατό τρόπο. Ταυτόχρονα τελειώνει και το τετράγωνο που έκανε ο Ήλιος σας με τον Κρόνο στον Τοξότη από το 2014, και μαζί του η αίσθηση της απόλυτης ρευστότητας που σας ταλαιπώρησε αρκετά. Τώρα πια είναι η ώρα για οικοδόμηση και πρακτική πληρότητα. Ο Δεκέμβριος ωστόσο θα είναι λίγο δύσκολος, μιας και ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 3/12 μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και άγχος, ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας και το στενό σας περιβάλλον.


Ζυγός: Με τον Κρόνο να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 20/12 ξεκινάει για εσάς μια τριετία με πολύ θεμελιώδεις αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή αλλά και στον χώρο που διαμένετε. Οι υπάρχουσες δομές στους παραπάνω τομείς θα περάσουν από ένα σκληρό κρας τεστ, και δεν είναι καθόλου απίθανο τα δεδομένα σας σχετικά με ανθρώπους ή καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον να αλλάξουν ριζικά, με μία πχ αναχώρηση ή με αλλαγή στο ρόλο που έχει ένα μέλος της οικογένειάς σας.Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3/12 ευνοεί πολύ ταξίδια και σπουδές, κι επαφές με το εξωτερικό. Ταυτόχρονα, ο Ερμής ανάδρομος τον Τοξότη (από 3/12) θα δημιουργήσει εμπόδια κι αναβολές σε υπογραφές συμφωνιών, συμβολαίων, και γενικότερα στην επικοινωνία σας. Γι’ αυτό για τον Δεκέμβρη θα χρειαστείτε έξτρα προσοχή και συγκέντρωση σε αυτά που κάνετε.

Σκορπιός: Η θέση του Δία στο ζώδιό σας από τις αρχές του Οκτώβρη έρχεται να ενισχυθεί και από την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 20/12, πλανητική θέση που σχετίζεται άμεσα με την επικοινωνία σας. Η επόμενη τριετία λοιπόν μέχρι και το 2020 θα είναι ίσως η κατάλληλη εποχή για να κάνετε μια σοβαρή σπουδή ή να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους, ούτως ώστε να κάνετε τις απόψεις σας πιο συγκεκριμένες αλλά και πιο επιβλητικές. Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 3/12 μπορεί να δημιουργήσει μια αναστάτωση στις οικονομικές σας συναλλαγές, ίσως και μια σύγχυση στο πώς συναλλάσεστε με τους άλλους. Ωστόσο ο Δίας στο Σκορπιό από τις 9/12 σας κάνει εξαιρετικά διεκδικητικούς και αποτελεσματικούς στις επιδιώξεις σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα.
 

Τοξότης: Ο φετινός Δεκέμβριος, πέρα από την γιορταστική του ατμόσφαρα λόγω Χριστουγέννων, εμπεριέχει για εσάς και την εορταστική συνθήκη της αποχώρησης του Κρόνου από το ζώδιό σας στις 20/12. Με αυτόν τον τρόπο κλείνει μία τριετία με αυξημένες ευθύνες, πολλά εμπόδια αλλά και ενδεχομένως απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο. Η νέα σελίδα στη ζωή σας πρόκειται να σας δώσει όλα αυτά που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε πια τη γνώση που αποκομίσατε και να προχωρήσετε στην πράξη. Ωστόσο με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας από τις 3/12 μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με πολλές εκκρεμότητες, παρεξηγήσεις αλλά και ματαιώσεις, γι’αυτό θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλες τις κινήσεις σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ως τις 24/12 αυξάνει τη γοητεία σας και την τύχη σας με το χρήμα.

 

Αιγόκερως: Η τιμητική περίοδος των Αιγόκερων ξεκινά στις 20/12, όπου και ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σας και σκοπεύει να μείνει εκεί σχεδόν μια τριετία. Η είσοδος αυτή συνεπάγεται σκληρή δουλειά, ευθύνες, αλλά και εξόχως ανταποδοτικά αποτελέσματα σε ό,τι επενδύσετε με χρόνο και εργασία. Πολύ γρήγορα – ήδη και με την είσοδο του Ήλιου (22/12) αλλά και της Αφροδίτης (25/12) στο ζώδιό σας θα πάρετε μια γεύση από τα νέα δεδομένα στη ζωή σας. Παρόλα αυτά, ο Δεκέμβρης θέλει προσοχή, διότι με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη από τις 3/12 μπορεί να αισθανθείτε κάπως μπερδεμένοι σε λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων, γι’ αυτό θα ήταν καλό να αφήσετε τα σημαντικά ζητήματα για τον επόμενο μήνα. Παράλληλα, ο Άρης στο Σκορπιό από τις 9/12 αυξάνει την κοινωνικότητά σας και σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε θέματα που αφορούν τις παρέες ή τις συνεργασίες σας.

Υδροχόος: Μέχρι στιγμής ο Δίας στο Σκορπιό από τις αρχές του Οκτώβρη ενδέχεται να σας έχει δημιουργήσει μια νέα δυναμική στα επαγγελματικά σας ή στο πώς προβάλλετε γενικότερα το εαυτό σας προς τα έξω. Με την είσοδο και του Άρη στο Σκορπιό (9/12) η δυναμική αυτή εντείνεται, και μπορεί να εκδηλωθεί τόσο με την αποδοχή προκλήσεων, όσο και με μια μεγάλη αντιδραστικότητα από την πλευρά σας ως προς τις πιέσεις που δέχεστε. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3/12 έχει θετική επιρροή στα αισθηματικά σας και στους προσωπικούς σας στόχους, ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη (πάλι από τις 3/12) δημιουργεί μεγάλο αποσυντονισμό και, ενδεχομένως, παρεξηγήσεις. Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω (20/12) για την επόμενη τριετία θα σας βάλει σταδιακά σε μια διαδικασία εσωτερικής ωρίμανσης.

Ιχθύες: Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω από τις 20/12 αρχίζουν και αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, ειδικά εάν εργάζεστε σε ένα περιβάλλον με πολλά ακόμα άτομα. Η καινούρια θέση του Κρόνου θα επαναπροσδιορίσει μέσα στην επόμενη τριετία τη θέση σας μέσα στο κοινωνικό σύνολο, ισχυροποιώντας το ρόλο σας ανάμεσα σε συνεργάτες και ενισχύοντας την πρακτική σας ικανότητα. Για την ώρα, ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από 3/12 δημιουργεί ένα σχετικό χάος στην επικοινωνία σας, και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της δουλειάς, όπου τίποτε δε φαίνεται να μπορεί να ολοκληρωθεί ή, απλά, να παραμείνει στη θέση του. Βοήθεια και υποστήριξη λαμβάνετε από τον Άρη στο Σκορπιό από τις 9/12, ο οποίος θα σας τονώσει συναισθηματικά και θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε επιτυχώς αυτά που σας αναλογούν.

 

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας 

blog comments powered by Disqus