23 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δευτέρα, 28 Οκτώβριος 2019 13:44

7 Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια κι ας μην Είναι Χριστούγεννα!

Κι όμως, τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια χρησιμοποιούνται πλέον όλο το χρόνο στη διακόσμηση του σπιτιού.

Οι άνθρωποι τα αγαπούν τόσο πολύ που έχουν πάρει την απόφαση πως θέλουν να τα βλέπουν στο σπίτι τους όλους τους μήνες του χρόνου κι όχι μόνο τα Χριστούγεννα.

Δείτε παρακάτω 7 τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φωτάκια στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ντύστε τα φυτά σας Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να στολίσετε τις γλάστρες που έχετε μέσα στο σπίτι σας με φωτάκια. Αν μάλιστα μπορέσετε να βρείτε και φωτάκια με πράσινο καλώδιο τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο όμορφο μιας και το πράσινο καλώδιο θα γίνεται ένα με το φυτό και δεν θα φαίνεται.

Στολίστε τον τοίχο σας Ένας όμορφος τρόπος για να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας στον τοίχο είναι να στερεώσετε τις φωτογραφίες σας με μικρά μανταλάκια πάνω στο καλώδιο από τα φωτάκια.

Χωρίστε δύο χώρους με αυτά Μπορείτε να φτιάξετε κουρτίνα από φωτάκια και να χωρίσετε με αυτά δύο χώρους. Το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Γεμίστε λάμπες ή βάζα με αυτά Μια πολύ ωραία και οικονομική ιδέα είναι να πάρετε φωτάκια με μπαταρία και να στολίσετε με αυτά ένα βάζο σας ή μια λάμπα για εξωτερικό χώρο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.

Γράψτε κάτι στον τοίχο με αυτά Σχηματίστε μια λέξη στον τοίχο σας με τα φωτάκια. Θα σας αρέσει πολύ το αποτέλεσμα.

Δώστε ενδιαφέρον στον καθρέφτη σας Βάλτε περιμετρικά του καθρέφτη σας φωτάκια και μεταμορφώστε τον.

Γεμίστε μπουκάλια με αυτά Πάρτε 2-3 μπουκάλια που δεν χρειάζεστε και γεμίστε τα με φωτάκια. Διακοσμήστε με αυτά κάποιο τραπέζι του σαλονιού ή και την τραπεζαρία σας.

 

 

(spirossoulis.com)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]