26 Ιούνιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 16:00

De La Salle Science Festival - Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας

Την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019, και ώρα 10:30 έως 14:00, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ανοίγει τις πόρτες του, με μια «Ημέρα Γνωριμίας» - Open Day, και καλεί το κοινό της πόλης στο Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας, με τίτλο: «De La Salle Science Festival».

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου, να το  γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και εκπαιδευτικούς και να περάσουν μια όμορφη μέρα, επιλέγοντας τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν: εργαστήρια και πειράματα φυσικής, χημείας, βιολογίας και επαυξημένης πραγματικότητας, για παιδιά όλων των ηλικιών, workshops και παρουσιάσεις, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τη ρομποτική στην εκπαίδευση, παιχνίδια απόδρασης, διαδραστικά παιχνίδια-ξεναγήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κολεγίου κ.ά.

Όλες οι παραπάνω δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη των παρακάτω φορέων: Α.Π.Θ.: Τμήμα Γεωλογίας, Τμήμα Φυσικής, Τμήμα Χημείας/ομάδα Reaction, ομάδα ASAT, Τμήμα Φυσικών/ομάδα Physics Partizani, Πανεπιστημίου Αιγαίου, ΑΒΒ, ΝOESIS, Mindtrap, Kid's Fun Factory, Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, HeHe ART, Φιλεκπαιδευτικού σωματείου eduACT (επίσημος συνεργάτης του First Lego League σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία), Brickwise (επίσημος αντιπρόσωπος Lego στην Ελλάδα), ΕΠΟΜΕΑ, «Ανεμοσκορπίσματα», «Γλυκό -Αλμυρό»και βιβλιοπωλείου SUBLIME.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, με δώρο δύο tablets, προσφορά από τα καταστήματα MLS και την εταιρία Euronics. Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς θα πραγματοποιηθεί στις 13:45, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», ενώ μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Θα λειτουργεί, επίσης, καφέ και αναψυκτήριο στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου, που θα προσφέρουν στιγμές ανάπαυσης και χαλάρωσης στους παρευρισκόμενους.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr