25 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2019 10:15

Ο Πρίγκιπας Κάρολος λανσάρει την πρώτη του συλλογή μόδας

Ο Πρίγκιπας Κάρολος πρόκειται να λανσάρει την πρώτη του συλλογή μόδας.  Το φιλανθρωπικό Ίδρυμα, The Prince’s Foundation συνεργάζεται με την Yoox Net-a-Porter σε ένα πρότζεκτ το οποίο θα περιλαμβάνει την παραγωγή μιας capsule συλλογής τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

H σειρά “Modern Artisan” η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της το προσεχές καλοκαίρι με μια συλλογή για το επόμενο φθινόπωρο / χειμώνα  – έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή την παραδοσιακή κλωστοϋφαντουργία και σχεδιασμό με την αειφόρο κατασκευή υψηλής τεχνολογίας. Μέσα από αυτό, η συνεργασία στοχεύει να εξοπλίσει νέους σπουδαστές (από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία) με τις δεξιότητες να πετύχουν, σε ένα γρήγορο, ψηφιακό τοπίο.

“Σχεδιασμένη στην Ιταλία και κατασκευασμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, η συλλογή Modern Artisan θα αποτελέσει σημαντική έκφραση για το πώς το ταλέντο και η τεχνολογία μπορούν να λειτουργήσουν πέρα ​​από τα όρια και τα σύνορα” δήλωσε ο Federico Marchetti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Yoox Net-a-Porter. “Αυτό το έργο, που αποτελεί μέρος μιας μακροχρόνιας εταιρικής σχέσης μεταξύ του Yoox Net-a-Porter και του Ιδρύματος The Prince’s Foundation, θα βοηθήσει στην εξεύρεση μιας νέας γενιάς εξειδικευμένων ανδρών και γυναικών για να συγχωνεύσει την παραδοσιακή χειροτεχνία με την ψηφιακή δημιουργικότητα – και κυρίως με σεβασμό στο περιβάλλον  ακολουθώντας το παράδειγμα του Πρίγκιπα της Ουαλίας ο οποίος αφιέρωσε τα τελευταία 40 χρόνια στην οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος » συμπλήρωσε.

Όλα τα κέρδη από τη συλλογή θα διατεθούν στο Ίδρυμα The Prince’s Foundation, το οποίο βοηθά στην υποστήριξη των ανθρώπων μέσω της κοινότητας. Θα διατεθεί προς πώληση στο Net-a-Porter, το Mr. Porter, το Outnet και το Yoox.

 

 

(marieclairie.gr)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]