28 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 18:12

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Απρίλιο

Κριός: Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα επαναφέρει την Αφροδίτη στην κανονική της πορεία στο ζώδιό σας στις 29/4 αλλά θα έχει κι έναν ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο από τις 9/4. 

Αυτό σημαίνει μεγάλη αστάθεια και μεταβολές σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, κάνοντας την περίοδο αυτή ίσως και την πιο κρίσιμη των επόμενων μηνών όσον αφορά την εξέλιξη υποθέσεων στους παραπάνω τομείς. Η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11/4 επισημαίνει και πάλι τη σημασία που έχουν για εσάς οι σχέσεις και οι συνεργασίες σε αυτή τη φάση, και σας δίνει δυνατότητες να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με Κρόνο ανάδρομο από 6/4 η ολοκλήρωση κάποιων σχεδίων σας θα καθυστερήσει αρκετούς μήνες ακόμα.

Ταύρος: Ο μισός μήνας τιμά τα γενέθλιά σας από τις 20/4 και συγκεντρώνει την ενέργεια και τη θετική τοποθέτηση του Ήλιου στο ζώδιό σας, με επιστέγασμα τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26/4. Η Σελήνη αυτή σας αφήνει ανοιχτό πεδίο για τη δημιουργία νέων ατομικών στόχων, ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Ωστόσο, προσοχή απαιτεί ο Ερμής που γίνεται ανάδρομος στον Ταύρο  από τις 9/4, γεγονός που σας κρατάει αρκετά διστακτικούς σε θέματα τα οποία, κάτω από άλλες συνθήκες,  θα προχωρούσατε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. Ο Πλούτωνας που γυρνάει επίσης ανάδρομος στις 20/4 θέλει προσοχή σε θέματα εξουσίας και σχέσεις σας με ανωτέρους.

Δίδυμοι: Ο Κρόνος αναδρομεί στο απέναντι από εσάς ζώδιο του Τοξότη στις 6/4 για τελευταία φορά πριν περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις αρχές του 2018. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια τελευταία σημαντική ευκαιρία να επανεξετάσετε μεγαλόπνοα σχέδια που οργανώνατε εδώ και πολλούς μήνες και απαιτούσαν σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Η αναμονή για την ολοκλήρωσή τους θα καθυστερήσει αρκετά με τον Κρόνο ανάδρομο, κι ίσως και κάποιες σχέσεις/συνεργασίες αποτελέσουν πηγή απογοήτευσης για εσάς μέσα στον Απρίλιο. Νότα αισιοδοξίας θα προσφέρει ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 21/4, ο οποίος ανεβάζει τη διάθεσή σας για να διεκδικήσετε και να πετύχετε δυναμικούς στόχους.

Καρκίνος: Ο Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 20/4, και για εκείνες τις ημέρες γύρω από το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου ο τρόπος με τον οποίο βιώνετε γάμο, σχέσεις και συνεργασίες βγάζει (ξανά) στην επιφάνεια τοξικά θέματα που δεν έχουν ακόμα αντιμετωπιστεί με επιτυχία. Επιπλέον φως στα παραπάνω αλλά και στις σχέσεις σας με μέλη της οικογένειάς σας έρχεται να ρίξει και η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11/4. Γενικότερα ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα δοκιμάσει και τις συναισθηματικές αλλά και τις πρακτικές αντοχές σας, διότι ενώ σας ωθεί να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη, η πληθώρα των ανάδρομων πλανητών του (ειδικά του Ερμή και της Αφροδίτης)  επιβραδύνει τις όποιες εξελίξεις.

Λέων: Ο Ερμής που γίνεται ανάδρομος στον Ταύρο στις 9/4 δημιουργεί καθυστερήσεις κι ενδεχόμενες παρανοήσεις σε εργασιακά θέματα, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια εικόνα σας. Ιδέες και σχέδια που αφορούν στη δουλειά μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο, κι ίσως επανεξετάζονται και δεδομένα του παρελθόντος. Επιπλέον, με Ήλιο στις 20 και Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26/4, η λίμπιντό σας απογειώνεται, το ίδιο όμως και το πείσμα σας και οι εμμονές σας σε θέματα που πιστεύετε ότι τα διαχειρίζεστε με το σωστό τρόπο. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή στη λεπτομέρεια, κι είναι πιθανό να προκύψουν αναδρομικά έξοδα.

Παρθένος: Ερμής και Πλούτωνας, παρά το γεγονός ότι γίνονται και οι δύο ανάδρομοι (9/4 & 20/4 αντίστοιχα), βρίσκονται σε ζώδια της Γης (Ταύρο & Αιγόκερω), κι αυτό ενισχύει τη δημιουργικότητα των Παρθένων που θέλουν να έρθουν σε επαφές με το εξωτερικό, να ακολουθήσουν κάποιες ανώτερες σπουδές ή να αντλήσουν ικανοποίηση από μια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Το θέμα είναι να πάρουν το χρόνο τους μέσα στον Απρίλιο και να μη βιαστούν να περάσουν στην επόμενη φάση. Με την επιστροφή της Αφροδίτης πίσω στους Ιχθύες στην ανάδρομη φάση της (3/4) θέματα σχέσεων και συνεργασιών που θεωρούνταν λήξαντα ξαναπέφτουν στο τραπέζι της επαναδιαπραγμάτευσης.

Ζυγός: Η πιθανή αναστάτωση του προηγούμενου μήνα δίνει τη σκυτάλη και στον Απρίλιο, με Ερμή και Πλούτωνα ανάδρομους από 9 και 20/4 αντίστοιχα. Υπάρχει ένταση, αλλά και η αίσθηση ότι τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα αδιέξοδο. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 11/4 και σας κινητοποιεί - παρά τις όποιες αντιξοότητες - να αξιοποιήσετε όλη σας την ενέργεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Η Αφροδίτη περνάει πλέον ανάδρομη στους Ιχθύες στις 3/4 και δημιουργεί κάποια εμπόδια σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και σε οικονομικά θέματα. Θα χρειαστεί προσοχή στο πώς αντιλαμβάνεστε την αντικειμενική πραγματικότητα σε ζητήματα της καθημερινότητας.

Σκορπιός: Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο από τις 9/4 δημιουργεί νέα δεδομένα στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας: από την μια πλευρά επιβραδύνει εξελίξεις, από την άλλη προσθέτει στη συνολική εικόνα και λεπτομέρειες από το παρελθόν που σας είχαν διαφύγει. Ο Απρίλιος δηλαδή αντιπροσωπεύει για εσάς στους συγκεκριμένους τομείς αυτό που λένε «κάθε εμπόδιο για καλό», αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να χαλιναγωγήσετε  τη ροπή σας προς την απογοήτευση. Με Ήλιο στις 20 και Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26/4 αναμφισβήτητα κάτι νέο ξεκινά σε σχέσεις και συνεργασίες, που όμως θα φανεί πολύ πιο ξεκάθαρα μετά τα μέσα Μαΐου, όπου και θα μπείτε σε μια καινούρια συναισθηματική φάση.

Τοξότης: Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιό σας από 6/4 μέχρι και 24/8, λίγο πριν την αυλαία της παραμονής του και της μετέπειτα εισόδου του στον Αιγόκερω. Ας πούμε ότι το τρέχον τετράμηνο αντιμετωπίζετε τις τελευταίες δυσκολίες μιας μακροχρόνιας επίπονης διαδικασίας που σας έφερε αντιμέτωπους με τις βασικές σας πεποιθήσεις. Με τη συμβολή και του ανάδρομου Ερμή από 9/4 ευκαιρία είναι να δείτε τα πράγματα κι από την αντίθετη οπτική τους, παραβλέποντας εμπόδια ή ματαιώσεις που ακυρώνουν την ολοκλήρωσή τους. Με την επιστροφή της Αφροδίτης στους Ιχθύες (από 3/4) αντιμετωπίζετε και πάλι μια ρευστότητα σε οικογενειακά θέματα.

Αιγόκερως: Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη από 6/4, και διαισθητικά ανατρέχετε στη φωνή του ενστίκτου για να βρείτε λύσεις και απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Εδώ έρχεται να προστεθεί κι ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο (από 9/4) που σας δίνει χώρο και χρόνο να οργανώσετε καλύτερα τη σκέψη σας πριν πάρετε την όποια τελική απόφαση. Και, μπορεί μεν από τη μια πλευρά η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11/4 να δημιουργεί εντάσεις στα επαγγελματικά σας, από την άλλη όμως Ήλιος από 20/4 και Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26/4 αναζωογονούν το φλερτ, την περιπέτεια και την ψυχαγωγία.

Υδροχόος: Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο από 9/4, και θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας είναι στο προσκήνιο, πιθανόν με σημείο αναφοράς κάτι από το πρόσφατο παρελθόν που δεν έχει βρει ικανοποιητική λύση και ζητά μια δεύτερη ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11/4 σε σύνοδο με το Δία ευνοεί για εσάς ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, επιτυχία σε σπουδές, επέκταση σχεδίων για το μέλλον. Απλά θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τα μέσα Μαΐου για να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με αναβολές και ματαιώσεις.

Ιχθύες: Ο Απρίλιος ξεκινά με την επάνοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, η οποία αναβιώνει την περίοδο τέλη Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου όσον αφορά την εξέλιξη των ατομικών σας στόχων. Κάτι που πιθανόν δε λειτούργησε τότε ίσως λειτουργήσει τώρα, εάν βέβαια πάρετε το χρόνο σας, με δεδομένο ότι και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Ταύρο από 9/4 και δεν επιτρέπει πολλές πρωτοβουλίες στην παρούσα φάση. Προσοχή θέλει κι ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη από 6/4, που φέρνει πιθανές απογοητεύσεις ή εμπόδια στα επαγγελματικά σας, θα μπορούσε όμως να λειτουργήσει κι ως βοήθεια ώστε επαγγελματικές υποθέσεις να «κλείσουν» πιο αποτελεσματικά.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus