26 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 07:51

RevolCam, ο επαγγελματικός φακός κάμερας για smartphone

Η οικογενειακή φωτογραφία των διακοπών σας, λέει πολλά για εσάς. Έτσι θέλετε να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη, αλλά γιατί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού αγοράζοντας μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή;

 Φέτος τις διακοπές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να τραβήξετε μια φωτογραφία που είναι εξίσου καλή, χάρη στη RevolCam: Ήρθε η επανάσταση στις φωτογραφίες με πολλαπλούς φακούς για τα Smartphones.

Η RevolCam σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τρεις φακούς υψηλής ποιότητας, μια ρυθμιζόμενη λυχνία φωτισμού LED με 230 επίπεδα φωτισμού που σας βοηθά να φωτίσετε τα αντικείμενα σε όλες τις συνθήκες, καθώς και έναν ενσωματωμένο αυτόματο καθρέφτη και όλα αυτά στο ίδιο smartphone.

Θέλετε μια φωτογραφία με εσάς και το κατοικίδιό σας; Και τι γίνεται με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειάς σας; Τα πάντα είναι εφικτά με τη RevolCam, επειδή είναι τόσο ευπροσάρμοστη και συμπαγής. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε με μία μεγάλη DSLR αυτές τις διακοπές. Απλά τοποθετείστε τη RevolCam στη θήκη μεταφοράς της και είστε έτοιμοι να φύγετε.

Η συσκευή συνήθως πωλείται $ 34.99 στο κατάστημα Mashable (40% λιγότερο από την κανονική του τιμή που είναι στα $ 59), αλλά τώρα μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την φοβερή συσκευή στην Black Friday τιμή της που είναι $ 29.99. Μπείτε στην ιστοσελίδα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

secnews.gr

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]