01 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017 20:30

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάρτιο

Κριός:

Το ξεκίνημα της άνοιξης βρίσκει τους Κριούς σε μια εύφλεκτη κατάσταση, μιας και τις πρώτες μέρες του Μαρτίου εξακολουθεί να σας επηρεάζει έντονα σε σχέσεις και συνεργασίες η αντίθεση Δία-Ουρανού, η οποία φέρνει πολλές αλλαγές κι εκπλήξεις στους τομείς αυτούς. Παράλληλα, από τις 4/3 η Αφροδίτη στον Κριό γίνεται ανάδρομη και δημιουργεί για τις επόμενες εβδομάδες τις προϋποθέσεις για πολύ σημαντικές αναθεωρήσεις στον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις, αλλά και στη διαχείριση των οικονομικών σας. Η δυναμική του μήνα ολοκληρώνεται με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 28/3, η οποία ανοίγει νέο κεφάλαιο στους προσωπικούς σας στόχους.

Ταύρος: Ενώ οι πλανητικές μεταβολές του τελευταίου διαστήματος φαίνονται να αφήνουν σχετικά ανενόχλητα τα Σταθερά ζώδια, ο Μάρτιος περιλαμβάνει μια Πανσέληνο στην Παρθένο (12/3), η οποία είναι πολύ ευνοϊκή για να ολοκληρώσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα αλλά και τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Η μεγάλη κινητικότητα πλανητών στον Κριό λειτουργεί για εσάς σε ένα ασυνείδητο ακόμα επίπεδο, δίνοντάς σας μια εσωτερική ώθηση να αναλάβετε δράση. Τα αποτελέσματά της θα ξεκινήσουν να φαίνονται με τον Άρη στον Ταύρο από τις 10/3, όπου πλέον νιώθετε πιο έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Η ανάδρομη Αφροδίτη από 4/3 επηρεάζει σχέσεις και χρήμα, όπου προβαίνετε σε αναθεωρήσεις.

Δίδυμοι: Το τετράγωνο που θα σχηματίσει στις 12/3 ο Κρόνος στον Τοξότη με την Πανσέληνο στην Παρθένο είναι άλλη μια περίσταση που θα σας δείξει το δρόμο για αλλαγές σε ό,τι αφορά τους τομείς της οικογένειας και των σχέσεων/συνεργασιών. Η κατάσταση ενδεχομένως παραμένει ρευστή και στους δύο τομείς, και φυσικά οι αλλαγές δεν θα προέλθουν με τον εύκολο τρόπο. Ο Δίας που εξακολουθεί να είναι ανάδρομος σας επηρεάζει θετικά στο κομμάτι της δημιουργικότητας, γιατί σας δίνει το χρόνο να συνειδητοποιήσετε καλύτερα πώς μπορείτε να αντλήσετε απόλαυση και χαρά από τη ζωή. Η έμφαση του Μάρτη δίδεται στον τομέα των κοινωνικών σχέσεων, όπου και με την Αφροδίτη ανάδρομη από 4/3 μπορεί να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης σε θέματα που αφορούν, φίλους, συνεργάτες κι ευρύτερες κοινωνικές ομάδες.

Καρκίνος: Η επικοινωνία και οι συναλλαγές σας με άτομα του κοντινού συγγενικού σας περιβάλλοντος επηρεάζονται από την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12/3. Ταυτόχρονα, οι εντάσεις και οι πιέσεις δε θα λείψουν στον τομέα της οικογένειας και της καριέρας. Όσον αφορά την οικογένεια, βρίσκεστε ακόμα υπό την ένταση που δημιουργεί η αντίθεση Δία-Ουρανού με άξονα δραστικές αλλαγές. Από την άλλη πλευρά στον τομέα της καριέρας η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 4/3 σας δείχνει από μια άλλη οπτική γωνία τις επαγγελματικές σας σχέσεις, και είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε γνώμη για κάποιες από αυτές. Από τις 10/3 με τον Άρη στον Ταύρο ευνοούνται οι δυναμικές διεκδικήσεις στον κοινωνικό τομέα και το φιλικό σας περίγυρο.

Λέων: Αν μέσα στα σχέδιά σας για την άνοιξη βρίσκεται ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια ανώτερη σπουδή, η επαφή σας με ένα άτομο από μακριά ή μια γενικότερη επέκταση των οριζόντων σας, ο Μάρτης με τον Ερμή (από 14/3) και τη Νέα Σελήνη στον Κριό (28/3), δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να το ξεκινήσετε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν από τις 10/3 στον τομέα της εργασίας με τον Άρη στον Ταύρο. Αν πάλι καταφέρετε να συγκρατήσετε τις ανταγωνιστικές διαθέσεις σας, η περίοδος αυτή μπορεί να αποβεί ιδανική για επαγγελματικές διεκδικήσεις. Μια οικονομική σας υπόθεση ίσως κλείσει με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12/3.

Παρθένος: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 12/3, κι έτσι έχετε όλα τα εφόδια για υλοποιήσετε το τελικό στάδιο των προσωπικών σας στόχων. Μάλιστα, από τις 10/3 που ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο ευνοούνται ταξίδια, σπουδές, και ανοίγματα για το μέλλον, διότι μπορείτε να λειτουργήσετε με τρόπο πρακτικό και μεθοδικό. Επίσης, κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τη συναισθηματική σας πτυχή σε σχέσεις και συνεργασίες, δείχνοντας έτσι ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο που νοιάζεται και κατανοεί τον απέναντι. Προσοχή στα οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους, μιας και με Αφροδίτη ανάδρομη (από 4/3) θα χρειαστεί να αλλάξετε πορεία πλεύσης στον τομέα αυτό.

Ζυγός: Μήνας με άρωμα αλλαγών αλλά και εκρηκτικής διάθεσης ο Μάρτιος, αφού από την μια πλευρά διατηρεί κατά τις πρώτες μέρες του την ανάγκη για καινοτομίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες (αντίθεση Δία/Ουρανού), με έμφαση στην ανάγκη για αυθορμητισμό και πρωτοβουλίες. Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στον Κριό από τις 4/3 και μπορεί να σας οδηγήσει σε αναίρεση απόψεων ή συμπεριφορών σας απέναντι σε συντρόφους ή συνεργάτες. Χώρος για μια καινούρια σχέση ή συνεργασία ανοίγει με τη Νέα Σελήνη στον Κριό (28/3). Τέλος, με τον Άρη στον Ταύρο από τις 10/3 προσεγγίζετε πιο δυναμικά τη διαχείριση οικονομικών σας υποθέσεων που περιλαμβάνουν κι άλλα άτομα στη διαδικασία.

Σκορπιός: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου με Ποσειδώνα κι Ερμή στους Ιχθύες διατηρεί την ευνοϊκή ενέργεια της ηλιακής έκλειψης στους Ιχθύες (26/2) και σας εξοπλίζει με το συναισθηματικό σθένος να διεκδικήσετε την ικανοποίηση που πιστεύετε ότι σας αξίζει. Στο κομμάτι της καθημερινότητας ωστόσο οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες καλά κρατούν. Ειδικά με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό από 4/3, θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας  με άτομα που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο ή στο ευρύτερο πλαίσιο της καθημερινής σας αλληλεπίδρασης. Η Νέα Σελήνη στον Κριό (28/3) είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς να δώσετε έμφαση στην υγεία σας και – γιατί όχι; - να προγραμματίσετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις που θέλατε από καιρό.

Τοξότης: Μετά την ευνοϊκή ενέργεια του τριγώνου Ήλιου/Πανσελήνου στο Λέοντα του προηγούμενου μήνα, σειρά έχει τώρα το τετράγωνο Ήλιου/Πανσελήνου στην Παρθένο στις 12/3, το οποίο φέρνει στην επιφάνεια ό,τι εξακολουθεί να παραμένει ρευστό και χρειάζεται προσπάθεια για να φτάσει σε μία τελική μορφή. Ωστόσο ως αντίποδας η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 28/3 σας δίνει νέες ευκαιρίες στο κομμάτι της δημιουργικότητας και της αυτοέκφρασης, οπότε ίσως λίγο μπορέσετε να χαλαρώσετε εάν αφεθείτε στα πράγματα που σας προσφέρουν απόλαυση. Εάν στη ζωή σας υπάρχει κάποιο φλερτ, με την Αφροδίτη ανάδρομη από τις 4/3 μπορεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα ή να θελήσετε απλά να πάρετε το χρόνο σας και να σκεφτείτε.

Αιγόκερως: Ο Μάρτιος επιφυλάσσει για εσάς δύο αντιθετικές ενέργειες: από τη μια πλευρά ενισχύεται ο δυναμισμός σας και η άντληση ευχαρίστησης από τη δημιουργικότητά σας με τον Άρη στον Ταύρο (10/3) και την Πανσέληνο στην Παρθένο (12/3), με την προοπτική ενός μακρινού ταξιδιού ή μιας μελλοντικής επίτευξης που ανοίγει ορίζοντες. Από την άλλη πλευρά η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό (από 4/3) σας φέρνει αντιμέτωπους με αναθεωρήσεις σε σχέσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος κι ενδεχόμενες αλλαγές που μπορούν να προέλθουν από τον Απρίλιο και μετά. Όλες αυτές οι διεργασίες συνήθως συντελούνται κάτω από εντάσεις, είναι όμως απαραίτητες για την παρακάτω εξέλιξη. Με Ερμή στους Ιχθύες ως τις 14/3 η φαντασία σας μεγαλουργεί.

Υδροχόος: Οι επαφές σας με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και η αναμεταξύ σας επικοινωνία επηρεάζεται έντονα με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό από τις 4/3. Μέχρι τα μέσα Απριλίου λοιπόν μπορεί να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα αδέλφια ή τους γείτονές σας, μέσα από μια διαδικασία σκέψης που θα φέρει στην επιφάνεια πολλά ζητούμενα σε εκκρεμότητα. Θέματα που αφορούν τη σχέση σας με συναδέλφους σας, τη φυσική σας κατάσταση και τα κατοικίδιά σας φέρνει η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12/3. Με τον Άρη στον Ταύρο από τις 10/3 προσοχή στο πείσμα και την αδιαλλαξία σας, ειδικά σε οικογενειακά ζητήματα. Ένα κοντινό ταξίδι είναι πιθανό με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 28/3.

Ιχθύες: Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας, ο Ερμής μέχρι τις 13/3 αλλά και ο Ήλιος μέχρι τις 19/3 κρατούν σε υψηλά επίπεδα την ενέργειά σας και τη διάθεσή σας να διεκδικήσετε στόχους και να επικοινωνήσετε με τους άλλους μέσα από την καρδιά σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12/3 δίνει έμφαση στο γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου πραγμάτων και το άνοιγμα ενός νέου. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό από τις 4/3 καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας αλλά και να κάνετε μια γενικότερη αναθεώρηση των αξιών σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα για τον τρόπο που κινείστε και για το τι έχει τελικά πραγματική αξία στη ζωή σας.

 

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus