28 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 01 Μάιος 2017 10:50

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάιο

Κριός: Ο Ερμής μπαίνει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας στις 3/5, και η κακή συνεννόηση των προηγούμενων ημερών σταδιακά αποκαθίσταται. 

Ωστόσο, όσο η Αφροδίτη στον Κριό πλησιάζει τον Ουρανό προς τα τέλη του μήνα, εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις αλλά και διάθεση για άμεσες αλλαγές στις σχέσεις είναι αναμενόμενες. Η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 10/5 μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος για οικονομικά θέματα, με το σκεπτικό ότι πρέπει να παρθούν κάποιες σταθερές αποφάσεις για τη διαχείρισή τους. Με τη Νέα σελήνη στους Διδύμους στις 25/5 δυνατότητες για καλή επικοινωνία και κοντινά ταξίδια, όπως και για κάθε είδος συναλλαγές.


Ταύρος: Το Μάιο έχετε πάντα την τιμητική σας, ειδικά από τις 16/5 που ο Ερμής ξαναμπαίνει στο ζώδιό σας για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων. Στόχος του να οργανώσει τη σκέψη σας με τρόπο που θα σας οδηγήσει σε πρακτικές αποφάσεις. Η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 10/5 σας κινητοποιεί σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου νιώθετε ότι κάποιες καταστάσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους. Σταδιακά αυξανόμενη θα είναι η ενασχόλησή σας με θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα, επίσης στις 10/5.


Δίδυμοι: Παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος ανάδρομος απέναντι από τον Ήλιο σας φορτίζει κάπως αρνητικά το κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25/5 σας ανοίγει μία νέα σελίδα σε ατομικούς στόχους, κι ίσως αυτό το διάστημα να είναι για σας κατάλληλο προκειμένου να ενεργοποιήσετε μια καινούρια ιδέα. Συμπαραστάτης σας σε κάθε διεκδίκηση και ο Άρης στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ο οποίος σας προσφέρει μια πιο ξεκάθαρη σκέψη, μιας και ο κυβερνήτης του Ερμής είναι πια σε ορθή πορεία από τις 3/5. Απρόσμενες συναντήσεις με φίλους προς τα τέλη του μήνα, αλλά πολύ πιθανή και μια ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον.


Καρκίνος: Επειδή η Σελήνη σας κυβερνά, όλες οι φάσεις της είναι πάντοτε άμεσα συνδεδεμένες με την ψυχική σας διάθεση, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια Πανσέληνο στο Σκορπιό  στις 10/5, η οποία πραγματοποιείται για εσάς στον 5ο οίκο σας. Αυτό σημαίνει ενέργεια στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, αλλά και μια γενικότερη ρομαντική διάθεση που ενισχύει τα φλερτ και την τάση να αντλήσετε προσωπική απόλαυση από τα πράγματα. Ταχείες εξελίξεις κι αλλαγές στο κομμάτι της δουλειάς προς τα τέλη του μήνα με τη σύνοδο Αφροδίτης/Ουρανού. Η συνεύρεση με φιλικά σας πρόσωπα σας προσφέρει ασφάλεια.


Λέων: Μια νέα εποχή δεκαοκτώ μηνών εγκαινιάζεται για τους Λέοντες με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στις 10/5, εποχή που σας συντονίζει καλύτερα με τον γενικότερο προσανατολισμό σας: ποιοι είναι οι στόχοι και ποια τα ταλέντα σας που δεν έχετε ακόμα πλήρως εκμεταλλευτεί; Τι χρειάζεται να προσθέσετε ακόμα στη ζωή σας για να νιώσετε πληρότητα; Ο Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα μαζί και με την Πανσέληνο στο Σκορπιό δημιουργούν τα ερεθίσματα που θα σας φέρουν σε καλύτερη επαφή με τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια απρόσμενη συνάντηση ή μια πρωτότυπη ιδέα είναι στο μενού του μήνα.


Παρθένος: Ο Ήλιος στον Ταύρο μέχρι και τις 20/5 - όπως και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο από τις 16/5 -,  σας βοηθούν πολύ στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου ή στην πραγματοποίηση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Ειδικά προς τα τέλη του μήνα με το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα δημιουργείται ένας εξαιρετικός συντονισμός σκέψης και διαίσθησης, με αποτέλεσμα να μπορείτε να πάρετε τις πιο ιδανικές για εσάς αποφάσεις. Η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 10/5 ευνοεί την επικοινωνία και τις συναλλαγές. Νέες ευκαιρίες για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στη δουλειά σας προκύπτει και με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25/5.


Ζυγός: Μπορεί ο Δίας στο ζώδιό σας να είναι πια ανάδρομος και φαινομενικά να ανακόπτει την ορμή που είχατε αποκτήσει τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25/5 σας επιτρέπει να οραματίζεστε εξελίξεις σε κάτι που έχετε κατά νου, ακόμα κι αν αυτές δεν θα έρθουν άμεσα. Για την ώρα, αλλαγές κι ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες είναι απολύτως αναμενόμενες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, αλλά και προς το τέλος του μήνα με σύνοδο Ουρανού/Αφροδίτης. Με Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο από 10/5 ευκαιρίες για φλερτ, δημιουργικότητα και ψυχαγωγία.


Σκορπιός: Η Πανσέληνος του Μαΐου πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 10/5 και σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλον τον δυναμισμό σας. Αλλαγές κι εκπλήξεις στον εργασιακό σας χώρο όσον αφορά τις σχέσεις σας με συναδέλφους, ενώ διάφορα μικρά θέματα υγείας μπαίνουν σε μια σειρά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 3/5. Με Ήλιο κι Ερμή να εναλλάσσονται στον Ταύρο, η εστίαση της προσοχής σας είναι στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και στο πώς επικοινωνείτε και λειτουργείτε με τους στενούς σας ανθρώπους. Δυνατότητες για νέες λύσεις στα οικονομικά με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25/5.

Τοξότης: Η Νέα Σελήνη απέναντι από τον Ήλιο σας στις 25/5 μετριάζει κάπως την βαριά ατμόσφαιρα σε σχέσεις και συνεργασίες που δημιουργήθηκε τον προηγούμενο μήνα από τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιό σας. Μαζί και με τον Άρη στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου μπορείτε να διεκδικήσετε πράγματα στον τομέα αυτόν, ειδικά από τις 21/5 και μετά, όπου στους Διδύμους εισέρχεται και ο Ήλιος. Με το Βόρειο Δεσμό να μπαίνει στο Λέοντα στις 10/5 αρχίζει και αναζωπυρώνεται σταδιακά το ενδιαφέρον σας για ανώτερες σπουδές ή για την υλοποίηση ενός σχεδίου που θα συμβάλλει στη μελλοντική σας εξέλιξη. Έντονα φλερτ κι εκπλήξεις δε θα λείψουν από την καθημερινότητά σας, ειδικά προς το τέλος του μήνα.


Αιγόκερως: Ήλιος κι Ερμής στον Ταύρο είναι τα βασικά εχέγγυα που ευνοούν τα σχέδια και τις πράξεις σας μέσα στον Μάιο. Όσον αφορά τον Ερμή που ξαναμπαίνει στον Ταύρο από τις 16/5, σας δίνει εκ νέου τη δυνατότητα να απολαύσετε κάποιο φλερτ που είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα ή, πολύ απλά, τις ευκαιρίες να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας. Αλλαγές κι εκπλήξεις στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού προς τα τέλη του μήνα, τόσο στις σχέσεις σας με μέλη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, όσο και στην αλλαγή σπιτιού.  Η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 10/5 σας φέρνει κοντά με φίλους.


Υδροχόος: Αν και σε πρώτη ανάγνωση δε θα φανεί, ο Μάιος είναι μια νέα αφετηρία για να επανασχεδιάσετε το μέλλον σας, ειδικά από τις 10/5 και για τους επόμενους δεκαοκτώ μήνες με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα. Αυτό που θα συνειδητοποιείτε σταδιακά από εδώ και πέρα είναι οι καθαρά ατομικές σας ανάγκες σε μία σχέση ή συνεργασία και το πώς η προβολή του ‘εγώ’ σας μπορεί να σας προσφέρει οφέλη. Κατά τ’ άλλα, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό (επίσης στις 10/5) σας τσιτώνει, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25/5 σας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε, να δημιουργήσετε, να εκφραστείτε.


Ιχθύες: Η Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 10/5 σας δίνει τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά για την υλοποίηση ενός μελλοντικού σχεδίου και σας βοηθά προς μια γενικότερη επέκταση. Ωστόσο το γενικότερο κλίμα εξακολουθεί και παραμένει αρκετά ρευστό με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, αλλά και με τον Ήλιο και τον Άρη στους Διδύμους. Αποκορύφωμα της μεταβλητής ενέργειας αυτών των ημερών η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25/5, η οποία ίσως να οξύνει εντάσεις στην οικογένεια, ίσως όμως δείξει και νέους δρόμους αντιμετώπισής τους.

ErinaG.
Κάντεlike στη σελίδα AstroLoginστο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)
 

blog comments powered by Disqus