05 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Οι έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί απέναντι στα αυτόνομα οχήματα, για να μην πούμε φοβισμένοι.

Η Ινδία απαγόρευσε όλες τις εξαγωγές υδροχλωροκίνης, ένα φάρμακο κατά της ελονοσίας που ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει αποκαλέσει ως «τον παίκτη που θα κάνει την αλλαγή» στον αγώνα κατά του κορονοϊού.

Ερημιά στην Ιερουσαλήμ – Κλειστές για το κοινό οι εκκλησίες

Ο Ιβάν Σαββίδης σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους Μάκη Γκαγκάτση και Κυριάκο Κυριάκο, αποκάλυψε τα πλάνα του για τον ΠΑΟΚ.

 «Φουντώνουν» τα σενάρια πρόωρων εκλογών το Φθινόπωρο καθώς πολλά κυβερνητικά στελέχη μιλούν για κάλπες όλο και περισσότερο, ανάλογα φυσικά και με την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Τη έξοδο ασθενών από την ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» μετά από νοσηλεία για τον κορωνοϊό, επιβεβαίωσε με δηλώσεις της η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας στο ΕΚΠΑ και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Στην πρώτη γραμμή με ζήλο, παρά τους κινδύνους για τους ίδιους, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της Γ' Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής παραμένουν και μάχονται τον κορονοϊό.

"Οι Έλληνες με την κρίση του κορονοϊού στην Ευρώπη δείχνουν μια σπάνια και νηφάλια πλευρά στην απείθαρχη φύση τους", τονίζει σημερινό άρθρο των Times του Λονδίνο.

Έγκαιρη πληροφόρηση έχει η κυβέρνηση από την ΕΥΠ για τον νέο σχεδιασμό των Τούρκων έναντι της Ελλάδας που θέλει να χρησιμοποιήσει και πάλι τους μετανάστες ως όπλο και μάλιστα ως βιολογικό όπλο

Γνωρίζουμε από πρόσφατες μελέτες ότι σημαντικό ποσοστό των ατόμων με COVID-19 δεν παρουσιάζει συμπτώματα (είναι “ασυμπτωματικοί” ασθενείς).

Σελίδα 1 από 4864