28 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Σάββατο, 03 Ιούνιος 2017 10:09

Προβλέψεις Ιουνίου 2017

 

Κριός: Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός για εσάς τους Κριούς τον Ιούνιο είναι η επιστροφή του Δία στο Ζυγό σε ορθή πορεία στις 16/6, 

όπου γάμος, σχέσεις και συνεργασίες ξαναμπαίνουν σε μια φυσιολογική τροχιά και προχωράνε παρακάτω. Νέα Σελήνη (24/6) και Άρης στον Καρκίνο βγάζουν στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα που νιώθετε για την οικογένειά σας, κι είναι αυτή μια καλή περίοδος για να κάνετε και κάποιες συζητήσεις (Ερμής στον Καρκίνο από 21/6). Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9/6 «κλείνουν» ανοιχτά θέματα που αφορούν σχέδια για το μέλλον, σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό.

Ταύρος: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 6/6, οπότε ολόκληρος σχεδόν ο Ιούνιος σας προσφέρει όλων των ειδών τις απολαύσεις και ευνοεί και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 9/6 φωτίζει και ολοκληρώνει θέματα που αφορούν κοινά εισοδήματα αλλά και προσωπικά ζητήματα ουσίας. Με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στις 9/6 διευθετούνται καλύτερα θέματα που αφορούν τις σχέσεις, τα οιονομικά σας και τις καθημερινές σας εκκρεμότητες. Προσοχή σε τυχόν παρεξηγήσεις με φίλους και γνωστούς στις 16/6 με Ποσειδώνα ανάδρομο.

Δίδυμοι: Ήλιος και Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι τις 20/6 διατηρούν ακόμη σε υψηλά επίπεδα την εγρήγορση που αποκτήσατε με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους τον προηγούμενο μήνα. Η δε Πανσέληνος στις 9/6 ολοκληρώνει ζητήματα που αφορούν το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ταυτόχρονα και με την επάνοδο του Δία στο Ζυγό σε ορθή πορεία. Με αυτήν την αλλαγή ευνοούνται κυρίως η δημιουργικότητα, το φλερτ και η σχέση σας με τα παιδιά σας. Την προσοχή σας θα χρειαστεί ο εργασιακός τομέας όπου, με Ποσειδώνα σε ανάδρομη τροχιά από 16/6 είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένα θολό τοπίο όσον αφορά επαγγελματικούς στόχους.

Καρκίνος: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 5/6 και σας κάνει μαχητικούς και δραστήριους, με διάθεση να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Την ίδια πρόθεση επισημαίνουν Ήλιος και Ερμής στον Καρκίνο από 21/6 και Νέα Σελήνη στις 24. Γενικά θα λέγαμε ότι ο Ιούνιος είναι ένας μήνας στον οποίο μπορείτε να δουλέψετε πάνω σε όλους τους προσωπικούς σας στόχους, ειδικά μάλιστα με όσους έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σας (Δίας ξανά σε ορθή πορεία από 9/6). Ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στον 9ο οίκο σας στις 16/6 και σας ζητά να επανεξετάσετε σπουδές, ταξίδια, μακρπρόθεσμους στόχους.

Λέων: Με την Πανσέληνο σε ζώδιο της Φωτιάς (στον Τοξότη 9/6), οι πύρινοι στόχοι σας που αφορούν αισθηματικά, αυτοέκφραση, ρίσκο και προσωπικές απολαύσεις έχουν την τιμητική τους το μήνα Ιούνιο. Παράλληλα με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24/6 μια ιδέα εν τω γεννάσθαι πρόκειται να αποκτήσει σάρκα και οστά προς τα τέλη Ιουλίου. Με το Δία και πάλι σε ορθή τροχιά (από 9/6) η επικοινωνία σας με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος αποκτά ανανεωμένο ενδιαφέρον. Ωστόσο με τον Ποσειδώνα που γίνεται ανάδρομος στις 16/6 ιδιαίτερη προσοχή θα χρεαστείτε σε θέματα που αφορούν διαχείριση οικονομικών υποθέσεων μαζί με άλλους, κληρονομιές, εφορίες κτλ.

Παρθένος: Ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στις 16/6 στους Ιχθύες και ταράζει και πάλι τα νερά σε γάμο, σχέσεις και συνεργασίες, υπό την έννοια ότι θα πρέπει μέσα στους επόμενους μήνες να αναθεωρήσετε εκ νέου το αν αυτό που λάμπει είναι οπωσδήποτε και χρυσός. Ενδέχεται επίσης να δημιουργηθούν μικροί κλυδωνισμοί στους παραπάνω τομείς, που στόχο θα έχουν να σας κινητοποιήσουν λίγο περισσότερο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από 6/6 ευνοεί επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό, ταξίδια και ανώτερες σπουδές. Πιθανές εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9/6.

Ζυγός: Στις 9/6 ο Δίας στο ζώδιό σας ξαναμπαίνει σε ορθή πορεία, και σηματοδοτεί για εσάς την τελευταία φάση της επιρροής του μέχρι τις αρχές Οκτώβρη. Με βάση αυτά τα δεδομένα μπορείτε τώρα να δουλέψετε πυρετωδώς πάνω σε στόχους μακροπρόθεσμους, οι οποίοι θα περάσουν στο στάδιο της υλοποίησης μόλις ο Δίας μπει στο Σκορπιό (Οκτώβριος 2017-Νοέμβριος 2018). Κατά τ’άλλα, με Ήλιο κι Ερμή στους Διδύμους ως τις 20/6 έχετε τη δυνατότηα να αφοσιωθείτε στις σπουδές σας, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να πραγματοποιήσετε έναν φιλόδοξο στόχο. Προσοχή σε φιλονικίες με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9/6.

Σκορπιός: Στις 16/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες γίνεται ανάδρομος κι αναμοχλεύει λιγάκι τα αισθηματικά σας, ζητώντας σας να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα και να κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 9/6 αφορά τα ικονομικά σας, τομέας στον οποίο καλό θα ήταν να κλείσετε εκκρεμότητες. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24/6 είναι μία καλή ευκαιρία για ξεκίνημα σπουδών ή για την σύλληψη ενός φιλόδοξου σχεδίου, ακόμα και για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Τέλος, με Ήλιο/Ερμή στους Διδύμους ως τις 20/6 εκφράζετε πιο εύκολα τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

Τοξότης: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 9/6 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν «τέλος εποχής», υπό την έννοια ότι θα είναι η τελευταία φορά που συναντά την ενέργεια του Κρόνου στον Τοξότη και δίνει έμφαση σε όλα τα προσωπικά σας θέματα που χρειάζονται ολοκλήρωση και οριστική τακτοποίηση. Σχέσεις και υνεργασίες παραμένουν στο επίκεντρο του μήνα με Ήλιο/Ερμή στους Διδύμους ως τις 20/6, ενώ ο Δίας που επιστρέφει στην ευθεία πορεία του στο Ζυγό στις 9/6 φέρνει έναν ούριο άνεμο σε θέματα που αφορούν τους φίλους και τα σχέδιά σας για το μέλλον. Με Ποσειδώνα ανάδρομο από 16/6 ανακατάξεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αιγόκερως: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24/6 ανοίγει μία νέα προοπτική σε σχέσεις και συνεργασίες, η οποία ενισχύεται κι από την επάνοδο του Δία στο Ζυγό σε ορθή πορεία από τις 9/6. Οι δύο αυτές τοποθετήσεις απηχούν σε δουλειά και οικογένεια, σαν μία επιταχυντική ενέργεια που ζητά από εσάς να αναλάβετε δράση. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στον Ταύρο από 6/6 ευνοεί τη δημιουργικότητα και το φλερτ σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου. Στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών εμφανίζεστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί κι αποτελεσματικοί.

Υδροχόος: Ο Δίας στο Ζυγό μπαίνει σε ευθεία πορεία από τις 9/6 και ευνοεί ταξίδια, σπουδές και φιλόδοξα σχέδια με έναν τρόπο που ανανεώνει τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες. Η Πανσέληνος στον Τοξότη (επίσης στις 9/6) δημιουργεί εντάσεις στο φιλικό/συνεργατικό σας περιβάλλον, από την άλλη πλευρά όμως σηματοδοτεί το οριστικό «κλείσιμο» καταστάσεων στους τομείς αυτούς. Όσο ο Ήλιος και ο Ερμής παραμένουν στους Διδύμους (20/6) έχετε επίσης περιθώρια να απολαύσετε όμορφες στιγμές και να φλερτάρετε με επιτυχία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 6/6 επιδιώκει την προσοχή σας στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας.

Ιχθύες: Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά από τις 16/6, κι ίσως αυτό σας κάνει να αισθανθείτε ότι επανέρχεστε σε λογικές και συναισθήματα του παρελθόντος. Ακόμα κι αν είναι έτσι τα πράγματα, τίποτε δε σας εμποδίζει να κάνετε θεαματικές αναθεωρήσεις μέσα στο επόμενο τετράμηνο και να δημιουργήσετε νέους στόχους και δεδομένα. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 9/6 επηρεάζει τα επαγγελματικά σας, και πρέπει να δώσετε πολλή προσοχή στο να ολοκληρώσετε ό,τι έχετε προγραμματίσει. Ευνοϊκή για τα αισθηματικά η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24/6.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας

blog comments powered by Disqus