18 Αύγουστος 2018

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου καθιερώνεται, ημέρα ακρόασης πολιτών «με στόχο να ισχυροποιηθεί η σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης με την κοινωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποδοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία των συμπολιτών μας.»

Ενισχυμένη κατά 10%, σε σχέση με πέρυσι, είναι η ταξιδιωτική κίνηση των Ελλήνων σε δημοφιλείς προορισμούς του εσωτερικού αυτό το καλοκαίρι (Ιούνιος - Ιούλιος - Αύγουστος 2018), με τα ταξίδια στο εξωτερικό να παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυναμική (αύξηση 20%) σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2017, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού, FedHATTA, από τα ελληνικά τουριστικά γραφεία-μέλη των Συνδέσμων της.

To Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας συνεχίζει να καταγράφει κατά τη διάρκεια του Αυγούστου εμφανίσεις μεδουσών στις ελληνικές ακτές. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η τάση φαίνεται να είναι αυξητική για τον μήνα Αύγουστο, αφού βρισκόμαστε στα μέσα του μήνα και οι εμφανίσεις μεδουσών είναι πολλές.

Μπορεί τώρα να μπήκε ο Αύγουστος, όμως ο κόσμος της μόδας είναι πάντα μπροστά και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν νέα και τάσεις για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018-2019.

Έρευνες έχουν δείξει ότι ακόμα και κοινές τροφές, όπως το τυρί μπορεί να σχετίζονται με την πρόκληση έντονων πονοκεφάλων σε κάποιους ανθρώπους.

Εντείνει η Ουάσιγκτον τις πιέσεις προς την Άγκυρα, με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν να προειδοποιεί ότι ο Λευκός Οίκος θα επιβάλει πρόσθετες κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας, εάν δεν απελευθερωθεί σύντομα ο αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον.

«Οι Έλληνες θα πρέπει να αποκτήσουν φορολογική συνείδηση», σημείωσε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ - Τι ανέφερε για τους ελέγχους στα νησιά - Προανήγγειλε πλατφόρμα για τις βραχύβιες μισθώσεις
«Εθνικό σπορ» των Ελλήνων χαρακτήρισε τη φοροδιαφυγή ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να αποκτήσουν την συνείδηση ότι θα πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους.

Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2018 16:15

Φεύγει και έρχεται

Η Χάρις φεύγει και έρχεται. Μετά το φως έρχεται σκοτάδι και πάλι μετά το σκοτάδι φως.

Όσιος Ιωσήφ Ησυχαστής

Όλοι οι κάτοικοι ενός χωριού θα συλληφθούν επειδή κατέστρεψαν το δίκτυο ύδρευσης των γειτόνων τους στην Τανζανία.

Οι απόψεις και οι αποφάσεις των παιδιών νεαρής ηλικίας είναι πολύ πιο πιθανόν να επηρεαστούν από ρομπότ, σε σχέση με αυτές των ενηλίκων, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Σελίδα 1 από 5315