01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017 11:39

Το Ζώδιο του Μήνα – Ταύρος

Η φετινή ηλιακή χρονιά των Ταύρων ξεκινάει στις 20 Απρίλη με έναν Ερμή ανάδρομο στις πρώτες μοίρες του ζωδίου τους, ένδειξη ότι ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό τους με μια διάθεση να «φωτίσει» κομμάτια που χρειάζονται αναθεώρηση ή ακόμα μεγαλύτερη επεξεργασία πριν κάνουν τα επόμενα βήματά τους. 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, τα φετινά τους γενέθλια λαμβάνουν χώρα σε μια ατμόσφαιρα που μπορεί να είναι κάπως τεταμένη, με την αίσθηση ότι τα πράγματα πηγαίνουν πάρα πολύ αργά. Οι συνθήκες αυτές είναι όντως κάπως παράξενες, μια και συνήθως η είσοδος του Ήλιου σε ένα ζώδιο είναι πολύ πιο δυναμική – εδώ πέρα όμως το κλίμα των παρεξηγήσεων και των παρανοήσεων στην καθημερινότητα των Ταύρων μπλοκάρει αυτήν την ενέργεια τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαΐου, όπου κι ο Ερμής επιστρέφει στον Ταύρο για να τα βάλει πλέον όλα στη σωστή τους σειρά.

Τι επιφυλάσσει ωστόσο η φετινή ηλιακή χρονιά για τους εκπροσώπους του ζωδίου;

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στα αστρολογικά δεδομένα των Ταύρων μέχρι τον επόμενο Απρίλη του 2018 είναι ότι το πρώτο μισό του διαστήματος αυτού διαφέρει τελείως από το δεύτερο μισό. Όσον αφορά λοιπόν την πρώτη φάση, με το Δία στο Ζυγό οι Ταύροι δουλεύουν κυρίως θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους στη δουλειά, τις συνήθειές τους και την καλή τους φυσική κατάσταση, ανακαλύπτοντας και υιοθετώντας νέες ισορροπίες για να κάνουν τη ζωή τους πιο λειτουργική. Ως γνωστόν, οι Ταύροι παραδοσιακά αποφεύγουν τις αλλαγές, ωστόσο το διάστημα μέχρι και τις αρχές του φθινοπώρου είναι ιδανικό για να ενσωματώσουν στη ζωή τους πιο αποτελεσματικές ρουτίνες, και μάλιστα με πολύ ανταποδοτικά αποτελέσματα.

Με την μετάβαση του Δία στο Σκορπιό στα μέσα περίπου του Οκτώβρη το σκηνικό αλλάζει, κι οι Ταύροι θα έχουν να διαχειριστούν θέματα που σχετίζονται με το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες τους. Ευκαιρίες και νέα δεδομένα προκύπτουν συνεχώς, κι είναι η κατάλληλη συγκυρία για να πετύχουν κάτι δραστικό στους παραπάνω τομείς, από την πραγματοποίηση ενός γάμου μέχρι την επίτευξη μιας πολύ καλής επαγγελματικής συνεργασίας.

Αμέριστη βοήθεια σε αυτά έρχεται να προσφέρει και το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω, το προσφιλές προς τον Ταύρο ζώδιο της Γης. Το ζώδιο του Αιγόκερου συμβολίζει για τον Ταύρο τα μεγάλα «ανοίγματα», ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, ανώτερες σπουδές, επαφή με το ιδεώδες κομμάτι της πνευματικότητάς του.

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω από τις 20/12/16 μέχρι τις 16/12/20, όσοι Ταύροι επενδύσουν σε όλα τα παραπάνω, με την επιμονή και υπομονή που διαθέτουν θα μπορέσουν να δημιουργήσουν άριστες προοπτικές και να οικοδομήσουν ένα πολύ πιο διευρυμένο πεδίο δράσης. Με άλλα λόγια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα ατσαλώσει τις προσπάθειές τους για επέκταση κάθε μορφής, και με το τέλος της τριετίας θα έχει να δείξει ορατά αποτελέσματα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι στην πραγματικότητα τα νέα, δυναμικά ξεκινήματα για τους Ταύρους τοποθετούνται από το φθινόπωρο και μετά. Κορύφωση όλων αυτών η είσοδος και του Ουρανού στον Ταύρο τον Μάιο του 2018, γεγονός που θα εγκαινιάσει μια μακρόχρονη διαδικασία τεράστιων αλλαγών στη ζωή των Ταύρων σε όλους τους τομείς.

Εν αναμονή λοιπόν των μεγάλων και ρηξικέλευθων εξελίξεων, η καινούρια πρώτη παράγραφος για τους Ταύρους γράφεται στις 26/4 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό τους. Χρόνια τους πολλά, με υγεία και καλή τύχη!

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

 

blog comments powered by Disqus