15 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κυριακή, 30 Αύγουστος 2015 11:36

Η Microsoft οραματίζεται το κοντινό μέλλον

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι εταιρείες τεχνολογίας προσπαθούν να μας δώσουν μια εικόνα από τη ζωή μας στο μέλλον, αν και το όραμα τους βασίζεται συνήθως στην εξέλιξη τεχνολογιών που έχουμε σήμερα στη διάθεση μας ή που έστω βρίσκονται σε στάδιο έρευνας και ανάπτυξης.

Αυτό σημαίνει ότι στην μελλοντική ματιά δεν μπορούν να συμπεριληφθούν πιθανές δυσκολίες ή νέες τεχνολογίες που θα προκύψουν μέσα από αυτήν την έρευνα. Παρόλα αυτά, είναι πάντοτε ευχάριστο και εντυπωσιακό να βλέπεις τι μπορεί να έχουν στα σκαριά τα ερευνητικά τμήματα των εταιρειών.

Αυτή τη φορά θα παρακολουθήσουμε την προσέγγιση του τμήματος Microsoft Research, από το οποίο έχουν ξεπηδήσει ουκ ολίγες νέες τεχνολογίες τα τελευταία χρόνια (όπως τα Kinect και HoloLens).

To video πραγματεύεται την εκμετάλλευση τεχνολογιών, υπηρεσιών και προϊόντων του μέλλοντος για την αύξηση της παραγωγικότητας, από ολογράμματα, υπέρλεπτα tablets, διαδραστικούς πίνακες, καινοτόμες φορητές συσκευές, ψηφιακούς βοηθούς και νέες μορφές μεταφοράς δεδομένων.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr