15 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 06:45

Τα 6 ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο

Είστε λάτρεις της ταχύτητας; Σας αρέσουν τα σπορ και γρήγορα αμάξια; Εφόσον μοιάζει απίθανο να αγοράσει κανείς κάποιο από τα παρακάτω αυτοκίνητα, καθώς η αξία τους βρίσκεται στα ύψη, το thesspress.gr σας δείχνει ποια είναι τα 6 ακριβότερα αυτοκίνητα τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσά μας,αν και σπάνια θα τα συναντήσουμε στο δρόμο.

Του Πέτρου Κόλη


⦁ Ferrari F60 America


Πρόκειται για ένα συλλεκτικό μοντέλο με αφορμή τον εορτασμό 60 χρόνων παρουσίας της Ferrari στη Β. Αμερική. Μέχρι στιγμής μόλις 10 συνολικά F60 America παράχθηκαν, έχοντας στην «καρδιά» τους έναν V12 εξάλιτρο κινητήρα απόδοσης 740 ίππων και εξαιρετικές επιδόσεις : 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα.

Τιμή: 2,5 εκατομμύρια δολάρια.


⦁ Pagani Huarya BC

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατέχει το ρεκόρ γύρου στη πίστα «Top Gear», ενώ αποδίδει 750 ίππους μέσω εξάλιτρου V12 με διπλό turbo κινητήρα. Επιπλέον συνδυάζει επιδόσεις με εξωτική εμφάνιση και μειωμένο βάρος με χρήση ανθρακονήματος κατά μήκος του αμαξώματός της. Τέλος, μόλις 20 Pagani Huarya BC παράχθηκαν συνολικά.

Τιμή: 2,6 εκατομμύρια δολάρια.


Bugatti Veyron by Mansory Vivere


Η συγκεκριμένη Bugatti Veyron ανήκει τόσο στη λίστα με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα, όσο και σε εκείνη με τα πιο γρήγορα, καθώς πρόκειται για μια ειδική έκδοση με την υπογραφή της Mansory Vivere. Έχοντας ισχύ 1.200 ίππων και τελική που αγγίζει τα 409 χλμ./ώρα, προφανώς και δικαιώνει τους χαρακτηρισμούς ακριβή και γρήγορη.

Τιμή: 3,4 εκατομμύρια δολάρια.


⦁ W Motors Lykan Hypersport


Το συγκεκριμένο υπεραυτοκίνητο είναι αρκετά γνωστό, καθώς πρωταγωνίστησε σε μία σκηνή της ταινίας «Fast and Furious 7», το οποίο «πέταξε» μέσα από 3 ουρανοξύστες. Εφοδιάζεται με κινητήρα 3,7 λίτρων ο οποίος αποδίδει 770 ίππους και επιταχύνει έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 386 χλμ./ώρα.

Τιμή: 3,4 εκατομμύρια δολάρια.


⦁ Lamborghini Veneno

Τα πεντηκοστά της γενέθλια γιόρτασε η Lamborghini με τη Veneno. Εμφανισιακά πρόκειται για ένα από τα πλέον εξωτικά supercars της Lamborghini και όχι μόνο. Εφοδιάζεται με εξάλιτρο V12 κινητήρα απόδοσης 740 ίππων, ενώ για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.

Τιμή: 4,5 εκατομμύρια δολάρια.


⦁ Koenigsegg CCXR Trevita

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Koenigsegg δικαίως βρίσκεται στην κορυφή των ακριβότερων αυτοκινήτων στο κόσμο. Αυτό το υπερπολυτελές αυτοκίνητο συνδυάζει ανθρακόνημα με διαμάντια κατά μήκος του αμαξώματος και εφοδιάζεται με V8 κινητήρα 4,8 λίτρων απόδοσης 1.004 ίππων. Αξίζει να σημειώσουμε πως μόλις 3 Koenigsegg CCXR Trevita παράχθηκαν.

Τιμή: 4,8 εκατομμύρια δολάρια.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr